x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 20 - 26 martie 2023. Berbecii au parte de un nou început. Vărsătorilor le cresc veniturile

Horoscop săptămânal, 20 - 26 martie 2023. Berbecii au parte de un nou început. Vărsătorilor le cresc veniturile

de Moira Dună    |    16 Mar 2023   •   17:00
Horoscop săptămânal, 20 - 26 martie 2023. Berbecii au parte de un nou început. Vărsătorilor le cresc veniturile
Sursa foto: Hepta

Horoscop săptămânal, 20-26 martie 2023. Soarele din Pești face sextil cu Pluto din Capricorn, pe 20 martie. Luna nouă se întâlnește cu Soarele care intră în Berbec pe 21 martie.

Horoscop săptămânal, 20 - 26 martie 2023.

Berbec

Un nou început

S-ar putea să încerci să termini un proiect la serviciu. Ori ai depășit termenul limită și nu mai beneficiezi de prelungire. Analizează la ce poți renunța și rămâi cu ce este important. Va fi un rezultat grozav. 

Ești pregătit să preiei conducerea. Poate fi un nou proiect, un nou loc de muncă sau o nouă relație. Îți stabilești prioritățile și ai suficientă energie să te aventurezi.

Taur

Îți poți îndeplini scopul

Este posibil să dai un examen pentru a obține un atestat profesional. Acesta este probabil ultimul pas dintr-o serie lungă de lucruri pe care le-ai făcut. 

Lucrurile ți se par familiare. S-ar putea să ți se facă cunoștință cu o persoană nouă pe care ai mai întâlnit-o cumva înainte. Un proiect nou este foarte asemănător cu unul pe care tocmai l-ai terminat. Trecutul s-ar putea întoarce la tine.

Gemeni

Beneficii suplimentare

Este posibil să vrei să investești. Ori angajatorul îți oferă beneficii suplimentare. Dacă ai propria ta afacere, poți face un plan pentru pensie ori să oferi chiar tu stimulente angajaților. Există o oportunitate de a planifica viitorul acum.

Sărbătorești cu prietenii și te distrezi atât de bine încât să vrei să faci din asta un obicei. 

Rac

Ajutorul este pe drum

Cineva informat face un pas pentru a te ajuta. Acesta ar putea fi un mentor sau un profesor care este gata să te ia de mână și să te ghideze pas cu pas. Ar putea fi legat de munca ta, dar ar putea avea de-a face și cu un hobby sau cu o tranzacție financiară complexă. Acum primești ajutorul pe care l-ai căutat.

Este posibil să mergi la un nou loc de muncă, cunoști oameni noi și intri în rutină. Dacă ești încă la vechiul serviciu, atunci este posibil să ai un nou șef. Dacă ai propria ta afacere, poate lansezi un nou produs pe piață. 

Leu

Găsești modalități mai bune de a face lucrurile

Ești mai productiv și economisești timp pe care l-ai putea dedica relazării ori distracției. 

Plănuiești călătoriile pentru tot anul. Poți obține oferte bune, reduceri la biletele de avion, trenuri, cazare. S-ar putea să faci aranjamente de vacanță și pentru altcineva, poate un copil, o rudă. 

Fecioară

Ai acces la noi resurse

Ai putea fi extrem de atrasă de cineva pe care tocmai l-ai cunoscut. Și vei duce relația la un nivel mai intim. Puterea ta de atracție este mare. 

Analizezi resursele de care dispui, inclusiv la prieteni, rude, informații de pe internet. Ești creativ, inovator, de-a dreptul îndrăzneț. 

Balanță

O mică schimbare are un impact mare

Noile informații ți-ar putea schimba viața atunci când le aplici în rutina ta zilnică. Ar putea să îți revizuiești dieta ori stilul de viață, astfel încât să ai mai multă energie dar și să te eliberezi emoțional de ceva ce te-a apăsat până acum. O mică schimbare sau un nou obicei ar putea avea un impact mare.

În următoarele câteva săptămâni s-ar putea să ai o mare oportunitate de relație. Ar putea fi o conexiune romantică sau te apropii de cineva care îți devine cel mai bun prieten. Caută oportunități de a te reconecta cu cineva cu care ai pierdut legătura sau de a întâlni oameni noi. Și când găsești pe cineva de care ești interesat, fă prima mișcare.

Scorpion

Ești atras de lucruri noi

Ai putea fi obsedat de un nou hobby. Este posibil să faci puzzle-uri sau te areagă un joc video. Ai putea concepe un program complex. 

S-ar putea să faci ceva nou la locul tău de muncă. Poate lucrezi cu oameni într-o altă locație. Vei primi responsabilități suplimentare. Acesta este un moment bun pentru a începe un nou proiect pentru propria ta afacere.

Săgetător

Casa este sanctuarul tău

Poți găsi puțină liniște și mulțumire acasă. Un proiect de renovare ar putea fi finalizat. Chiar dacă îți place să călătorești, îți place și să fii acasă. 

Ai putea avea o nouă aventură romantică. S-ar putea să nu fie ceva planificat și dintr-o dată te trezești foarte interesat de cineva. Dacă ești deja într-o relație de dragoste, s-ar putea să vrei să te  apropii de partener. 

Capricorn

Aduci lucrurile împreună

Te simți destul de responsabil în timp ce îți aduni toate chitanțele și documentele pentru a plăti impozitele. Ai putea angaja un contabil care să verifice registrele firmei tale. S-ar putea să-ți actualizezi pașaportul și apoi să te gândești să pui toate documentele importante într-un loc sigur. 

Sunt unele schimbări și haos la tine acasă. Poate redecorezi, ori îți iei un animal de companie. Lucrurile vor arăta diferit. 

Vărsător

O oportunitate financiară este în fața ta

Dacă vrei să câștigi mai mulți bani, acum este momentul. 

S-ar putea să primești o invitație să-ți vizitezi rudele dintr-o altă localitate. Ori primești chiar tu vizita lor. Va fi și un eveniment sau o petrecere la care vei fi prezent. 

Pești 

Mai multe oportunități

S-ar putea să te trezești cu mai multă energie. Ai putea să mergi la sală și să depui mai mult efort fizic decât de obicei.. S-ar putea să mergi la alergat dimineața. Veu fu foarte productiv la locul de muncă iar apoi mergi acasă și faci curat. 

Există o nouă oportunitate financiară la orizont. Este ceva ce ai căutat. Ar putea fi legat de o afacere, de un nou loc de muncă sau de o vânzare. Ține-ți ochii deschiși pentru această oportunitate.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal