x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 29 octombrie 2019. Este o zi de succes în care toate ar trebui să-ţi meargă ca pe roate!

Horoscop 29 octombrie 2019. Este o zi de succes în care toate ar trebui să-ţi meargă ca pe roate!

28 Oct 2019   •   14:16
Horoscop 29 octombrie 2019. Este o zi de succes în care toate ar trebui să-ţi meargă ca pe roate!
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec. Nu pune la suflet tonul ridicat cu care ţi se adresează cei pe care îi iubeşti. Au şi ei problemele şi nervii lor, şi tot tu trebuie să fii cel care tolerează atitudinea lor un pic cam agresivă. Dacă vezi că nu sunt în apele lor, lasă-i în pace, nu mai turna şi tu gaz pe foc cu tot felul de reproşuri sau critici, aşteaptă să le treacă, pentru că vor aprecia mai mult înţelegerea de care dai dovadă tăcând şi suportându-le nazurile, decât dacă ai începe să le atragi atenţia în fiecare clipă că sunt nervoşi, arţăgoşi, nepoliticoşi. Tu cu ai face dacă ai fi în locul lor?

 

Horoscop Taur. Veştile care sosesc de departe te cam îngrijorează şi te şi demoralizează, deopotrivă, de parcă ai afla numai lucruri triste despre eşecuri, pierderi sau alte evenimente cu tentă uşor dramatică. Îţi pierzi tot cheful când vezi că dai numai de oameni pesimişti şi împovăraţi de probleme şi, dacă te prinde într-un moment fragil din punct de vedere emoţional, imediat te molipsesc şi pe tine. Dacă ai avea cel puţin un aspect bun de care să-ţi agăţi toată energia, ziua ar fi salvată, dar dacă şi tu începi să vezi în jur doar rele şi necazuri, e greu de crezut că ceva te mai poate ridica la suprafaţă. Luptă cu depresia, apatia, gândirea negativă şi tristeţea care-ţi dau târcoale.

 

Horoscop Gemeni. O minune nu ţine prea  mult şi acelaşi sentiment îl ai şi astăzi, după ce ai trăit câteva zile ca într-un vis şi totul pare să revină brusc la realitate. O vreme vei duce dorul acestor emoţii superbe, te vei întoarce cu gândul la ce a fost, deci fii recunoscător că ai avut parte de asemenea momente superbe, pe care le primeşti extrem de rar. Probabil ai mai trăit ceva similar şi anul trecut, tocmai de aceea îţi este atât de drag sentimentul, şi speri să nu fie ultima oară. Gândirea pozitivă face şi ea minuni, deci doreşte-ţi cu ardoare ca acest eveniment de fericire maximă să se mai repete şi altădată… şi chiar aşa va fi!

 

Horoscop Rac. Nu te aştepta ca toată lumea să te susţină în marele pas pe care eşti gata să-l faci, pentru că unii sunt suspicioşi sau temători din fire şi nu au curajul tău de a porni la acest drum complicat. Tu deţii toate resursele necesare pentru un succes deplin, doar anturajul e cel care te mai poate trage înapoi, pentru că vede numai piedici sau riscuri la tot pasul. Nu-ţi compara puterile cu ale celor care îţi poartă de grijă, motivat sau nu. Anturajul nu e cel mai potrivit pentru ţelurile tale actuale, deoarece unii spun mereu că nu se poate, că nu ajungi astfel nicăieri, că sacrificiile sunt prea mari. Nu-i asculta, tu mergi pe calea ta cu fermitate, pentru că fiecare e aici cu norocul lui!

 

Horoscop Leu. Ai chiar în mâna ta cel mai eficient instrument de a-ţi croi singur viitorul. E vorba de optimism, de care, cel puţin acum, te poţi bucura în cantităţi considerabile. Cât timp reuşeşti să te menţii pe aceeaşi pantă ascendentă, crezând cu tărie în reuşita planurilor tale, nimic nu te va opri din elan şi vei ajunge acolo unde îţi doreşti fără nicio piedică. Gândirea pozitivă naşte o atitudine pozitivă în faţa oricărei provocări, astfel încât să treci la etapa următoare mult mai simplu. Spune-ţi că orice se poate cât timp vrei acel lucru, şi va deveni mai uşor decât crezi!

 

Horoscop Fecioara. Prea te gândeşti doar la planurile care nu ţi-au ieşit iar această atitudine negativistă şi pesimistă nu e deloc benefică pentru a te concentra la ce ai de făcut. Au fost şi foarte multe aspecte excelente, şi multe recompense obţinute, şi enorme satisfacţii pe parcurs, dar eşti obsedat de un eşec major la care, faci ce faci, şi revii mereu cu gândul. Ar fi bine să laşi acel moment undeva în trecut, bine îngropat printre amintiri care nu mai au nici un rol în prezent, şi să scoţi la lumină lista lungă de succese şi realizări cu care te poţi mândri. Acestea contează acum, nu greşelile sau eşecurile personale!

 

Horoscop Balanța. Ai muncit enorm ca să ajungi cel care eşti acum şi ar trebui să fii mulţumit de rezultate. Eforturile tale au ajuns într-un punct în care deja se vede tot ce ai realizat şi ai construit, pentru că nivelul atins te satisface şi îţi dă motive să fii mândru de tine. Nu ai primit nimic pe gratis, a fost o luptă grea şi de durată atât de tine însuţi, cât şi cu lumea din jur, dar iată că ai ajuns la bilanţ şi ai cu ce te lăuda! Munca ta e recompensată pe merit, eşti apreciat sincer pentru cel care eşti acum, deci ai motive să te iubeşti şi tu pe tine însuţi mai mult!

 

Horoscop Scorpion. Ai motive de bucurie cand vine vorba de cheltuieli, de cumparaturi, de bugetul familiei. Calculul sumar pe care il faci suna promitator si te incurajeaza sa te gandesti la o noua serie de investitii pentru confortul casei tale. Discuti si cu familia despre cumparaturile la care te gandesti si primesti din partea lor numai confirmari ca momentul e potrivit, ca si ei vor acel lucru la care tu visezi, deci merita sa iesiti la cumparaturi. Poate ai ramas cu ceva bani nefolositi si acum e momentul cel mai bun pentru a aduce acasa ceva nou, de care toata lumea se bucura. Ca e un televizor nou sau un obiect de decor, lumea se strange in jurul lui cu veselie.

 

Horoscop Săgetător. Aştepţi cu înfrigurare o anumită veste care va sosi prin intermediul unei persoane căreia îi atribui un rol de destin, ca şi cum urmează să-ţi schimbe toată viaţa prin ceea ce are de transmis. Mesajul poate avea efecte marcante asupra ta, tocmai de aceea stai ca pe ghimpi atent ori la telefon, ori la uşă, emoţionat că, din clipă în clipă, poate apărea mesagerul divin! Informaţia soseşte şi te face să te simţi ciudat, la prima vedere, dar după ce vei sta şi te vei gândi la cele auzite, îţi vei da seama de greutatea veştilor primite.

 

Horoscop Capricorn. Este o zi de succes în care toate ar trebui să-ţi meargă ca pe roate! Ai şansa de a colabora cu oameni deosebiţi, de a fi primit sub aripa protectoare a unei persoane importante sau de a învăţa o mulţime de lucruri interesante ce vor avea un rol major de acum înainte în viaţa ta, mai ales în plan profesional. Ţi se umple inima de o pasiune nouă, eşti entuziasmat, plin de energie, dornic să ajungi cât mai repede la ţelul pe care ţi l-ai propus, iar evoluţia rapidă a lucrurilor te determină de depui şi mai multă pasiune, ca să ţi se împlinească visul.

 

Horoscop Vărsător. Munceşti mult, cu plăcere şi cu spor, pentru că roadele eforturilor tale se văd şi sunt apreciate de cei cărora le dedici. Şefii te laudă, clienţii sunt mulţumiţi şi, cu asemenea cuvinte de încurajare care vin de pretutindeni, satisfacţia muncii împlinite e la cote maxime, ceea ce te motivează să dai şi mai mult din tine! Ai mari speranţe de la ceea ce te aşteaptă la finalul proiectului la care îţi aduci din plin contribuţia, convins vă va ieşi ceva de răsunet, cu care te vei putea mândri în faţa oricui sau care va conta mult în carieră, de acum încolo.

 

Horoscop Pești. Ceea ce, la prima vedere, pare a fi un hop, vei vedea mai tarziu ca era cel mai bun lucru care se putea intampla, ca atare nu privi in jur cu ostilitate. Daca unele planuri nu evolueaza atat de repede sau usor pe cat ai fi dorit, nu e altceva decat un prilej pentru tine de a descoperi cat de capabil esti in momentele cele mai dificile. Daca treci peste un moment mai complicat genereaza o stare de satisfactie si de mandrie personala net superioare decat daca toate ar fi mers ca unse, fara sa depui nici un efort. Vei avea cu ce te lauda la final tocmai pentru ca acest proiect a fost mai greu, altfel nu ai sti sa apreciezi un succes daca ar fi obtinut prea simplu. Ce-i simplu nu-i neaparat si ce-i mai bun pentru tine!

 

Horoscop oferit de acvaria.com

 

×