x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 2-8 octombrie 2023. Gemenii sunt convingători. Leii se remarcă la locul de muncă. Săgetătorii alcătuiesc un nou plan financiar

Horoscop săptămânal, 2-8 octombrie 2023. Gemenii sunt convingători. Leii se remarcă la locul de muncă. Săgetătorii alcătuiesc un nou plan financiar

de Moira Dună    |    28 Sep 2023   •   17:00
Horoscop săptămânal, 2-8 octombrie 2023. Gemenii sunt convingători. Leii se remarcă la locul de muncă. Săgetătorii alcătuiesc un nou plan financiar
Sursa foto: Hepta

Plantea Mercur se află în Fecioară și face semisextil cu Venus din Leu. Apoi, Mercur din Fecioară face trigon cu Pluto din Capricorn.

Berbec

Legătură romantică

Vrei să te distrezi și să te odihnești. Să savurezi meniuri alese și să te uiți la filme pentru a-ți reîncărca bateriile.

Astfel că te vei putea concentra apoi pe munca ta și vei fi extrem de concentrat și productiv, rezolvând probleme. Dacă ai o listă simplă de lucruri de făcut, le puteți verifica fără probleme. Dar dacă ceva este un mister sau ai nevoie de puțină muncă suplimentară, ai putea să descoperi tot felul de lucruri.

Taur

Informații importante

Ceilalți membri ai familiei vor să îți de o mulțime de lucruri de făcut dar tu vrei să lenevești în fața televizorului. 

Indiferent dacă ești sau nu la școală, ești plin de energie să înveți ceva. S-ar putea să treci prin tutoriale și să absorbi informațiile ca un burete. Ești interesat de filozofie, religie sau de un alt subiect profund. Și acum totul este interesant, pe măsură ce descoperi fapte și faci conexiuni importante.

Gemeni

Răspunsuri la întrebări

Cauți răspunsuri la întrebări care te frământă.  Ești foarte convingător. Alți oameni ascultă și fac adesea ceea ce spui. Acum este momentul să ceri ce vrei. Alege persoana care are resursele pe care le cauți. Ar putea fi finanțare pentru un proiect, cunoașterea modului de realizare sau ajutor cu un aspect tehnic. Acum este momentul să întrebi pentru că ai putea obține ceea ce doriești.

Rac

Conexiune profundă

S-ar putea să folosești bani pentru a economisi timp și energie. Poți apela la o menajeră sau îți plătești copiii pentru spălarea rufelor ori comanzi mâncare acasă, astfel încât să nu fie nevoie să te ocupi de treburi gospodărești. 

Acorzi atenție deosebită relației tale. Îi pui întrebări despre trecut, sentimente, speranțe și vise. S-ar putea să te uiți la propriile tale motivații în acest parteneriat și la ceea ce îți aduce aceasta. Te poți simți mai conectat la această persoană și poți obține o perspectivă grozavă despre tine.

Leu

Ești remarcat

Strălucești în această săptămână. Dai de înțeles că vrei ceva și cineva aleargă să-ți aducă.

Totodată, indiferent cât de multă treabă ai, reușești să o duci la capăt. Probleme care păreau insurmontabile, acum apare soluția. Este o zi bună pentru a aborda lucruri dificile, calcule complexe și comunicări complicate. Oferă-ți puțin timp pentru tine și poți face progrese mari.

Fecioară

Explorare

Vrei să te retragi din lume. Vrei să-ți pui căștile și să scapi. S-ar putea să mergi în sălbăticie și să comunici cu natura, unde este liniște și pace.

Pe de altă parte, poți să faci o coneziune cu o persoană folosind limbajul corpului. Poți folosi psihologia pentru a-ți găsi dragostea. 

Balanță

Stilul personal

S-ar putea să sări peste treburile tale, astfel încât să poți petrece ceva timp cu prietenii. Ceea ce începe ca o scurtă întâlnire s-ar putea transforma într-o după-amiază întreagă de conversație plăcută. Fii deschis la o schimbare de planuri.

S-ar putea să cauți un obiect pe care l-ai pierdut, atunci când te hotărăști să-ți reorganizezi dulapul, bucătăria sau poate întreaga casă. Ați putea fi cuprins de dorința de a dezordine atingând fiecare articol. Și este posibil să găsești, până la urmă, lucrul pe care îl cauți.

Scorpion

Înțelegere specială

Posibil să filmezi un videoclip ori să dai un interviu și să te vezi la televizor. Ori primești o invitație pentru un podcast. 

Ești dispus să sapi până vei găsi un răspuns. Dacă ești la școală, s-ar putea să te înghesui pentru un test sau să cercetezi o lucrare. Acest aspect este destul de bun și pentru studiile mistice. Este un moment pentru a acorda atenție astrologiei, chiromanției sau numerologiei. Poți descoperi secrete despre tine și despre ceilalți.

Săgetător

Calcule corecte

S-ar putea să ai o întâlnire cu iubita ta. Ai putea avea un prânz romantic urmat de o după-amiază încântătoare de distracție. Dacă ești în căutarea dragostei, mergi în locuri unde poți întâlni oameni noi.

Ești un vrăjitor al matematicii. S-ar putea să îți calculezi foarte exact bugetul, să-ți amortizezi împrumuturile și să faci un plan care să-ți schimbe perspectiva financiară astfel încît să scapi de datorii și chiar să economisești. 

Capricorn

Transformare

S-ar putea să ai o listă de treburi în minte, dar partenerul tău ar putea avea alte planuri. Dacă ești în căutarea iubirii, mergi o cale diferită și ai putea întâlni o persoană grozavă.

Știi răspunsurile, poți vedea lucrurile clar, iar creierul tău lucrează la performanță maximă. Acesta este momentul să-i spui șefului tău că vrei o sarcină suplimentară ori să fii promovat. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, aceasta este o zi excelentă pentru a-ți posta CV-ul, pentru un interviu sau pentru a negocia o ofertă.

Vărsător

Informații importante

Va trebui să ai răbdare cu partenerul tău. S-ar putea să nu ajungă la timp sau s-ar putea să se miște încet.  În același timp, te-ai putea simți distras și nu foarte concentrat asupra lui. Dacă ai o întâlnire, vefrifică locați, altfel s-ar putea să ajungi în altă parte. 

Este un moment bun pentru a te elibera de anumite părtiniri inconștiente sau pentru a-ți reprograma subconștientul prin afirmații, feedback sau o formă de terapie. 

Pești

Rezolvi lucrurile

Dacă nu ai alte obligații, odihnește-te. Ai nevoie de puțin timp de liniște.

Aveți idei grozave și flexibilitatea mentală de a asculta gândurile altor oameni și de a le incorpora ideile în planul principal. Poți face ceva extraordinar. 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal