x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 6-12 februarie 2023. Taurii află un secret. Racii sunt cumpătați. Scorpionii ies în evidență.

Horoscop săptămânal, 6-12 februarie 2023. Taurii află un secret. Racii sunt cumpătați. Scorpionii ies în evidență.

de Moira Dună    |    02 Feb 2023   •   17:15
Horoscop săptămânal, 6-12 februarie 2023. Taurii află un secret. Racii sunt cumpătați. Scorpionii ies în evidență.
Sursa foto: Hepta

Berbecii sunt populari, Gemenii și Balanțele socializează, Leii urcă pe scenă, Fecioarele sunt intuitive, Săgetătorii se prefecționează, Capricornii investesc, Vărsătorii își găsesc iubirea iar Peștii se țin de dietă.

Berbec

Popularitatea ta crește

Dragostea este favorizată. Dacă vrei să cunoști pe cineva nou, gândește-te să participi la o petrecere sau la un altfel de eveniment. Dacă te afli deja într-o relație, petrece o seară romantică cu partenerul tău. 

Intuiția ta funcționează bine. Nu trebuie să ghicești schimbările de la locul de muncă. Probabil ai relații bune în anumite cercuri înalte iar acest lucru va fi un avantaj pentru tine. Și s-ar putea deschide o oportunitate pentru a ocupa un post pe care îl dorești. Dacă vrei să pleci, poți primi o recomandare bună. 

Taur

Un secret este dezvăluit

Casa ta este plină, cu rude și copii. Ar putea fi o reuniune de familie sau un membru mai în vârstă al familiei își sărbătorește ziua de naștere. Aceasta poate fi o ocazie fericită.

S-ar putea să dai un test important pentru școală. Sau poate înveți pentru un examen pentru a obține o licență. Caută tehnici noi de studiu, poate împreună cu un prieten. Poartă culoarea galbenă, despre care se spune că ajută memoria. Sau pune o figurină cu elefant pe birou. Elefanții nu uită niciodată.

Gemeni

Faci conexiuni grozave

Ai putea face o scurtă călătorie pentru distracție. Este un moment bun și pentru a achiziționa o mașină, așa că mergi la un showroom și testează cele mai noi modele. 

Universul te ajută așa că ți se deschid oportunități legate de o dorință mai veche. Acest lucru îți aduce resursele de care ai nevoie pentnru a investi într-un imobil sau la bursă. Ai puteri de magician. 

Rac

Ai parte de momente încântătoare

Este momentul să revii la rutina. Și, pe măsură ce o faci, ai putea descoperi că nu ai cheltuit prea mult. Acest lucru te-ar putea inspira să fii și mai cumpătat.

Tu și partenerul tău ai putea avea parte de romantism. Este posibil să luați lecții de dans împreună sau să faceți un masaj în cuplu ori o conversație incitantă. 

Leu

Urci pe scenă

Ești absolut magnetic. Este timpul tău să fii sociabil și să mergi la o petrecere sau la un eveniment în oraș. Oamenii vor fi atrași de tine și există posibilitatea să cunoști niște persoane foarte interesante. Dacă ai ocazia să fii pe scenă, cu atât mai bine.

S-ar putea să știi de ce are nevoie un proiect pentru a avea succes, dar șeful tău ar putea dori să o faci în stilul conservator. Acum este momentul să alegi. Ori îți susții ideea ori faci ce ți se cere. 

Fecioară

Mergi înainte

Ești foarte intuitivă în această perioadă. Este momentul să cauți în interiorul tău răspunsurile de care ai nevoie. Când le primești, notează-le. 

Este o perioadă favorbailă iubirii, așa că petreceți o seară romantică împreună. Și în loc să mergeți doar la același restaurant, ieșiți la dans sau la un concert. Ori chiar într-un loc unde puteți vedea luna și stelele. 

Balanță

Faci conexiuni grozave

Participi la un eveniment ori la o petrecere. Întâlnirile îți vor fi benefice. Ai putea întâlni oameni interesanți și chiar un potențial iubit.

Ești atras de practici spirituale așa că îți poți amenaja casa pentru exerciții de yoga ori aprinzi lumânări.

Scorpion

Ieși în evidență

Oamenii te remarcă iar asta te cam deranjează de obicei. Dar poți folosi momentul pentru a-ți promova munca creativă. Poate CV-ul tău de angajare, pe care l-ai postat pe platformele online de recrutare, este văzut de mai multe companii. 

Poate fi ziua de naștere a unui membru al familiei, așa că trimite-i urări și fă-i un cadou. Sau poate cineva apropiat așteaptă un copil sau își ia un animal de companie.

Săgetător

Devii mai inteligent pe zi ce trece

S-ar putea să fii foarte concentrat pe școală. Sau poate îți ajuți copiii să se pregătească pentru teste importante sau să termine proiectele școlare. În următoarele patru săptămâni, s-ar putea să te preocupe educația ta pentru a avansa în carieră. 

Cauți lucruri pentru a-ți redecora casa. În curând totul va arăta diferit. 

Capricorn

Lucrurile sunt în favoarea ta

Vei avea noroc la investiții în această lună. Probabil te vei întâlni și vei discuta despre asta cu brokerul tău. Acum ai o înțelegere mai profundă a planurilor tale și o imagine clară a toleranței la risc, așa că ești gata de acțiune. 

Prezența ta este destul de vizibilă acum. Primești complimente, stelele sunt aliniate în favoarea ta și este un moemnt bun pentru un nou loc de muncă, un rol într-o piesă de teatru sau pentru admiratori. 

Vărsător

Ai parte de întâlniri benefice

Ești energic și rațională pe parcursul întregii luni. Dacă ai un iubit, acum vă înțelegeți mai bine, comunicați excelent. Dacă  ești în căutarea unui partener, este timpul să accepți o întâlnire. Chiar dacă nu ești sigur că vrei o relație pe termen lung, ar fi o idee bună să beți măcar o cafea împreună și să vă cunoașteți mai bine. 

Ești empatic și simți oamenii și situațiile din jurul tău. Moți înțelege instantaneu motivațiile unei persoane. S-ar putea să fii inspirat să creezi ceva bazat pe mesajele pe care le primești de la Univers.

Pești

Mergi pe drumul cel bun

Vei uita de rutinele zilnice legate de exerciții fizice și alimentație sănătoasă. Vei aluneca spre confort și comoditatea dar aceasta este șansa să te întorci la drumul drept. 

Unul dintre prietenii tăi s-ar putea să te sune și să-ți spună că te-a visat. Sau poate s-au gândit la tine. Un prieten bun ti-ar putea aduce cateva informatii spirituale importante.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop