x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 august 2021. Taurii iau o hotărâre. Leii sunt critici

Horoscop zilnic, 17 august 2021. Taurii iau o hotărâre. Leii sunt critici

16 Aug 2021   •   12:06
Horoscop zilnic, 17 august 2021. Taurii iau o hotărâre. Leii sunt critici
Sursa foto: Hepta

Berbec

Fii mândru de instinctele tale. Salvează o pasăre rănită sau alătură-te unui grup de salvarea a naturii. Încearcă să ai rol mai activ în conservarea planetei. Nu lăsa agendele politice ale altor persoane să te oprească.  

Taur

Ceva sau cineva te poate îndemna să faci o schimbare majoră. Asigură-te că va fi în direcția corectă. Amintește-ți că puterea constă în cifre. Pentru a cuceri, oamenii trebuie să se unească. Dacă se luptă între ei nu fac decât să agraveze problema. Cheia este să acceptăm diferențele reciproce și să lucrăm împreună la problemele mai mari care ne afectează pe toți.

Gemeni

Ai o voință puternică astăzi. Acesta este un moment bun pentru a pune în aplicare planul tău de dominare a lumii. Canalizează-ți emoțiile spre lucruri pozitive. Creează mai degrabă decât distruge. Energia care nu este folosită în mod benefic se transformă în ostilitate față de oamenii buni.

Rac

Concentrează-te pe viața de acasă și de familie. Ai grijă de gospodărie și solicită și pe ceilalți să participe și să te ajute. Dacă întâmpini opoziție nu te enerva. Cel mai bine să-ți acorzi ceva timp singur.

Leu

Nu te mira dacă apar neînțelegeri între tine și cineva apropiat de la serviciu sau dintre prieteni. Problema poate fi dificil de rezolvat acum. Oamenii sunt destul de sensibili. Dacă aud ceva care nu le place, în special o părere care poate părea prea critică, se vor retrage. 

Fecioară

Este posibil ca oamenii să întâmpini o opoziție puterncă, dar tu vei fi acolo pentru a-i respinge la fel de puternic. Problema este că persoana care te confruntă vorbește despre mere și tu vorbești despre portocale. Fii mai atent și ascultă care este adevărata problemă. Nu te lăsa prins în neînțelegeri pentru că lucrurile se vor întoarce mai târziu.

Balanță

Dacă ceva nu are sens pentru tine, pune-l la îndoială. Fii puternic și încrezător. Nu-i lăsa pe alții să profite de personalitatea ta sensibilă. Tendința ta este să oferi mai mult decât primești, dar acest lucru te va epuiza. Puneți capăt acestui ciclu. Fii conștienți de modul în care îți folosești energia. Fă ceva pentru tine.

Scorpion

Încearcă să-ți controlezi agresivitatea. Oamenii vor fi mai sensibili decât de obicei. Îți poți folosi natura ta puternică în moduri pozitive. S-ar putea să simți că ceilalți încearcă să-ți pună bețe în rorate, așa că fii atent.

Săgetător

Este timpul să fii mai agresiv în ceea ce privește nevoile tale. Gândește-te la inima ta ca la un mușchi puternic care are nevoie de un antrenament dur. Vei dori să te înconjori de oameni pozitivi care cred în tine și îți susțin eforturile. Fii mai încrezător în tine. Fă-ți timp pentru exerciții și meditație. Adu mai mult echilibru și armonie în viața ta.

Capricorn

Ești astăzi pe scaunul fierbinte. S-ar putea ca alte persoane să fie împotriva ta, dără niciun motiv aparent. Acest lucru ar putea provoca tensiune dacă reacționezi excesiv. Întreaga situație poate fi o mare neînțelegere. Poartă-te cu bunătate și respect.

Vărsător

Dacă este ceva pentru care trebuie să lupți, acesta este momentul. Ai un plus de vitalitate, iar instinctul tău de războinic este puternic. Te simți ca un vulcan gata să explodezi. Ai încredere și urmează-ți instinctele.

Pești

Nu vrei să intri în conflicte astăzi. Dacă cineva te provoacă, spune-i că nu dorești să te cerți. Vei câștiga orice luptă cu cuvintele tale. ÎApelează la raționamente în locul unei lupte deschise. Ascultă cu atenție cealaltă parte și acționează în consecință. Acesta nu este un concurs. Este o conversație între prieteni.

×