x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 1-7 mai 2023. Gemenii află secrete. Balanțele se ocupă de investiții. Vărsătorii fac schimbări în casă

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2023. Gemenii află secrete. Balanțele se ocupă de investiții. Vărsătorii fac schimbări în casă

de Moira Dună    |    27 Apr 2023   •   17:15
Horoscop săptămânal 1-7 mai 2023. Gemenii află secrete. Balanțele se ocupă de investiții. Vărsătorii fac schimbări în casă
Sursa foto: Hepta

Soarele din Taur face conjuncție cu planeta Mercur pe 1 mai. Marele benefic, Jupiter, din Berbec face semisextil cu Neptun din Pești pe 2 mai.

Berbec

Reconectare profitabilă

Primești o mulțime de telefoane și mesaje. Există posibilitatea să te reconectezi cu o persoană, fapt ce se va dovedi profitabi. Te simți neliniștit în discuții dar nu este timpul să treci la acțiune. 

S-ar putea să te afli într-o situație în care trebuie să ai credință. De obicei, preferi faptele și cifrele decât promisiunile vagi. Vei obține informațiile de care ai nevoie. Nu te lăsa  păcălit d e dorințele altora. 

Taur

Se întâmplă lucruri bune când îți spui părerea

S-ar putea să primești complimente de la șeful tău și dintr-o dată toate privirile sunt asupra ta. Aceasta este ocazia perfectă să-ți exprimi punctul de vedere. S-ar putea să ai dificultăți să te întâlnești cu un prieten. Este posibil să fi trecut prin momente grele și știi că reconectarea ar fi bună pentru amândoi. Dar s-ar putea să fii nevoit să schimbi locul de întâlnire. Uneori nu este ușor pentru tine să faci ajustări din mers, dar această prietenie merită.

Gemeni

Cuvintele tale au putere

Ai putea să descoperi un secret. Aveai unele bănuieli dar acum primești informații directe. Deși acest lucru s-ar putea să nu schimbe nimic în viața ta, te-ar putea face să vezi oamenii într-o lumină diferită. S-ar putea să ajungi să reevaluezi o prietenie.

Totul durează mai mult decât te aștepți.  Întârzii la întâlnirea pe care ai convocat-o. Cu toate acestea, lucrurile vor decurge bine deși așteptările tale nu sunt îndeplinite. 

Rac

Activitățile tale ridică comunitatea

Este posibil să fii în consiliul de administrație al unei organizații sau să fii responsabil de o strângere de fonduri. S-ar putea să fii implicat într-un eveniment comunitar mare. S-ar putea să jonglezi cu o mulțime de e-mailuri și mesaje, dar diligența ta va ajuta lucrurile să se desfășoare fără probleme.

Lucrurile se mișcă încet. Ai răbdare indiferent că mergi la magazin, la bancă, ori la fisc. 

Leu

Pui lucrurile în ordine

Te simți copleșit de cantiatea de documente, mesaje, e-maluri pe care le primești. Vrei să simplifici lucrurile deși te simți obosit. Popularitatea ta este în creștere.

Te concentrezi din nou pe dorința ta de a câștiga mai mulți bani. Ești ocupat să aduni informații despre avantaje și dezavantaje. 

Fecioară

Primești noi informații

Afli informații care te debusolează. Ar putea fi doar un citat sau un eseu dar te va face să vezi lumea diferit.

O întâlnire ar putea merge mult mai bine dacă ai puțină răbdare. Este posibil ca iubitul tău să întârzie la întâlnire. Nu te supăra, gândește-te că are un motiv întemeiat. Oferă o marjă de libertate benefică pentru relația ta. 

Balanță

Ești ingenioasă

Ești ingenioasă, te adaptezi la noile circumstanțe și ești foarte capabilă să procesezi o mulțime de informații. În acest moment, probabil că te concentrezi pe crearea de oportunități financiare, în special pe cele care fac bani în timp ce dormi. Caută investiții noi și surse pasive de venit. 

Ai putea schimba modul în care ai grijă de tine. S-ar putea să acorzi prioritate odihnei și relaxării. Ai putea adopta niște obiceiuri alimentare sănătoase plus yoga sau meditație. Oricare dintre aceste lucruri poate fi benefic.

Scorpion

Decizie importantă în viața personală

DIscuți serios cu partenerul tău. Poate vreți să oficializați relația ori să vă mutați împreună ori să că puneți resursele financiare împreună. Relația ta ar putea deveni serioasă. 

Te atrage un proiect de artă și vrei să aduni toate instrumentele de care ai nevoie. Poate fi vorbade un tablou sau de mașina de cusut a bunicii. Ori poate vrei să redecorezi. 

Săgetător

Posibilități legate de locuință

Este posibil să mergi la birou după mai mult timp. Acum sunt multe lucruri pe care vrei să le faci cu prietenii și colegii. Este incitant, dar problemele legate de drum, trafic, parcare te enervează. 

Ss-ar putea să se vorbească mult despre probleme de locuit ale familiei tale. O persoană se apropie de tine ori vrei să te muți înapoi acasă. Nu treci încă la acțiune dar te gândești la posibilități. 

Capricorn

Frumusețea și dragostea merg mână în mână

Vrei să faci o plimbare cu persoana iubită într-un cadru romantic. Poate îmntr-o pădure sau la mare. Sau vrei să te înscrii la un curs  de fotografie pentru a-ți explora creativitatea. 

Vrei să înveți pași noi de dans. Este o modalitate excelentă de a face mișcare. 

Vărsător

Energie deblocată

S-ar putea să te gândești mult la casa ta. Vrei să muți mobila, să redecorezi sau să vinzi articolele de care nu mai ai nevoie. Discută despre asta cu familia ta. 

Găsești oportunități de investiții în domeniile care se aliniază valorilor tale. Alegerile cu inima ar putea fi profitabile. 

Pești

Popularitatea ta crește

Primești mesaje și e-mailuri multe, fapt ce te stresează. Ori poate verși cafeaua pe tastatură. 

Un prieten îți spune cât de mult te iubește și te admiră. Acest lucru ar putea veni într-un moment în care te simți nesigur cu privire la abilitățile tale, dar aceste îndoieli sunt astfel alungate. O persoană pe care o admiri crede că ești uimitor.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal