x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cele mai compatibile 10 combinații de zodii mamă-fiică

Cele mai compatibile 10 combinații de zodii mamă-fiică

de Andreea Tiron    |    24 Oct 2024   •   11:00
Cele mai compatibile 10 combinații de zodii mamă-fiică
Sursa foto: Hepta/Cele mai compatibile 10 combinații de semne zodiacale mamă-fiică

În timp ce unele mame și fiice se ceartă mai des decât se înțeleg, altele se consideră cele mai bune prietene. Deși există mulți factori care influențează modul în care se dezvoltă o relație mamă-fiică, conform astrologului Chana Peppers, compatibilitatea zodiacală joacă un rol important.

Cele mai compatibile 10 combinații de semne zodiacale mamă-fiică

1. Fiică Pești și mamă Rac

Fiind amândouă semne de apă, nu e surprinzător că se înțeleg atât de bine. Peppers a explicat că "vor forma amândouă o legătură emoțională profundă".

Acest lucru se aliniază cu faptul că Racii sunt foarte buni la înțelegerea emoțiilor. Datorită acestui talent natural, fiica Pești se va simți apreciată și în siguranță. În plus, fiica Pești îi va permite mamei Rac să intre în bula ei personală — ceea ce nu este un lucru ușor de realizat.

Această legătură emoțională va dura toată viața și probabil vor rămâne apropiate și la vârsta adultă.

2. Fiică Fecioară și mamă Taur

"Aceasta este o combinație de semne de pământ și va fi foarte stabilă și previzibilă", a explicat Peppers.

Fiica Fecioară este cunoscută pentru faptul că este harnică și de încredere. Plină de disciplină, nu trebuie să i se spună nimic de două ori. Fecioara este excelentă la a-și respecta îndatoririle și este destul de organizată. Datorită acestui fapt, mama Taur se va simți relaxată în prezența fiicei sale.

Cu timpul, nu va fi surprinzător dacă vor dezvolta o relație puternică. Această pereche va crea probabil o dinamică sănătoasă, plină de dragoste și respect reciproc.

3. Fiică Săgetător și mamă Leu

Aceste două semne de foc se ajută reciproc să strălucească și găsesc ușor plăcerea de a "se distra împreună", a explicat Peppers.

Semnele de foc iubesc aventura și să fie în centrul atenției. Majoritatea semnelor de foc sunt extravertite și iubesc să fie în aer liber. Naturile lor jucăușe și extrovertite se echilibrează bine, iar ele vor descoperi că au multe în comun.

În plus, ambele semne sunt foarte creative. Pot petrece ore întregi lucrând la proiecte DIY și ascultând muzică — construind astfel conexiuni puternice.

4. Fiică Gemeni și mamă Balanță

"Aceste două semne vor avea conversații intelectuale profunde și același interes pentru conexiunile sociale", a început Peppers.

Plină de râsete și bucurie, această pereche mamă-fiică va scoate ce e mai bun una din cealaltă. O fiică Gemeni o va învăța pe mama sa Balanță să se relaxeze și să se distreze. Mama Balanță îi va insufla fiicei sale un simț al responsabilității și o va ajuta să rămână cu picioarele pe pământ.

Pe lângă asta, ambele semne sunt la același nivel intelectual. Având mereu ce discuta, nu se vor plictisi niciodată și nu se vor certa. Toate acestea combinate creează o dinamică excelentă, care poate rezista testului timpului.

5. Fiică Taur și mamă Capricorn

Aceste două semne de pământ sunt ancorate și directe. Nu ocolesc subiectele și sunt mereu consecvente.

Peppers a explicat: "Amândouă vor valoriza disciplina și fiabilitatea", așa că nu se vor pune una pe cealaltă la încercare. Sunt mereu pe aceeași lungime de undă cu privire la ce trebuie făcut.

Fiind responsabilă, fiica Taur își liniștește mama Capricorn. Neavând nevoie să-și cicălească fiica, mama Capricorn nu se va simți împovărată în această relație mamă-fiică.

6. Fiică Rac și mamă Pești

O fiică Rac este unul dintre cele mai emoționale semne din zodiac. Dispusă să ajute și iubind conexiunile cu ceilalți, acest semn valorizează conexiunile profunde mai presus de orice. Acest lucru explică de ce mama Pești și fiica Rac formează "o relație foarte compasională și iubitoare", a explicat Peppers.

Deși Racii sunt cunoscuți pentru firea lor grijulie, Peștii sunt, de asemenea, un semn destul de iubitor. Fiind în contact cu emoțiile lor (datorită faptului că sunt un semn de apă), nu au probleme în a se asigura că fiica Rac se simte iubită și apreciată.

7. Fiică Berbec și mamă Săgetător

Semnele de foc sunt cunoscute pentru deschiderea și energia lor. Cu lumina lor strălucitoare, ele scot ce e mai bun una din cealaltă.

Peppers a afirmat că această pereche își alimentează reciproc energia și optimismul. Cu energia pozitivă și natura liberă a Săgetătorului, ele sunt conectate la dorințele celeilalte, explicând de ce combinația Berbec-Săgetător are o legătură mamă-fiică atât de sănătoasă.

8. Fiică Capricorn și mamă Fecioară

Aceste semne de pământ sunt cunoscute pentru consistența și fiabilitatea lor.

"Amândouă vor fi foarte ambițioase și organizate", a explicat Peppers, ceea ce îi permite mamei Fecioară să-și ghideze cu ușurință fiica către succes. Fiindcă fiica Capricorn își dorește să reușească, nu are probleme în a urma instrucțiunile sau în a face ceea ce i se spune.

Acest lucru creează un mediu relaxat, deoarece ambele semne par să fie pe aceeași lungime de undă în tot ce fac.

9. Fiică Vărsător și mamă Gemeni

"Acest tip de relație va stimula creativitatea și curiozitatea intelectuală", a început Peppers. Asta se potrivește, deoarece Gemenii sunt cunoscuți ca fiind un semn social, care se bucură de natură.

Iubind o bună aventură, fiica Vărsător va învăța să aprecieze personalitatea lipsită de griji a mamei sale. Ele se distrează și nu le deranjează să fie puțin nebunești împreună, deoarece înțeleg că joaca și nebuniile sunt necesare în viață.

În general, această pereche iconică scoate ce e mai bun una din cealaltă și știe cum să păstreze lucrurile relativ pozitive.

10. Fiică Balanță și mamă Vărsător

Deși este unul dintre cele mai confuze semne zodiacale, dacă cineva poate înțelege o mamă Vărsător, aceea este fiica ei Balanță. Mama Vărsător o va învăța pe fiica sa Balanță că responsabilitatea este importantă — dar la fel de important este și să te distrezi.

Cu mama Vărsător scoțând-o pe Balanță din carapacea ei, fiica va învăța să găsească un echilibru între distracție și responsabilitate.

Combinate cu gândirea inovatoare și armonia lor naturală, nu e de mirare de ce aceste două semne se potrivesc atât de bine.

×
Subiecte în articol: zodii compatibilitate astrologie