x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 7-13 august 2023. Taurii vor să fie în centrul atenției. Fecioarele plănuiesc o vacanță. Vărsătorii fac o schimbare

Horoscop săptămânal, 7-13 august 2023. Taurii vor să fie în centrul atenției. Fecioarele plănuiesc o vacanță. Vărsătorii fac o schimbare

de Moira Dună    |    03 Aug 2023   •   17:00
Horoscop săptămânal, 7-13 august 2023. Taurii vor să fie în centrul atenției. Fecioarele plănuiesc o vacanță. Vărsătorii fac o schimbare
Sursa foto: Hepta

Luna se află în semnul Berbecului și face trigon cu Venus retrograd în Leu. Apoi, Luna se unește cu Uranus din Taur.

Berbec

Evadare

Eliberează-ți programul și pregătește-te de distracție. Ai totuși grijă să nu exagerezi cu băutura și mâncarea. 

Dorința de distracție și libertate s-ar putea să-ți afecteze însă bugetul, așa că fii atent la cheltuieli impulsive pentru că o să regreți mai târziu. Amână achizițiile până  vei fi sigur ce îți dorești. 

Taur

Vrei să ieși în evidență

Ai o mulțime de lucruri de făcut acasă, dar nu vrei. Ai nevoie de o pauză. S-ar putea să stai pe canapea și atât! Este în regulă însă acest lucru ar putea provoca un exces de indulgență, așa că ai grijă. S-ar putea să mănânci toată punga de chipsuri.

Vrei să ieși în evidență, să porți culori strălucitoare ori un tricou extravagant. Sau îți vopsești părul în nuanțe strălucitoare, ori poate îți faci un tatuaj. Însă deciziile permanente amână-le!

Gemeni

Activități

S-ar putea să încerci o activitate pe care nu ai mai făcut-o până acum. Poate că este prima dată când călărești ori mergi pe un kateboard motorizat. Ai putea să faci drumeții într-un loc în care nu ai fost niciodată sau să vizitezi un lac.

Ești intuitiv. Semnele ar putea să te conducă într-o nouă direcție pentru relația ta de dragoste sau locul de muncă. Ai putea avea un vis interesant în timp ce tragi un pui de somn pe canapea. Universul îți trimite un mesaj.

Rac

Surprize

S-ar putea să mergi la cumpărături și găsești articole foarte bune și la reducere. Te poți distra, dar ai grijă. Acest lucru s-ar putea transforma în cheltuieli exagerate.

Un prieten ar putea suna în ultimul moment cu un bilet la concert, film sau eveniment. S-ar putea să lași totul și să mergi cu el. Sau ai putea întâlni un prieten care te invită la cină. 

Leu

Schimbare

Vrei să ieși din casă și să urci un munte sau să mergi la ocean. S-ar putea să vrei să te urci într-un avion cu destinația Las Vegas. Ești impulsiv!

Cauți ceva care să-ți condimenteze postările pe rețelele sociale. Poate vrei să faci o fotografie de la un festival ori în timp ce practici un sport extrem. 

Fecioară

Călătorie

S-ar putea să fii atras de ceva frumos și misterios. Acesta ar putea fi un tablou, muzică sau o persoană pe care ai văzut-o într-un film. Ai putea avea o obsesie încântătoare.

Plănuiești o călătorie. Și acest lucru te determină să cauți zboruri ieftine către destinații distractive sau schimburi de case în țări îndepărtate. S-ar putea chiar să te gândești să cumperi o motocicletă, astfel încât să poți urca pe dealuri. 

Balanță

Oportunități

S-ar putea să renunți la tot pentru a fi cu un prieten. Ar putea avea nevoie de tine sau vă veți distra. Într-o clipă, planurile tale de curățenie zboară pe fereastră. 

Ești cu adevărat impresionat de o idee financiară. Aesta este un aspect rapid, așa că ar fi mai bine să  aștepți 24 de ore înainte de a lua o decizie finală.

Scorpion

Un nou drum

Vrei puțină emoție în viața ta. Vrei să te distrezi, cauți bilete în primul rând la un mare eveniment.

Ai putea să găsești pe cineva care este foarte atras de tine și vrea numărul tău de telefon. Ar putea fi începutul unei relații pasionale. 

Săgetător

Altă direcție

Vrei să faci ceva distractiv cu un scop, yoga sau meditație.  Ar putea fi o drumeție cu prietenii, menținând conștientizarea pe traseu. 

Vrei să schimbi modul în care faci lucrurile. Poate vrei să te trezești devreme pentru a alerga sau să ai mai mult timp pentru tine. Sau poate dorești să lucrezi de acasă. Sau vrei să te apropii mai mult de colegi.  Cauți să ieși din rutină.

Capricorn

Harta comorilor

Ai o idee despre ceea ce vrei să faci și nu vei lăsa pe nimeni să-ți stea în cale. Faci propriile tale alegeri.

S-ar putea să acționezi atât de repede încât nu te-ai gândit neapărat la toate implicațiile. Este ca și cum ai face un pariu grăbit. Dacă acest pariu implică bani reali, recunoaște c

Vărsător

Renunți la tradiție

Cineva ți-ar putea atrage atenția și nu te poți opri să te gândești la această persoană.

S-ar putea să simți o mare nevoie de a schimba ceva acasă. Acest lucru ar putea implica începerea unei noi rutine sau rearanjarea mobilierului. Ai putea fi tentat să scoți casa la vânzare sau să anunți proprietarul că te muți.

Pești

Vrei să faci lucruri noi

Nu vrei să mai faci aceleași lucruri iar și iar, în fiecare zi. Vrei ceva distractiv, diferit și memorabil. S-ar putea să vrei să fii cu prietenii sau s-ar putea să vrei să fii singur.

Poate doești să încerci ceva nou. S-ar putea să dansezi, să mergi pe o bicicletă înclinată, să călărești ori să încerci deltaplanul. Lasă-ți imaginația să zburde. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal