x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cele 3 zodii cu cele mai bune previziuni pentru săptămâna 19 -25 septembrie 2022

Horoscop. Cele 3 zodii cu cele mai bune previziuni pentru săptămâna 19 -25 septembrie 2022

19 Sep 2022   •   17:56
Horoscop. Cele 3 zodii cu cele mai bune previziuni pentru săptămâna 19 -25 septembrie 2022
Sursa foto: Vitolda Klein - Unsplash.com

Horoscop. Cum poate fi altfel decât extraordinară o săptămână în care avem genul de tranzit astrologic pe care îl avem în perioada 19 - 25 septembrie 2022?

Ne uităm la câteva tranzite astrologice foarte utile și benefice care ne vor ridica moralul și ne vor menține încrezători în toată această perioadă.

Săptămâna aceasta aduce Luna în sextil cu Venus, Luna în Leu, Jupiter în Berbec, Soarele în Balanță și Echinocțiul de toamnă. Toate aceste tranzite înseamnă creștere personală, gândire deschisă și noroc în dragoste.

De asemenea, putem ajunge să știm că singurul mod în care putem avansa în viața noastră este să ne asumăm riscuri, cu alte cuvinte - să sărim, înainte de a simți cât de calde sau reci sunt apele.

Pe măsură ce ne îndreptăm spre Balanță, avem tendința de a simți că unele trăsături ale Balanței se infiltrează în viața noastră personală. S-ar putea să ne simțim puțin mai liniștiți și mai limpezi în această perioadă, ceea ce ne va oferi genul de încredere nedisimulată.

Toate mișcările noastre din această săptămână vor fi făcute inteligent și fără dramatism. Avem beneficii atât din punct de vedere al sănătății, cât și al stărilor emoționale.

Pentru unele zodii, acest lucru va fi incredibil de revigorant, deoarece aceasta este cea mai bună săptămână pentru a vă vindeca de o traumă emoțională. Săptămâna aceasta demonstrează capacitatea de a renunța, de a merge mai departe și de a avea încredere în ceea ce este pozitiv.

Cele trei zodii cu previziuni săptămânale grozave, 19 - 25 septembrie 2022

1. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ca persoană născută la mijlocul anului, reacționezi pozitiv la schimbările sezoniere, deoarece acestea par să te pună din nou pe drumul cel bun.

În timpul echinocțiului de toamnă, care coincide cu Soarele în Balanță, te vei simți sută la sută complet, atât cu luarea deciziilor, cât și cu viziunea pe care o ai despre tine în viitor. Gemenii știu unde merg pentru prima dată după mult timp și te simt bine ca pot urma această cale.

Influența Balanței pare să te echilibreze foarte bine. Începutul săptămânii poate fi dedicat discuțiilor profunde care duc la revelații majore, în timp ce a doua jumătate a săptămânii va fi doar despre afaceri.

Nu sunteți descurajat de problemele legate de dragoste în această săptămână, dar este posibil să observați un upgrade în anumite prietenii. Una peste alta, această săptămână te face să te simți cool și încrezător.

2. Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Săptămâna aceasta te simți plăcut surprins să vezi că mulți oameni din viața ta s-au gândit la tine. Fiindcă este sezonul zilei de naștere, ai tendința de a cădea în același fel de gândire pe care o aveai când erai copil: „Unde-mi sunt cadourile de ziua mea?”

Tot ceea ce îți dorești cu adevărat este să fii iubit și ținut minte - îți este frică de ideea de a fi lăsat deoparte sau uitat.

Ei bine, nativii în Fecioară nu trebuie să se teamă, pentru că săptămâna aceasta îi pune în centrul gândurilor tuturor, iar nevoia de a fi iubiți nu numai că va fi împlinită, dar oamenii din viața lor îi vor face să se simtă în siguranță și adorați.

Așteaptă-te să faci parte din ceva important, în această săptămână. Acest lucru ar putea fi rezultatul unei petreceri la care ai putea participa sau al unei ieșiri care îi va include pe mulți dintre cei mai apropiați prieteni. Nu-ți place să fii singur, iar săptămâna aceasta te găsește în compania tuturor celor pe care îi iubești. Aceasta va fi o săptămână foarte bună și distractivă pentru nativii din zodia Fecioarei.

3. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Creativitatea este forța ta principală în această săptămână, pentru că ești deosebit de deschis la influențele lui Jupiter și, în acest timp, s-ar putea să te trezești făcând ceea ce îți place să faci cel mai mult: să te implici atât de profund într-un proiect personal, încât să te pierzi total în el.

Aceasta face parte din actul de echilibrare a nativilor din  Balanță, iar sentimentul va crește pe măsură ce te apropii din ce în ce mai mult de „Soarele Balanței”, din 23 septembrie. Atât timp cât ești ferm implicat într-un proiect creativ, îți poți permite să te „pierzi” în aceasta, pentru că asta este ceea ce vă oferă cea mai mare putere. Tot ceea ce experimentați în această săptămână se va adăuga experienței voastre privind claritatea și echilibrul în toate.

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop saptamanal