x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 31 iulie - 6 august 2023. Berbeci au îndoieli. Leii vor să se distreze. Fecioarele trebuie să facă alegeri

Horoscop săptămânal, 31 iulie - 6 august 2023. Berbeci au îndoieli. Leii vor să se distreze. Fecioarele trebuie să facă alegeri

de Moira Dună    |    27 Iul 2023   •   15:45
Horoscop săptămânal, 31 iulie - 6 august 2023. Berbeci au îndoieli. Leii vor să se distreze. Fecioarele trebuie să facă alegeri
Sursa foto: Hepta

Planta dragostei, Venus, este retrogradă în Leu și face inconjuncție cu visătorul Neptun din Pești. Luna se unește cu Pluto.

Berbec

Îndoieli

În această săptămână ești cuprins de îndoială cu privire la un proiect pe care trebuie să-l prezinți șefului tău ori referitor la o discuție serioasă cu partenerul tău. Fă-ți timp să reflectezi și să meditezi asupra calităților tale.

S-ar putea să  simți că pierzi controlul, ca și cum lucrurile s-ar întâmpla prea repede. Dar acest lucru este din cauza faptului că te concentrezi pe prea multe lucruri simultan. FYă-ți timp să stabilești care sunt sarcinile importante.  

Taur

Idee

În ultima vreme, poate te-ai simțit înstrăinat de un prieten și nu ești sigur cum să rezolvi problema. Trimite un mesaj acelei persoane, spunându-i cum te simți și ce ai vrea să se întâmple. Energia dintre voi doi s-ar putea vindeca.

Ar putea simți că toată lumea vine la tine pentru răspunsuri. S-ar putea să te întrebi de ce oamenii se bazează pe tine pentru lucruri pe care le-ar putea face ei înșiși. Acesta ar fi un semn că trebuie să-ți reevalezi limitele și să ai o conversație cu una sau mai multe persoane despre ce pot face și ei pentru tine. 

Gemeni

Acceptare

Modul în care te percepi pe tine însuți și modul în care te percep alții poate fi adesea diferit. Este important să nu faciun comentariu negativ aleatoriu pe rețelele sociale ori să-ți afecteze încrederea și stima de sine. Amintește-ți că un gând negativ nu ar trebui să-ți umbrească numeroasele calități.

Te-ai putea simți copleșit atunci când apar mai multe probleme financiare simultan. Pot veni facturi neașteptate sau unul dintre cardurile tale de credit ar putea crește rata dobânzii. Este important să accepți că Universul nu conspiră împotriva ta. Este pur și simplu o reamintire că finanțele tale au nevoie de mai multă atenție. 

Rac

Perspectivă

Există diverse abordări filozofice ale vieții, cum ar fi stoicismul, hedonismul și esențialismul, pentru a numi câteva. S-ar putea să te simți interesat să studiezi una dintre ele. 

Te-ai putea simți puțin copleșit de dificultățile dintr-o relație personală. Observi pe cineva care se agață de aceeași problemă, în pofida eforturilor tale de a-l ajuta. Esate prea implicat pentru a vedea lucrurile clar. Ar fi benefic să faci un pas înapoi și să recunoști că este un fel de oglindă . Caută aceeași problemă în tine. 

Leu

Conectat

O întâlnire romantică s-ar putea simți mai profundă și mai din punct de vedere emoțional decât orice ai experimentat în ultima vreme. Ar putea părea că nu există spațiu între tine și cealaltă persoană, ca și cum granițele s-ar fi dizolvat. Ești pe deplin prezent.

Cu toate sarcinile pe care le ai pentru a jongla între muncă, familie și activități, te-ai putea simți puțin copleșit. Calendarul tău este plin și s-ar putea să pară că nu mai este loc pentru distracție. Însă ar fi un moment bun pentru a arunca o privire atentă asupra programului tău și a te asigura că prioritățile tale (cum ar fi distracția) au un loc special în el.

Fecioară

Alegeri 

S-ar putea să tânjești după dragoste. Ia în considerare crearea unei ambianțe romantice în dormitorul tău. Pregătirea scenei poate ajuta să atragi iubirea în viața ta.

În ultima lună, s-ar putea să te fi simțit copleșit de numeroasele alegeri pe care a trebuit să le faci. Este timpul să-ți schimbi perspectiva. A face alegeri îți dă putere. În loc să te fixezi pe ceea ce este corect, înțelege că dacă o decizie nu iese bine, poți face alta.

Balanță

Echilibru

Pentru a-ți îndeplini sarcinile ia în considerare găsirea unui mod nou și distractiv de a le aborda. Transformă-le într-un joc, fă-le cu un prieten sau provoacă-te la o cursă contra cronometru. Schimbarea lucrurilor îți poate face mai plăcută viața de zi cu zi .

S-ar putea să-ți dorești să aloci mai mult timp pentru prieteni și activități sociale, dar te străduiești să le încadrezi în programul tău. Unele alegeri trebuie făcute pentru a prioritiza și a face loc pentru lucrurile pe care vrei cu adevărat. 

Scorpion

Satisfacție

Vrei un mic dejun special, cauți muzică romantică ori aduci flori proaspete în casă.

Te-ai putea simți frustrat de abundența de e-mailuri, texte și termene limită care îți cer atenția. S-ar putea să merite să explorezi modalități de a-ți gestiona căsuța de email pentru a primi doar mesajele importante. 

Săgetător

Rutină

Uneori, modelele de familie pot deveni exagerate și creează stres. Poate fi o provocare să ne ajutăm reciproc atunci când toată lumea este blocată în aceeași rutină. Este timpul să ieși din ea și să-ți vezi viața dintr-o perspectivă nouă.

Este timpul să te concentrezi asupra punerii în ordine a problemelor financiare. Acest lucru ar putea implica revizuirea unui buget scris ori să folosești plata cu bani cash pentru a nu cheltui prea mult. Deși ar putea părea plictisitor, această abordare poate fi extrem de eficientă pentru a-ți atinge obiectivele financiare.

Capricorn

Obiective

Dacă ai avut o mulțime de gânduri negative, ar putea fi rezultatul consumului de mesaje negative prin mass-media. În loc să presupui că ceva este în neregulă cu tine, consideră că această perspectivă sumbră provine din surse externe.

În ultimele săptămâni sau luni s-ar putea să nu fi putut lucra la obiectivele tale. Cu toate acestea, acum este oportunitatea perfectă de a prioritiza și de a te reîntoarce pe drumul cel bun. 

Vărsător

Prosperitate

Este timpul să-ți privești situația financiară dintr-o perspectivă nouă. Banii au propria lor vibrație și, dacă te poți armoniza cu aceasta, abundența va curge în viața ta. 

S-ar putea să te simți copleșit de ceva ce trebuie să faci. Ar putea fi un proiect mare, cum ar fi învățarea unei noi limbi sau codificare. Cu toate acestea, dacă te concentrezi pe cele mai esențiale aspecte, cum ar fi frazele cheie sau ceea ce vrei să creezi cu codul de programare, poți depăși obstacolele.

Pești

Direcția corectă

Ai o capacitate naturală de a te adapta și de a-ți schimba aspectul, stilul de comunicare și emoțiile. Poți folosi acest talent pentru a crea conexiuni mai profunde cu ceilalți sau pentru a stabili limite sănătoase. 

Te-ai putea simți copleșit de situația financiară. Acum evaluezi unde te afli și iei în considerare opțiunile. Amintește-ți că există soluții disponibile chiar dacă nu sunt alegerile tale preferate. 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal