x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 27 martie-2 aprilie 2023. Berbecii sunt în centrul atenției. Balanțele au parte de surprize. Capricornii își fac planuri mari

Horoscop săptămânal, 27 martie-2 aprilie 2023. Berbecii sunt în centrul atenției. Balanțele au parte de surprize. Capricornii își fac planuri mari

de Moira Dună    |    23 Mar 2023   •   18:00
Horoscop săptămânal, 27 martie-2 aprilie 2023. Berbecii sunt în centrul atenției. Balanțele au parte de surprize. Capricornii își fac planuri mari
Sursa foto: Hepta

Planeta Mercur i se alătură lui Jupiter și Soarelui în Berbec. Marte din Rac face semisextil cu Uranus din Taur.

Berbec

Ai putea fi alesul

Acum ieși în evidență din mulțime. Ai putea fi ales pentru ceva interesant și important. Probabil că ești primul care ridică mâna pentru a te oferi voluntar. Acesta este momentul să te uiți la ceea ce dorești să realizezi. Doar impulsul te va duce mai departe.

Te grăbești dar acțiunile pripite pot provoca greșeli care te costă bani. Acest lucru este valabil mai ales dacă faci ceva prin casă. Un proiect de bricolaj ar putea merge prost atunci când o cutie de vopsea se răstoarnă sau cade o oglindă. Este ușor să fii frustrat. În timp ce lucrul la un proiect este o bună utilizare a acestei energii, ia-o mai încet.

Taur

Primești informațiile pe care le c auți

Informațiile pe care le-ați căutat vin acum. Acest lucru ar putea fi legat de întrebările pe care le-ați adresat în ultimele săptămâni, în special despre cum să-ți atingi un obiectiv. Și acum un sunet în ureche sau o atingere pe umăr semnalează că mesajul ajunge la tine. 

E bine să ieși din casă și să te întâlnești cu prietenii. S-ar putea să mergi la un picnic ori să faci o excursie într-o zonă sălbatică. Încearcă o nouă formă de yoga sau antrenament de arte marțiale pentru a vedea dacă îți place. 

Gemeni

Faci conexiuni grozave

Cercul tău de prieteni s-ar putea lărgi considerabil atunci când te  alături unui grup special. Te-ai putea reuni cu editori de film, activiști politici sau ecologisti. S-ar putea să te întâlnești cu alți pasionați de motociclete sua alte activități care te interesază.

Este posibil să câștigi niște bani. Ia în considerare și un seif ori o cutie de valori în care să păstrezi valori mai greu de cheltuit. Ar putea fi vorba și despre economii pentru o achiziție importantă în viitor, cum ar fi o casă, așa că deschide un cont separat pentru a aduna fondurile. Toate acestea te pot ajuta să te simți mai în siguranță financiar.

Rac

Ești încurajat

Ai putea primi un mesaj cu pozitiv care să-ți dea un impuls carierei. Aceasta poate fi o mărturie a unui client sau pacient. Ar putea fi o recunoaștere din partea supervizorului sau chiar a conducerii. Ceea ce ai făcut începe să-ți aducă o atenție pozitivă. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, poți primi un telefon pentru a programa un interviu.

O prietenie ar putea deveni romantică. Brusc, o îmbrățișare se poate transforma într-un sărut, care apoi se poate transforma în ceva mult mai mult. Lucrurile s-ar putea mișca foarte repede acum.

Leu

Îți găsești drumul

S-ar putea să fii pe drum, să explorezi un oraș nou sau să te urci într-un avion. Dacă ești limitat în orașul tău din cauza programului, s-ar putea să faci o excursie într-un cartier pe care nu îl vizitezi des. Poți încerca un nou restaurant sau o nouă rută către serviciu. Când te plimbi, poți să urmezi un nou traseu doar pentru a vedea ceva diferit. 

S-ar putea să-ți activezi intuiția pentru o situație de afaceri. Se spune că directorii generali și antreprenorii de succes își folosesc adesea capacitatea psihică pentru a lua decizii și a alege o direcție. Ai putea primi mesaje astăzi despre o alegere pe care o ai în față. Este bine să taci și să-ți asculți inima.

Fecioară

Îți este dezvăluită calea corectă

Este posibil să obții o mulțime de informații despre un nou tip de investiție care te interesează sau despre una mai tradițională. Este posibil să fii ghidat de cineva care a făcut avere prin investiții similare. Acest lucru ar putea fi legat de locul de muncă.

Un fost coleg de școală s-ar putea să te contacteze prin intermediul rețelelor sociale. S-ar putea să-ți trimită un e-mail și să te anunțe despre o reuniune. Acesta este și un moment în care ai putea ajuta pe cineva să se înscrie la un curs, oferindu-i o recomandare sau ajutându-l cu cererile de aplicare.

Balanță

Surprize bune

Este o perioadă excelentă pentru a căuta dragostea. Poate dvrei să-ți actualizezi profilul sau să postezi fotografii într-o aplicație de întâlniri. Dacă ești deja într-o relație de dragoste, abilitățile tale de comunicate și de a te conecta unul cu celălalt sunt puternice. Puteți vorbi despre lucruri importante.

S-ar putea să obții un beneficiu financiar surpriză de la locul tău de muncă. Ar putea fi un bonus, un card cadou considerabil sau o reducere la asigurare. Este un moment bun pentru a examina site-ul web al angajaților pentru a vedea ce alte posibilități oferă compania ta.

Scorpion

Ești pregătit să mergi mai departe

Poate a sosit un nou echipament și l-ai pus la punct. În curând, comunici cu alții printr-o conexiune de la distanță. Sau poate te-ai înscris la o sală de sport și ai programat o sesiune cu un antrenor personal. Poate te-ai decis să te antrenezi pentru un maraton și să încerci pantofi de alergare noi.

Te întâlnești cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult timp și depănați amintiri.  

Săgetător

Te așteaptă o aventură

Tu și partenerul tău ați putea planifica împreună oaventură. S-ar putea să apară unele speranțe și dorințe, iar acum s-ar putea să fii gata să încerci ceva nou. Ar putea implica un masaj cu ulei de migdale cald.

S-ar putea să fii interesat să adopți un obicei bun. Acest lucru ar putea implica verificarea veniturilor și cheltuielilor sau utilizarea tehnologiei pentru a-ți urmări mai bine contul curent. Unele schimbări în rutina ta ar putea să te ajute să economiseti. 

Capricorn

Îți faci planuri mari

S-ar putea să te gândești la casa ta, să   vinzi, să te muți în alt oraș ori să-ți iei un coleg de apartament. Este  o perioadă bună pentru a urmări investițiile imobiliare. 

Dacă ești în căutarea dragostei, aceasta este o zi excelentă pentru a fi în preajma unor oameni noi.  Participi la o întâlnire de grup axată pe un hobby care te interesează. Mergi la mall. Este timpul să ieși din casă.

Vărsător

AI multă energie

S-ar putea să nu poți sta pe loc.Trebuie să-ți consumi puțină energie la sală sau poate să găsești un loc unde să dansezi. Cauți activități fizice care sunt foarte distractive .

Ai putea căuta să schimbi o rutină de familie. Poate că delegi din sarcinile tale copiilor ori le împarți mai corect între ceilalți membri ai gospodăriei. Ai putea angaja pe cineva care să-ți facă treburile, astfel încât să ai mai mult timp de petrecut cu familia ta.

Pești

Imaginea ta financiară este roz

S-ar putea să ai o ămbunătățire reală a finanțelor tale. S-ar putea să negociezi un salariu mai bun. Poate ai primit un bonus pentru noul loc de muncă sau ați vândut ceva și ai obținut un profit. Este posibil ca afacerea ta secundară să meargă bună.

Cineva s-ar putea să te cheme la o întâlnire. Și aceasta ar putea fi o surpriză mare. Dacă sești deja într-o relație de dragoste, partenerul se simte foarte atras de tine. 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal