x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 9-15 ianuarie 2023. Gemenii au oportunități de câștig. Fecioarele se distrează. Balanțele se îndrăgostesc

Horoscop săptămânal, 9-15 ianuarie 2023. Gemenii au oportunități de câștig. Fecioarele se distrează. Balanțele se îndrăgostesc

de Moira Dună    |    05 Ian 2023   •   18:00
Horoscop săptămânal, 9-15 ianuarie 2023. Gemenii au oportunități de câștig. Fecioarele se distrează. Balanțele se îndrăgostesc
Sursa foto: Alexandru Zdrobau Unsplash.com

Planeta Mercur este retrogradă în Capricon și face trigon cu Uranus din Taur. Totodată, Venus din Vărsător face trigon cu Marte, retrograd în Gemeni.

Berbec

Oportunitățile vin ușor și rapid

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, s-ar putea să găsești o oportunitate profitabilă pentru care ești foarte calificat. Trimite CV-ul și poți aob/ine un interviu în cel mai scurt timp. Fii însă atent că acum este un aspect planetar ușor în care poți să te culci pe o ureche dacă nu îi acorzi atenție. 

De asemenea, comunicarea esteafectată. așa că s-ar putea să oferi informații greșite. Prin urmare, verifică bine mesajele pe care le trimiți dar și destinatarul lor. S-ar putea să dezvălui din neatenție un secret. 

Taur 

Câștigi dacă stai cu ochii pe detalii

S-ar putea să pregătești o lucrare importantă pentru școală sau un alt document privind educația. Dar înainte de a-l trimite, poate vrei să verifici totul. Este foarte posibil să fi greșit pe undeva, așa că cere altcuiva să te verifice. u

Ai o oportunitate de a câștiga mai mulți bani, fie de la serviciu, fie de la propria ta afacere. Iar aceste venituri îți vin atât de ușor încât nu crezi că este real. Șeful tău ți-a oferit o mărire de salariu sau un client îți plătește mai mulți bani, în mod intenționat. 

Gemeni

S-ar putea să dai peste o comoară

S-ar putea să-ți revizuiești finanțele și investițiile, când dai peste ceva care pare o oportunitate. Ai putea găsi un lucru pe care îl cauți la un preț mai mic. Dar fii atent pentru că ai putea să te lași distras și să uiți să faci tranzacția.

S-ar putea să îți placă cineva din altă țară. Limba melodică pe care o vorbește ori tonul înflăcărat te îmncântă complet. Dacă ești în căutarea dragostei, merită să încerci să vezi ce iese. 

Rac

Ai multe oportunități romantice

Îți poți surprinde prietenii și familia cu un mare anunț. S-ar putea să te simți pregătit să te logodești sau să vrei să cumperi o casă, ori să adopți un animal. Deși pașii sunt importanți, mergi în direcția corectă. 

Dacă ești singur, poți avea o întâlnire romantică cu o persoană din trecutul tău. Su te afli într-o relație solidă, dar un iubit dein tinerețe să te găsească prin intermediul rețelelor de socializare, ori să-ți trimită un mesaj la întâmplare.  Acum s-ar putea să ai mai multe oportunități romantice.

Leu

Ieși din rutină

Mereu pregătești o surpriză, plăcută sau mai puțin, dar acum s-ar putea să-ți șochezi familia. Fie apari cu un cadou extraordinar, fie chiar dispari. 

S-ar putea să te întâlnești și tu cu o iubire mai veche. Ți se pare distractiv să vezi dacă mai există atracție între voi. Este momentul pentru a vă reconecta unul cu celalalt și, din moment ce s-ar putea să fi trecut mulți ani de când v-ați întâlnit ultima dată, există o mulțime de povești de spus.

Fecioară

Bucurie și distracție 

S-ar putea să descoperi o nouă activitate care este atât de amuzantă încât îți dă lumea peste cap. Ar putea fi un joc de societate sau o vizită la un parc de distracții. Sau ar putea fi modul în care pierzi noțiunea timpului când editezi un videoclip pentru că ești absorbit în acest proces. 

S-ar putea să se pregătească o poveste de dragoste la birou. Este posibil ca tu și un coleg să vă tachinați până ajungeți să vă întâlniți la cină. Și s-ar putea să vă gândiți în continuare că este doar distracție, dar este posibil să fie mai mult.

Balanță

O întâlnire întâmplătoare ar putea duce la dragoste

S-ar putea să vrei să faci câteva modificări în casa ta. Acestea ar putea fi minore dar necesită totuși un profesionist care să te ajute. Vrei să redecorezi, să zugrăvești ori să schimbi parchetul. Orice ar fi, îți sporește  confortul. 

O relație despre care credeai că nu merge nicăieri se reanimează brusc. S-ar putea să primești un mesaj de la cineva de care ești destul de interesat. S-ar putea să fi trecut ceva timp de la ultima conversație iar acum se scuză pentru tăcere, cum ar fi că a călătorit, a lucrat prea mult, etc. În orice caz, această persoană vrea să intre din nou în viața ta. 

Scorpion

Fă-ți timp să rezolvi unele lucruri

Ar putea exista unele provocări pentru tine. Mașina nu pornește, trenul întârzie sau cursa aeriană se anulează. Gândește-te cum să ajungi la timp la destinație. 

S-ar putea să-ți prezinți iubitul prietenilor sau familiei. Sau ai putea să te întâlnești cu copiii partenerului tău. 

Săgetător

Îți cresc veniturile

Este posibil să primiți mai mulți bani acum iar acest lucru s-ar putea datora unei schimbări recente a locului de muncă. Sau poate ai primit bani de vacanță de la o rudă. Savurează această energie a abundenței.

Ai putea primi un mesaj intrigant de la un prieten sau un potențial iubit. Poate că vrea să discute ceva cu tine. Totul este destul de misterios, dar sună interesant. S-ar putea să-ți spună despre o oportunitate de afaceri sau să te convingă să faci o călătorie cu el. Ar putea fi aventura pe care ați căutat-o.

Capricorn

Înaintezi cu viteză

Cineva ar putea să dezvăluie talentul tău la scris, oratoric, cât de bine te pricepi la editare video. Asta îți va oferi strălucire. 

Un obiect pe care ai vrut să-l cumperi, îl găsești acum la un preț redus. Cu toate astea, tot s-ar putea să-ți depășească bugetul dar tentația este mare. 

Vărsător

O întâlnire romantică

Ai putea fi treaz noaptea și vrei să dormi ziua. Și dacă acest lucru nu este intenționat, poate vrei să faci niște schimbări pentru a te odihni mai bine. 

De asemenea, ai putea să întâlnești o persoană care te atrage și acum este momentul potrivit să iasă ceva din asta. Dacă ai un partener, acest flirt rapid îți place. Și el este interesat să te cunoască mai bine.

Pești

Ceilalți te pun pe un piedestal

Un prieten te poate surprinde cu un cadou special. Poate că are un bilet în plus pentru un concert sau s-ar putea să te surprindă acasă cu un prânz delicios. Te simți iubit și prețuit.

Primești o mulțime de mesaje, în special dedragoste. Ai o șansă chiar în fața ta. Este posibil să fi ezitat să mergi mai departe din cauza experiențelor trecute, dar acum poți avea încredere în tine să te aventurezi.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop