x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 7 – 13 iunie 2021. Urmează o perioadă plină de schimbări

Horoscop săptămânal, 7 – 13 iunie 2021. Urmează o perioadă plină de schimbări

06 Iun 2021   •   13:35
Horoscop săptămânal, 7 – 13 iunie 2021. Urmează o perioadă plină de schimbări
Sursa foto: Hepta

Horoscop Berbec

O energie pașnică ascunde schimbările care vor veni în curând. Există emoție și energie, ca atunci când toți câinii din cartier încep să latre la lună. Este posibil ca telefonul tău să sune, trebuie să primești mesaje text și să trimiți e-mailuri. Este posibil să ai un contract care necesită atenția ta imediată. Și este mult mai lung și poate mai complicat decât te așteptai.

 

Horoscop Taur

Un plan bine definit pare să se destrame. Este momentul pentru un alt plan mai bun. În următoarea perioadă, treci pe pilot automat și navighezi de-a lungul zilelor. Unii oameni din jur sunt bucuroși să te ajute. Iar cele obișnuite care nu sunt de ajutor continuă să fie așa. Totul este un teritoriu familiar. Dar în fundal, există senzația că schimbările vor veni în curând.

O oportunitate financiară care se ridică în fața ta poate părea mult mai mare decât poți face față. Trebuie să te uiți atent pentru a vedea unde te poate duce acest lucru, nu doar săptămâna aceasta, ci unde te poate duce în următorii câțiva ani.

 

Horoscop Gemeni

În această săptămână, o mare schimbare intră în sfârșit în atenție. Câștigi o oarecare libertate. Este posibil să începi săptămâna lent, luând o zi liberă suplimentară. S-ar putea să aștepți până marți sau chiar miercuri pentru a răspunde la teancul de e-mailuri care se acumulează în căsuța de e-mail. Și în timp ce lucrurile par liniștite, senzația ta este urmează ceva. Pur și simplu nu poți știi ce va urma.

Te oprești să privești atent pentru a vedea din ce direcție vine schimbarea. Și este posibil să simți un pic de entuziasm pe măsură ce plictiseala este pe cale să se termine.

 

Horoscop Rac

În această săptămână, s-ar putea să vrei să mergi pe jos în parc sau să lucrezi în grădina. Este atât de ușor să ne așteptăm ca totul să rămână la fel. Dar când te uiți în urmă doar anul trecut, îți este amintit cât de mult se poate schimba. Acum, mai vin schimbări.

Melodia care o tot auzi în minte este de fapt un mesaj. Și dacă te poți opri suficient de mult timp pentru a descifra mesajul, melodia se va opri.

 

Horoscop Leu

În această săptămână, poate vrei să demonstrezi că poți depăși anumite limite. Alții învață de la tine.

Se pare că există un flux de energie bună și, pe măsură ce termini o sarcină, următoarea apare pe listă. Acest lucru poate provoca o scurtă întrerupere a curentului electric sau imprimanta nu mai comunică cu computerul timp de aproximativ o oră. Dar acesta ar putea fi un vestitor al lucrurilor viitoare.

Există o mare activitate în jurul unei organizații cu care sunteți conectat. Dacă ești membru al consiliului de administrație, probabil că moderezi un dezacord între membri. Există, de asemenea, multă energie în jurul conexiunilor noi și al primirii oamenilor noi.

 

Horoscop Fecioara

O frică din trecut se risipește. În această săptămână, alții văd cât de mare este curajul tău.

În următoarele câteva zile, poți aduce pace în viața voastră prin practici spirituale conștiente. Aceasta ar putea fi o practică tradițională sau ceva destul de practic. Lucrul în mica ta grădină de legume poate fi un act spiritual. Coacerea unei pâini de la zero pentru familia ta poate aduce un nou prilej de bucurie. Și pe măsură ce luna își continuă tranzitul, poți simți că energia începe să se deplaseze spre schimbare.

Acesta ar putea fi un moment excepțional de aglomerat atunci când se prezintă rapoarte, se organizează ședințe și comunicările nu trebuie să întârzie. Ai putea concura pentru a respecta un termen limită. Dar mintea ta este clară și ai o capacitate puternică de concentrare acum.

Horoscop Balanța

Săptămâna aceasta, este timpul să vă reechilibrați viața de zi cu zi. Știi intuitiv ce trebuie să se schimbe. În următoarele câteva zile, s-ar putea să te simți entuziasmat de respectarea unui buget. Chiar și în continuare, poți simți vânturile schimbării care cresc viteza.

Ar putea exista o mulțime de documente cu privire la un caz în instanță sau o cerere guvernamentală. Ar putea exista documente de împrumut de completat sau materiale de pus în ordine pentru un avocat. Dar ești pregătit pentru sarcină. Puterile tale de concentrare sunt puternice astăzi.

 

Horoscop Scorpion

Săptămâna aceasta, un nou proiect începe într-un mod anevoios. Este important să fii flexibil.

Acum simți că alergi într-un sprint. Aici îți canalizezi energia, pe măsură ce treci printr-o sarcină după alta. Poți rezolva problemele bancare, poți deschide conturi noi și poți transfera banii în portofoliul tău de investiții. În același timp verifici economiile din fondul de pensii prin intermediul site-ului companiei. Adaugă niște bani la pușculița ta.

Horoscop Săgetător

În această săptămână, nu pari să accepți înfrângerea. Asigură-te că câștigul merită timpul tău. În următoarele câteva zile, încerci să cultivi obiceiuri bune pentru sănătate. Ai putea găsi modalități de a dormi mai odihnitor și de a utiliza vitamine sau ierburi pentru a îți îmbunătăți abilitățile mentale. În tot acest timp, s-ar putea să simți o neliniște care se strecoară peste tine. Schimbarea este la orizont.

Tu și iubita ta poți avea o discuție plină de viață despre unificarea viziunii tale despre viitor. Dar poate că va trebui să găsești modalități creative de a face compromisuri.

Horoscop Capricorn

Încercarea de a rămâne în vârf poate fi obositoare. Săptămâna aceasta, mergi cu fluxul.

În următoarele câteva zile, s-ar putea să fii în căutarea unor distracții ușoare, cum ar fi jocurile video care implică creșterea grădinilor virtuale sau culcat într-un hamac în curte. O legătură bruscă între tine și un partener ar putea duce la o distracție sexy. De-a lungul acestor câteva zile, te simți calm, dar știi că există întotdeauna un calm înainte de furtună.

La locul de muncă sunt atât de multe de făcut. Este posibil ca o persoană cheie să plece astăzi, iar responsabilitățile să cadă pe umerii tăi. Este posibil să nu știi unde să cauți informațiile pe care le solicită un șef. Dintr-o dată, toată lumea se grăbește.

 

Horoscop Vărsător

Săptămâna aceasta, vei face mai multe progrese folosind diplomația. Evită să dictezi publicului tău.

În următoarele câteva zile, simți o mare recunoștință pentru familia ta. Poate că ai avut mai mult timp cu copiii tăi pentru că lucrezi de acasă. În general, calmul este frumos, dar știi că lucrurile se vor schimba în curând. Ai putea avea conversații grozave, care să provoace gânduri cu o persoană interesantă. Timpul trece repede în timp ce râdeți și vorbiți.

 

Horoscop Pești

Este ușor să fii prins în activități săptămâna aceasta. Gândurile tale se stabilesc la ceea ce este practic și important. Poți să te îndepărtezi de mass-media, să oprești notificările și să asculți sunetele ambientale ale păsărilor care cântă afară. Știi că pacea este trecătoare și că lucrurile se vor schimba.

S-ar putea să ai mai multe conversații cu membrii familiei, eventual să planifici evenimente viitoare. Este o zi bună pentru a lucra la genealogia familiei sau pentru a pune laolaltă albumele de fotografii.

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop saptamanal