x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 5 - 11 iunie 2023. Berbecii sunt entuziasmați de o afacere. Leii fac mici schimbări. Săgetătorii vor să-și modifice obiceiurile

Horoscop săptămânal, 5 - 11 iunie 2023. Berbecii sunt entuziasmați de o afacere. Leii fac mici schimbări. Săgetătorii vor să-și modifice obiceiurile

de Moira Dună    |    01 Iun 2023   •   18:30
Horoscop săptămânal, 5 - 11 iunie 2023. Berbecii sunt entuziasmați de o afacere. Leii fac mici schimbări. Săgetătorii vor să-și modifice obiceiurile
Sursa foto: Hepta

Mercur se întâlnește cu Uranus în zodia Taurului. Planeta Venus din Leu face opoziție cu Pluto din Vărsător.

Berbec

Idee genială

Entuziasmul tău față de o idee de afaceri ar putea fi activat. S-ar putea să găsești ceva de făcut care merită cu adevărat și abia aștepți să începi. Ar putea fi informații pe care le-ai preluat dintr-un videoclip sau de la un prieten care a venit la tine cu un concept de afaceri și acum te simți prins în noc. Acesta este modul de a reuși.

S-ar putea să te fi îndrăgostit de o idee înainte, dar acum ai putea să te îndrăgostești de o persoană. Cineva ți-a prins inima și ți-a adus un zâmbet pe buze. Este posibil să fie cineva cu care tocmai ai început să te vezi. Mintea ta ar putea fi plină de fantezii încântătoare.

Taur

Inspirație

Ai putea încerca ceva nou care se dovedește foarte bun. S-ar puitea să-ți schimbi culoarea părului ori bijuteriile. Este un moment bun pentru a ieși în oraș arătând cel mai bine. Vei atrage o atenția celor din jur.

Vrei să înveselești atmosfera din casă. Ori iei în considerare o tehnologie care îți va face viața de acasă mai plăcută. 

Gemeni

Mesaje importante

O idee ți-ar putea veni aparent de nicăieri. Aceasta poate fi însoțită de semne și simboluri pozitive. Ai un mesaj din Univers. 

S-ar putea să ai de-a face cu cineva de peste mări și țări. Ar putea fi un prieten sau un străin care este gata să te ghideze prin unele provocări cu care te confrunți. În cele din urmă, o problemă ar putea fi rezolvată.

Rac

Conexiuni 

Ai ocazia să fii în preajma unui grup extraordinar de oameni care au interese similare cu ale tale. Asta ar putea însemna că ești la o conferință pentru oameni care fac filme independente ori un grup de mame cu copii geniali. Acesta este un moment bun să-ți faci prieteni noi.

Este disponibilă o oportunitate financiară dar va fi nevoie de ceva efort pentru a te asigura că profiturile ajung în cuferele tale. Ar putea exista niște taxe ascunse sau alte prevederi, așa că ar fi o idee bună să citiești literele mici din contract. Vrei să discuți cu un  prieten informat. Odată ce pornești, poți fi pe drumul rapid către succes.

Leu

Micile schimbări te ajută foarte mult

S-ar putea să te gândești la cariera ta și este foarte clar că ai dori să faci o schimbare. Este o zi bună pentru a gândi cum să se întâmple asta. DLasă această problemă Universului și o soluție ar putea veni săptămâna aceasta.

Ai putea da peste cineva magnetic. Carisma acestei persoane îți atrage atenția. Poate fi cineva din viața ta sau o persoană necunoscută. 

Fecioară

Găsești sprijin

Ești un burete informațional. Ai putea să te apuci de un subiect interesant și să te scufunzi în articole, videoclipuri și postări online, obazându-te pe fapte și cifre. 

Cel mai bun mod de a obține un serviciu bun este de a explica problema foarte precis. Persoana care este acolo să te ajute s-ar putea să nu înțeleagă ce cauți, dar odată ce va pricepe va putea să te ajute. 

Balanță

Îți întinzi aripile

Este un moment bun pentru a căuta o nouă modalitate de a face bani. Poate că ai avut o abordare prea generală în trecut dar acum vrei să te implici. Sau poate te-ai concentrat pe acțiunile companiei sau pe un număr limitat de investiții. Acesta ar putea fi un moment pentru a încerca ceva nou, a-ți diversifica sau a explora unele posibilități care îți sunt sugerate de un membru de încredere al familiei.

S-ar putea să fii foarte atrasă de cineva pe care tocmai l-ai cunoscut-o sau l-ai văzut doar de la distanță, iar asta îți dă ceva la care să visezi. Ia în considerare acest moment pentru a contacta această persoană și cel puțin să începi o conversație. Dacă ești deja într-o relație de dragoste, ai putea să te distrezi foarte bine, începând cu niște discuții..în pat.

Scorpion

Mergi în direcția cea bună

Relația cu un prieten ar putea lua o întorsătură foarte diferită. Poate că ați fost prieteni până în acest moment și acum vă dați seama că există o atracție puternică între voi. Sau este posibil ca o relație să fi fost oprită din cauza unor circumstanțe atenuante. Acum sunteți amândoi liberi și capabili să faceți noi alegeri. Astăzi ar putea duce în mod neașteptat la dragoste.

Ai carismă puternică dar astazi iesi in evidenta din multime. Simplul contact vizual i-ar putea determina pe alții să se apropie de tine. Este posibil să primești complimente și invitații. Acesta este un moment excelent pentru a-ți căuta un loc de muncă sau pentru a face ceva relații bune pentru cariera ta.

Săgetător

Universul te cheamă

Ai putea fi supus unei revizuiri a obiceiurilor. S-ar putea să vrei să îți dedici o zi pe săptămână pentru a ieși în aer liber. Vrei să o dedici unor drumeții ori lucrând în grădină sau să te implici în comunitate. Acum ai putea stabili o nouă rutină.

Ți-ar plăcea să te distrezi mai mult și cu siguranță vei avea parte de mai multă aventură dar unii membri ai familiei și prietenii sunt foarte concentrați pe lucruri precum economia sau problemele din lume. Ai putea avea o discuție cu cineva despre lucrurile pe care vrei tu să le faci și ce cred ei că ar trebui să faci, dar până la urmă tu ești cel care trebuie să decidă.

Capricorn

Te eliberezi de limitări

Ai realizat multe în ultima vreme dar nu ai mers prea departe în afara zonei tale de confort. Asumarea riscurilor este esențială pentru creșterea personală și a carierei, așa că ia în considerare cum să ieși din rutina ta. Acest lucru s-ar putea întâmpla printr-un curs, realizarea unor conexiuni noi sau pur și simplu alegând o altă rută către destinație.

Cineva îți oferă ajutor dar nu este exact ceea ce cauți. Este important să îi explici acestei persoane ce vrei. Este posibil să aibă vreo intenție bună și să fie foarte interesat să te ajute, dar acum există o mică barieră lingvistică, așa că ar putea necesita ceva timp și efort suplimentar pentru a obține ceea ce vrei.

Vărsător

Admirație

S-ar putea să vrei să renovezi bucătăria, să reamenajezi camera de zi sau să renunți la un perete. Uunele schimbări ar putea schimba într-adevăr felul în care te simți acasă.  

Există cineva care este destul de interesat de tine. Și asta înseamnă că te-ar putea contacta prin mesaje, e-mailuri sau apeluri telefonice. Acesta este un moment bun pentru a te întreba de ce lucrul pe care îl dorești este și ceea ce amâni. Răspunsul ar putea fi destul de revelator.

Pești

Momente armonioase

Tot ceea ce creezi în viața ta începe cu gândurile tale. Deși nu-ți poți controla întotdeauna gândurile, nu trebuie să te oprești asupra noțiunilor care nu sunt benefice. Concentrează-te doar pe lucrurile pozitive. 

Ar putea exista unele dificultăți cu un proiect. Ajutorul este disponibil dar trebuie să găsești persoana potrivită pentru job. Cel la care ai putea merge în mod normal, coleg, manager, fie nu este disponibil, fie nu este persoana potrivită. Înainte de a căuta ajutor, ia în considerare dacă cunoști pe cineva care ar fi potrivit pentru această problemă.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal