x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 28 august - 3 septembrie 2023. Taurii au nevoie de răbdare. Leii primesc laude la locul de muncă

Horoscop săptămânal, 28 august - 3 septembrie 2023. Taurii au nevoie de răbdare. Leii primesc laude la locul de muncă

de Moira Dună    |    24 Aug 2023   •   16:15
Horoscop săptămânal, 28 august - 3 septembrie 2023. Taurii au nevoie de răbdare. Leii primesc laude la locul de muncă
Sursa foto: Hepta

Soarele se află în semnul de pământ al Fecioarei și face opoziție cu Saturn din Pești. Războinicul Marte intră în Balanță, unde rămâne până pe 11 octombrie. Luna din Vărsător face careu cu Jupiter din Taur.

Berbec

Cuvinte potrivite

Acum cauți echilibrul în relațiile tale și încerci să-ți dai seama cum să te exprimi și să-ți comunici nevoile fără a-i copleși pe ceilalți. Poate te-ai reținut atât de mult încât te simți prea încărcat. Cu toate acestea, vei putea coopera.

S-ar putea să te simți foarte generos astăzi și inviți un prieten la cină sau chiar dai de băut la tot grupul tău de prieteni. Dacă mergi la cumpărături, ți-ar putea fi ușor să te răsfeți și vei face achiziții cam impulsive.

Taur

Răbdare

Cauți echilibrul în viața ta de zi cu zi. Poate ai muncit prea mult sau poate ai probleme doar să te dai jos de pe canapea. Cu toate acestea, acum ai ocazia să găsești echilibrul potrivit între îndeplinirea responsabilităților și bucuria că ai timp și pentru tine. 

Te simți încrezător și gata să mergi mai departe. Este o zi bună pentru interviuri de angajare sau pentru a îmerge la o primă întâlnire romantică. Profită de această șansă pentru a-ți posta CV-ul pe un site de recrutare sau pentru a partaja videoclipuri și postări pe rețelele sociale. Ți se vor recunoaște meritele.

Gemeni

Mesaje importante

Vrei să-ți echilibrezi viața bucurându-te și de plăcerile ei. Îmbrățișează mentalitatea „munceste din greu și distrează-te pe măsură”. După o dimineață productivă, s-ar putea să decizi să pleci devreme și să mergi să practici un sport de echipă sau să te înscrii la o oră de artă. 

Intuiția ta este sporită. Ai putea primi mesaje prin cărți de Tarot sau poți găsi răspunsuri la întrebările tale prin mișcările unui pendul. S-ar putea să simți prezența în apropiere a îngerului tău păzitor.

Rac

Plan propriu

Vrei un echilibru între îndeplinirea obligațiilor tale față de familie și cultivarea unei vieți proprii. Este posibil ca unele rude să aibă propriile lor planuri pentru tine, care nu se potrivesc cu aspirațiile tale personale. S-ar putea să te simți rupt între dragostea lor și dorința ta de a-ți urmări propriile vise. Este timpul să-ți afirmi independența.

Petreci timp cu prietenii. Mergi la un nou restaurant sau să te răsfeți cu un spectacol muzical care rezonează profund cu sufletul tău. Îmbrățișează energia veselă a acestui aspect și ieși la joacă.

Leu

Îți găsești drumul

Încerci să echilibrezi ceea ce vrei să faci cu resursele pe care le ai la dispoziție. Aici poți deveni inteligent și poți găsi modalități ieftine de a călători, de a cânta sau de a repara mobilierul. Indiferent de activitate, găsești o modalitate ieftină de a o face.

Ai putea fi lăudat la serviciu. Un client este atât de recunoscător pentru ajutorul tău încât să scrie o notă directorului general. S-ar putea să primești o mie de mulțumiri.

Fecioară

Găsești ceea ce prețuiești

Încerci să echilibrezi respectul față de dorințele partenerului tău cu nevoia ta de securitate financiară. S-ar putea să aveți obiceiuri diferite de a cheltui. Acesta este momentul să reconciliezi aceste diferențe.

Unele informații lămuritoare ți-ar putea veni dintr-un videoclip de productivitate sau dintr-un concept filozofic care te face foarte entuziasmat. S-ar putea să fii gata să faci schimbări semnificative în viața ta și acum știi cum să le faci.

Balanță

Cere și vei primi

Poți străluci dar vor fi câteva obstacole pe parcurs. Oportunitățile care sunt demne de tine se află în afara zonei tale de confort, dar asta nu înseamnă că ar trebui să te ferești de ele. Marte îți oferă capacitatea de a acționa direct și de a-ți concentra energiile asupra unui obiectiv important.

Când vine vorba de dragoste, ești gata să renunți la prudență. Asta ar putea însemna să te întorci la un fost iubit sau să  acceptți o persoană despre care nu știi nimic. În timp ce această energie ar putea fi puțin sălbatică și nebună, poate duce la iubire. 

Scorpion

Atragi atenția 

Încerci să-ți echilibrezi diferitele obligații, astfel încât să-ți faci timp pentru a lucra la ceva care este aproape de inima ta. Ai energia și concentrarea necesare pentru a-ți explora arta sau muzica și pentru a face progrese semnificative.

Ești norocos în dragoste. S-ar putea să primești mesaje interesante printr-o aplicație de întâlniri.

Săgetător

Decizii bune

S-ar putea să-ți plănuiești strategia pentru a-ți crește veniturile la locul de muncă actual sau ai putea aplica pentru noi locuri de muncă cu un salariu mai mare. Dacă ești plătit pe oră, s-ar putea să lucrezi ore suplimentare. Există o posibilitate mare să câștigi mai mulți bani.

S-ar putea să ai mult mai multă energie astăzi. Poti realiza multe si inca mai ai energia sa iesi la dans sau sa asisti la un concert. De fapt, s-ar putea chiar să stai treaz toată noaptea pentru că te distrezi atât de bine.

Capricorn

Nimic nu trece de tine

Deși vei avea o energie bună în carieră în următoarele 6 săptămâni, s-ar putea să nu fii pe deplin mulțumit de locul tău de muncă actual. Ar fi o idee bună să evaluezi ce ai vrea să faci și să planifici pașii pentru a ajunge acolo. Chiar dacă nu poți ajunge în cariera dorită într-un timp scurt, poți să progresezi.

S-ar putea să te răsfeți cu niște cheltuieli suplimentare. Ar putea implica achiziționarea de rechizite de artă sau un instrument muzical. Poate că îți actualizezi computerul pentru editare video sau tranzacționare online. Cu toate acestea, ai grijă să nu exagerezi. 

Vărsător

Ești norocos 

S-ar putea să ai dorința de a merge undeva, dar simți că îți lipsesc mijloacele. Este timpul să explorezi alternative. Poți găsi de lucru pentru a-ți acoperi cheltuielile. Este momentul să gândești creativ când vine vorba de călătorii.

Ai un plus de noroc când vine vorba de locuințe și imobiliare în general. Aceasta înseamnă că ai putea obține o ofertă bună pentru o casă. De asemenea, înseamnă că poți găsi meseriași de încredere, dacă este necesar.

Pești

Conexiuni grozave

Este un moment favorabil pentru a întâlni oameni influenți din domeniul tău care îți pot oferi cunoștințe și asistență valoroasă. Nu te teme să-i contactezi. 

S-ar putea să ai dorința de a evada într-o altă lume. Poți face acest lucru printr-un joc video sau să te implici într-un hobby. Pune-ți căștile, ascultă muzică și las-o să te transporte într-un alt moment și loc.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal