x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cea mai norocoasă zi a lunii septembrie 2024 pentru fiecare zodie

Cea mai norocoasă zi a lunii septembrie 2024 pentru fiecare zodie

de Moira Dună    |    29 Aug 2024   •   00:20
Cea mai norocoasă zi a lunii septembrie 2024 pentru fiecare zodie
Sursa foto: Hepta

Luna septembrie 2024 vine cu bogăție și a doua șansă norocoasă. În cea mai norocoasă zi din septembrie 2024 pentru fiecare semn zodiacal, concentrarea asupra propriei energii te poate ajuta să realizezi cât de multă putere ai asupra a ceea ce atragi în viața ta. Această mentalitate abundentă te poate ajuta să manifești mai mult succes, bogăție și a doua șansă.

Septembrie începe cu Uranus care staționează retrograd în Taur, împreună cu Pluto retrograd, care reintră în Capricorn duminică, 1 septembrie. Aceasta este o energie puternică care va face să pară că totul s-a schimbat peste noapte. Uranus retrograd îți permite să procesezi evenimente recente și chiar oportunități din viața ta, în timp ce Pluto retrograd în Capricorn te cheamă să termini un capitol important din trecutul tău. Există sentimentul că vei experimenta o mai mare libertate, împreună cu reamintirea a ceea ce contează cel mai mult, pe măsură ce Marte se mută în Rac miercuri, 4 septembrie.

În timp ce septembrie este o lună revoluționară, în ceea ce privește finanțele, va exista, de asemenea, o previzualizare a ceea ce va aduce 2025, pe măsură ce Luna Plină din Peștiși eclipsa parțială de Lună au loc marți, 17 septembrie. Acordă o atenție deosebită acestui eveniment, mai ales că Saturn retrograd îți va oferi o perspectivă profundă despre unde să investești. timpul și energia ta pentru cele mai mari recompense.

Universul încearcă mereu să îți dezvăluie destinul și, în momente ca aceasta, s-ar putea să realizezi în sfârșit cât de aproape ești de a trăi viața visurilor tale.

Berbec: duminică, 1 septembrie
S-ar putea să ai nevoie de timp pentru a înțelege logistica unei anumite idei dar odată ce o faci, cerul este limita. Finanțele se vor întoarce pentru tine în septembrie, pe măsură ce vei începe să ai mai mult timp să procesezi schimbările, precum și ideile recente pe care le-ai avut pentru a genera mai multe venituri.

Te descurci bine cu acele gânduri intuitive. Nu uita să-ți asculți vocea interioară și să nu-ți fie teamă să încerci o idee nouă în pentru a realiza progresul pe care îl speri.

Taur: duminică, 1 septembrie
Chiar ți se oferă o a doua șansă la libertate. Această șansă de a revedea o oportunitate trecută din viața ta va apărea pe măsură ce Pluto retrograd reintră în Capricorn duminică, 1 septembrie. Luna următoare va fi despre recunoașterea și acceptarea acestei a doua șanse, nu doar pentru libertate, ci și pentru noroc și abundență.

Deși Pluto nu se află în mers direct până pe 11 octombrie, ar trebui să te simți liber să iei deciziile necesare și importante. Amintește-ți că poți fie să visezi la viața ta, fie poți să ieși și să o trăiești. Oricât de inconfortabil ar fi să-ți înfrunți regretele, în acest caz te va ajuta de fapt să realizezi ce îți idorești. 

O a doua șansă merită să fie luată, deoarece se va închide o fereastră de oportunitate pe care s-ar putea să nu o mai primești în această viață.

Gemeni: marți, 17 septembrie
Ai muncit pentru ceea ce îți dorești dar acum ești pe cale să vezi unde te duce toată această sârguință și efort. Din moment ce Saturn s-a mutat prin casa carierei, ai investit mai multă muncă și timp pentru a te pregăti și a-ți asigura succesul. Pe măsură ce Luna Plină a Peștilor și Eclipsa de Lună parțială au loc marți, 17 septembrie, vți avea șansa de a vedea dacă locul spre care te îndrepți este încă acolo unde dorești să ajungi.

Deși seria de eclipse din Pești nu va începe oficial până în 2025, profită de această ocazie pentru a te dedica scopului tău deoarece indiferent de calea pe care o alegi, fiecare duce la succes.

De asemenea, este important să nu renunți sau să te oprești deși recompensele pot veni mai încet dar trebuie să crezi în continuare că totul va merita efortul.

Rac: miercuri, 4 septembrie

A existat o temă actuală în viața ta care te încurajează să te asiguri că îți dai prioritate față de orice sau chiar de oricine altcineva. Acest lucru nu se datorează faptului că numai succesul tău contează, ci pentru că meriți să știi că trăiești viața care ți-a fost destinată.  

Marte se va muta în Rac miercuri, 4 septembrie, aducându-ți cu mai multă îndrăzneală, hotărâre și dorință de a acționa asupra viselor tale. Marte este incredibil de motivant, așa că este important pentru tine să alegi să lucrezi cu această energie. Indiferent de ce s-ar mai putea întâmpla, trebuie să decizi că succesul tău contează și să începi să mergi mai departe, mai ales dacă implică revenirea la muncă sau chiar începerea unei noi cariere.

Meriți nu doar să ai succes, ci să știi să onorezi scopul divin în această viață.

Leu: luni, 2 septembrie
Este timpul să îmbrățișezi un nou început dar trebuie să-ți amintești și ce valorezi. Luna Nouă a Fecioarei de luni, 2 septembrie, aduce un nou început vieții tale financiare și te ajută să câștigi mai mult, și să atragi mai mult din ceea ce visezi. Ar trebui să fii destul de clar ce trebuie făcut pentru a atrage mai multă bogăție în viața ta.

De asemenea, vei începe să vezi că valoarea ta joacă un rol semnificativ în ceea ce poți crea. Cunoașterea valorii tale te ajută să ai încrederea de care ai nevoie pentru a acționa și chiar să-ți asumi riscuri,  având încredere că meriți tot succesul pe care intuitiv simți că îți este destinat. Atâta timp cât ai un plan pentru succesul rtău și nu te mulțumești niciodată cu mai puțin decât meriți, cu siguranță vei fi mai bogat și mai fericit până la sfârșitul lunii septembrie.

Citiți și 3 zodii binecuvântate de astre în perioada septembrie-octombrie 2024

Fecioară: joi, 26 septembrie
Universul a încercat să te facă să te deschizi către noi posibilități și, în sfârșit, o faci în septembrie. Dar vine și cu capacitatea de a lucra împreună pentru un bine mai mare. Vei primi o ofertă sau o oportunitate care are puterea de a aduce mai mulți bani în viața ta. Indiferent dacă este vorba de un loc de muncă actual sau de o oportunitate de investiție neașteptată, este important să știi că nu vei face acest lucru singur.

Concentrează-ți abilitățile pe crearea de rețele sau chiar să-ți aduci partenerul romantic în afacerea ta, astfel încât să poți avea sprijinul de care ai nevoie pentru a manifesta succesul pe care ți-l dorești. Uneori poți crede că este mai bine să lucrezi la un anumit solo de vis, dar este doar pentru că în trecut, alții te-au dezamăgit.

Încearcă să riști nu doar pentru tine, ci și pentru realitatea că a avea persoana potrivită lângă tine poate face diferența.

Balanță: miercuri, 4 septembrie
Aceasta este viața ta însă adesea uiți să trăiești Jupiter în Gemeni te îndeamnă să ieși din zona ta de confort. Dacă faci acest lucru corect, viața ta va arăta complet diferit anul viitor. Poate fi înfricoșător să îmbrățișați schimbarea, mai ales dacă eziți să afli ce înseamnă cu adevărat să-ți îmbrățișezi destinul. Nu numai că ești îndemnat să investești în viața pe care vrei să o trăiești, dar trebuie și să începi să alegi.

Pe măsură ce Marte se întoarce în Rac miercuri, 4 septembrie, vei începe să simți atracția de a pune mai multă energie și timp în cariera ta. Această energie este foarte legată de transformarea abundentă pe care Jupiter în Gemeni o aduce în viața ta, dar nu poți ezita să faci alegerile care sunt cele mai bune pentru tine.

Orice îți dorești pentru cariera ta, trebuie să faci să se întâmple.

Scorpion: duminică, 8 septembrie

Fiind cineva care nu se ferește de munca grea, poate trebuie să începi să te gândești la cum poți lucra mai inteligent. O parte din tine este obosită de a simți că trebuie să lupți întotdeauna pentru ceea ce îți dorești sau pentru ceea ce simți că meriți. Dar pentru a păși mai mult într-o viață ușoară trebuiesă începi să te gândești la abordarea ta față de carieră, finanțe și la onoarea valorii tale.

Cu cât simți mai mult că lupți pentru a rămâne pe linia de plutire, cu atât este mai probabil să nu trăiești în concordanță cu adevărul tău. În loc să încerci să aștepți, acționează și vezi ce se întâmplă.

Concentrează-te pe alegerile pe care le poți face pentru tine, care onorează cine ești și ce vrei de la viața ta și vezi ce se întâmplă. Gândirea mai inteligentă începe cu alegerea ta de a trece de la luptă la înflorire, dar tu ești singurul care poate lua această decizie.

Săgetător: luni, 9 septembrie
Ești obișnuit cu a doua șansă și, de fapt, îți trăiești viața presupunând că va veni. Deși acest lucru a funcționat deseori bine pentru tine în trecut, vrei să te asiguri că nu operezi cu garanția că, indiferent de ceea ce ai alege să faci, te vei împiedica în continuare de soarta ta. Universul este bun, dar nu poate face să se întâmple ceva pe care nu încerci în mod activ să-l creezi pentru tine.

Pe măsură ce Mercur se întoarce în Fecioară luni, 9 septembrie, temele care implică cariera ta din iulie și august vor reapărea și vor prezenta din nou o oportunitate importantă. Reține că nu toate șansele revin. Trebuie să decizi ce vrei pentru viața ta și nu doar momentul prezent. Este posibil să fii nevoit să amâni orice gratificare instantane, astfel încât ceea ce alegi să fie ceva cu care să poți continua să trăiești.

Dar, indiferent de orice, nu miza că se va întoarce atunci când t vei simți mai pregătit, cândva în viitor. 

Citiți și Horoscopul lunii septembrie 2024. Unele zodii vor face schimbări importante în relații

Capricorn: duminică, 22 septembrie
Sezonul Balanței se referă la dezvoltarea carierei, așa că  această nouă eră începe duminică, 22 septembrie, și este esențial să te apuci de treabă. Soarele reprezintă alegerile și acțiunile întreprinse în viața ta exteroară, iar în Balanță, este vorba despre cele în viața ta profesională. Indiferent dacă începi un nou loc de muncă, proiect sau rol în cadrul companiei existente, concentrarea trebuie să fie asupra carierei tale.

S-ar putea să ți se pară mai dificil să atingi echilibrul dintre viața profesională și viața personală  dar cu timpul conștient creat pentru amândouă, ar trebui să poți naviga prin orice îți cere viața ta romantică. Oricât de mult trebuie să te concentrezi pe echilibru, trebuie să te asiguri că nu încerci să faci totul.

Asta înseamnă că poate fi necesar să-ți onorezi limitele în ceea ce privește munca, precum și timpul petrecut cu cei dragi, deoarece nu este treaba ta să-i faci pe toți fericiți - poți face doar ceea ce simți că este mai bine.

Vărsător: joi, 26 septembrie
Când există procese de transformare, nu trebuie să simți că trebuie să te decizi pe moment. De fapt, odată ce Mercur se mută în Balanță joi, 26 septembrie, cel mai bine ar fi să nu o faci, chiar dacă vei fi înconjurat de oportunități. Încearcă să păstrezi spațiu pentru orice apare, fie că este vorba de oportunități de carieră, personale sau de călătorie, până la eclipsa de soare în Balanță din octombrie, când vor fi dezvăluite mai multe.

Deocamdată, pur și simplu acceptă tot ce îți apare în cale și realizează că nu trebuie să iei decizii imediate. Dar în acest proces, trebuie să rămâneți deschis. Pune-te în situații noi, implică-te într-o conversație despre viitor și chiar cercetează acele idei intuitive pe care le ai.

Dar apoi exersează pauza, ca să poți învăța, uneori tot ce ai nevoie este timp pentru a realiza ce este menit pentru tine.

Pești: duminică, 8 septembrie
În inima ta știi exact ce trebuie să faci pentru a obține succesul. Ai un mod înnăscut de a-ți îndeplini destinul, în special în profesia ta, deoarece ești capabil să discerni cum să mergi înainte cu sinele tău autentic și să depășești orice provocări cu modul tău unic de a vedea viața. Cu toate acestea, pe măsură ce Pallas se transformă în Săgetător duminică, 8 septembrie, această abilitate va fi intensificată, cerându-ți să-ți îmbrățișezi înțelepciunea interioară înainte de a lua orice decizie rapidă - și să ai mereu încredere în tine.

Nu trebuie să fii ca oricine altcineva pentru a obține succesul pe care ți-l dorești. Aceasta înseamnă că, în timp ce alții te pot sfătui, nu trebuie să schimbi cine ești pentru a fi aliniat cu scopul tău.

Concentrează-te pe găsirea celor mai bune răspunsuri pentru tine, mai ales că acestea sunt relevante pentru succesul și recunoaștere în cariera ta, și vei ieși pe primul loc, notează yourtango.com.

×
Subiecte în articol: horoscop zodii septembrie 2024 zi norocoasa