x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 11 iunie 2019. Te gândeşti la o călătorie pe care o vezi ca pe o eliberare de stres şi de probleme

Horoscop 11 iunie 2019. Te gândeşti la o călătorie pe care o vezi ca pe o eliberare de stres şi de probleme

10 Iun 2019   •   14:57
Horoscop 11 iunie 2019. Te gândeşti la o călătorie pe care o vezi ca pe o eliberare de stres şi de probleme
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec. Greu de spus dacă nivelul la care ai ajuns te bucură sau se poate şi mai bine, de parcă ai avea parte de ambele feţe ale unei situaţii simultan. E ca şi cum un succes se ridică pe insuccesul altuia sau o mare reuşită are şi un preţ de plătit, ca atare numai de starea ta de spirit depinde spre ce pantă te îndrepţi: în sus sau în jos? Încearcă să nu laşi latura ta pesimistă să te copleşească ci priveşte mai întâi partea bună a lucrurilor, fără să te gândeşti şi la aspectul mai puţin plăcut din spatele reuşitei. Întotdeauna există şi reversul medaliei, dar nu-l căuta neapărat acum!

 

Horoscop Taur. Aştepţi cu înfrigurare o anumită veste care va sosi prin intermediul unei persoane căreia îi atribui un rol de destin, ca şi cum urmează să-ţi schimbe toată viaţa prin ceea ce are de transmis. Mesajul poate avea efecte marcante asupra ta, tocmai de aceea stai ca pe ghimpi atent ori la telefon, ori la uşă, emoţionat că, din clipă în clipă, poate apărea mesagerul divin! Informaţia soseşte şi te face să te simţi ciudat, la prima vedere, dar după ce vei sta şi te vei gândi la cele auzite, îţi vei da seama de greutatea veştilor primite.

 

Horoscop Gemeni. Suferinţele din amor nu ocolesc pe nimeni iar azi dai şi tu piept cu o astfel de situaţie în care simţi că inima ţi se umple de tristeţe. Simţi că se destramă un vis frumos, că ceea ce credeai că e pe placul tău are de fapt şi o faţă ascunsă ce te face să suferi iar iluziile se risipesc precum baloanele de săpun. Dacă nu eşti tu, direct, vizat de astfel de momente cu încărcătură emoţională negativă, atunci suferi pentru altcineva drag ţie de parcă ar fi propriile tale probleme. Pui suflet în necazurile sale şi cauţi o soluţie în locul lui.

 

Horoscop Rac. Numai prudenţa te poate salva de un risc care apare azi în calea ta ambalat într-o formă atrăgătoare. Totuşi, intuiţia ta nu greşeşte şi simte de la o poştă că, în spatele acestei măşti, se poate afla un pericol imens. Nu te laşi păcălit de aparenţe şi tocmai pentru că nu dai curs atracţiei pe care o simţi la prima vedere, vei scăpa fără urmări nedorite. Vei descoperi, după aceea, ce se ascundea în spatele acestui moment critic şi te vei felicita că ai rezistat isiptei, spunând nu!

 

Horoscop Leu. pentru că e în joc imaginea ta şi ai dori să laşi o impresie ireproşabilă. Demonstrezi, prin tot ceea ce faci, că eşti un expert în domeniul tău de activitate, un specialist desăvârşit, un am perfect competent şi total potrivit pentru rolul pe care îl joci cu talent şi succes. Ce iese azi din mâinile sau din mintea ta merită nota zece cu felicitări, şi asta numai pentru că îţi pui în joc toate resursele pozitive, tot ce ai tu mai bun în tine, fără a aştepta nimic în schimb decât propria satisfacţie. Iubeşti ceea ce faci, nu te plângi de piedici sau de lipsuri, ci reuşeşti să pui în valoare cât de bun eşti în ceea ce faci, şi nu cât de greu îţi este!

 

Horoscop Fecioara. Nu te poţi detaşa de un eveniment din trecut căruia îi acorzi prea multă importanţă, poate pentru că a devenit un punct de referinţă în viaţa ta. Nu e un reper pozitiv, mereu compari prezentul cu ceea ce a fost atunci şi priveşti cu ostilitate efectele. E o amintire neplăcută care ţi s-a infiltrat în minte şi nu te mai poţi rupe de ea, pentru că îţi dai seama că atunci a început totul. Etapele care au urmat acelui moment se pare că nu au reparat efectele, de aceea, când te gândeşti la trecut, te întorci mereu în acelaşi moment sensibil.

 

Horoscop Balanța. Nici n-ai idee ce noroc te vizitează astăzi, totul e să fii pe fază şi să nu-l respingi. Poate veni prin intermediul unui mesager pe care trebuie să-l primeşti cu braţele deschise, cu bucurie pe chip, cu prietenie în suflet, pentru că are numai lucruri frumoase să-ţi transmită. Treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a întâlni pe cineva care poate deveni azi marele noroc pentru tine. Stai cu ochii atent la oamenii cu care te intersectezi astăzi, pentru că unul din ei joacă un rol cheie, de salvator într-un moment important pentru planurile tale actuale. El e eroul tău, astăzi!

 

Horoscop Scorpion. Nu te aştepta ca toată lumea să te susţină în marele pas pe care eşti gata să-l faci, pentru că unii sunt suspicioşi sau temători din fire şi nu au curajul tău de a porni la acest drum complicat. Tu deţii toate resursele necesare pentru un succes deplin, doar anturajul e cel care te mai poate trage înapoi, pentru că vede numai piedici sau riscuri la tot pasul. Nu-ţi compara puterile cu ale celor care îţi poartă de grijă, motivat sau nu. Anturajul nu e cel mai potrivit pentru ţelurile tale actuale, deoarece unii spun mereu că nu se poate, că nu ajungi astfel nicăieri, că sacrificiile sunt prea mari. Nu-i asculta, tu mergi pe calea ta cu fermitate, pentru că fiecare e aici cu norocul lui!

 

Horoscop Săgetător. Dacă intuiţia îţi spune că cineva din grupul în care te afli are ceva de ascuns, ar fi bine să-l descoperi înainte de a te induce în eroare! Fii foarte exigent atunci când accepţi sfaturi de la cei din jurul tău, pentru că s-ar putea să asculţi nişte informaţii greşite, poate chiar rău intenţionate, transmise de un fals prieten. Urmăreşte ceva şi primul pas e să te trimită pe o pistă greşită prin datele pe care ţi le pune la dispoziţie. Dacă lucrezi într-un anturaj mai numeros, ia în serios doar acele informaţii care se confirmă din mai multe surse, semn că sunt verificate şi acceptate de mai multă lume.

 

Horoscop Capricorn. Te gândeşti la o călătorie pe care o vezi ca pe o eliberare de stres şi de probleme. Dacă e cam devreme să te gândeşti deja la concediu, în caz că nu îţi permiţi aşa ceva chiar acum, profiţi de o zi mai liberă de sarcini pentru a călători măcar virtual, pentru a visa cu ochii deschişi sau a umbla prin amintirile altor călătorii trecute. Îţi încarci excelent bateriile cu ajutorul acestor vise frumoase, cel puţin la nivel teoretic. Eşti convins că va veni şi ziua în care vei putea pleca realmente la drum ca să ajungi acolo.

 

Horoscop Vărsător. Tot ce faci azi parcă merge pe dos  încăt e mai bine să le laşi pe altădată. Apar mici obstacole în orice activitate, de la cele mai neînsemnate până la cele mai importante, de parcă ai fi total neîndemanatic sau împrăştiat. Nu te poţi concentra la nimic eficient dar nici să stai degeaba nu poţi, ca atare te apuci de o treabă, dar care nu are efectele dorite. Întârzierile, refuzurile, micile defecţiuni apar la tot pasul, încât vei spune că e o zi ratată. Nu insista dacă vezi că nu-ţi iese

 

Horoscop Pești. Sentimentele îţi sunt împărtăşite cu aceeaşi intensitate de către partener, ceea ce îţi dă încredere în viitor. Este momentul unei schimbări favorabile în cuplu, şi nu mai eşti nici nesigur, nici timid, ci ai curaj să recunoşti deschis, public, în faţa tuturor, ceea ce simţi. Planurile comune prind contur şi găseşti sprijinul necesar din partea părinţilor sau a altor persoane de care depinde viitorul cuplului vostru. Dacă ai ajuns deja la angajamente, de acum poţi fi convins că ai pe cine trebuie alături, dar nu te culca pe laurii victoriei. Luptă în continuare pentru dragoste!

 

Horoscop oferit de acvaria.com

 

×