x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 14 octombrie. Peştii au în continuare probleme, iar Balanţele iau decizii importante

Horoscop zilnic, 14 octombrie. Peştii au în continuare probleme, iar Balanţele iau decizii importante

13 Oct 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 14 octombrie. Peştii au în continuare probleme, iar Balanţele iau decizii importante

Berbec

Vrei să te înţelegi bine cu toată lumea, dar ceilalţi nu vor fi la fel de cooperanţi. Colegii de serviciu sunt tensionaţi pentru că vor să plece acasă mai repede.

Taur

Eşti extrem de eficient în realizarea planului tău şi reuşeşti să pui cap la cap toate părţile componente. Nu peste mult timp te vei bucura de roadele muncii tale.

Gemeni

Te simţi atras de o persoană care nu intră în standardele tale şi cu care nu ai nimic în comun la prima vedere, ceea ce ar putea fi puţin periculos pentru tine.

Rac

Încerci să faci paşi mici dar siguri spre împăcarea cu o persoană dragă, dar nu se vede niciun rezultat şi simţi că eforturile tale sunt în zadar.

Leu

Din cauza unor circumstanţe neprevăzute, vor apărea conflicte ce vor aduce la suprafaţă resentimente şi emoţii din trecut pe care le-ai ascuns.

Fecioară

Un coleg de muncă sau chiar şeful tău îţi va vorbi pe un ton care ţi se va părea deranjant. Chiar dacă poate fi o glumă, nu ai simţul umorului cu tine azi.

Balanţă

Poate că este momentul să ieşi din zona de confort şi, chiar dacă îţi va fi teamă la început, viitorul te va ajuta să vezi ceea ce este mai bine pentru tine.

Scorpion

Cu toate că nu vrei să investeşti prea multă energie pentru a-ţi revitaliza viaţa socială, eşti gata pentru a da un tonus relaţiilor tale, dar nu vei face tu primul pas.

Săgetător

Te simţi epuizat fizic şi foarte stresat în ultima vreme, din cauza problemelor cu partenerul de viaţă. Invoci lipsa de libertate şi tot ce ai sacrificat pentru ca relaţia să meargă.

Capricorn

Aparent, eşti raţional şi cu picioarele pe pământ, dar pe parcursul zilei stările de spirit se vor schimba după cum bate vântul, de la reacţii calme, la unele agresive.

Vărsător

Este un sentiment minunat să fii mereu înconjurat de optimism, dar dezamăgirile apar atunci când realizezi că visurile tale nu se vor îndeplini peste noapte.

Peşti

Greutăţile şi evenimentele neaşteptate cu care te-ai confruntat în ultimele zile nu vor dispărea prea curând. Eşti frustrat că nu ştii sursa tuturor problemelor.

×