x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 noiembrie. Scorpionii nu reușesc să se exprime așa cum își doresc

Horoscop zilnic, 29 noiembrie. Scorpionii nu reușesc să se exprime așa cum își doresc

28 Noi 2019   •   16:42
Horoscop zilnic, 29 noiembrie. Scorpionii nu reușesc să se exprime așa cum își doresc
Sursa foto: pixabay.com

Berbec, 29 noiembrie

Încerci să acumulezi cât mai multe informații, mai ales pentru că vrei să faci unele progrese importante când vine vorba de carieră. Astfel, ziua de vineri este despre învățat.

Taur, 29 noiembrie

Te concentrezi pe perfecționarea cunoștințelor pe care le ai și reușești să îți îndrepți atenția și asupra pasiunilor pe care le ai și pe care le-ai cam ignorat în ultima vreme.

Gemeni,  29 noiembrie

Te gândești tot mai mult la o serie de schimbări pe care vrei să le faci, mai ales când vine vorba de parcursul profesional pe care îl ai. Astfel, ziua de azi ți-o acorzi ție în totalitate.

Rac, 29 noiembrie

Muncești mai mult decât în mod normal azi, chiar dacă simți că ai nevoia de odihnă. Încearcă să nu mai ignori semnalele pe care ți le dă corpul.

Leu, 29 noiembrie

Se anunță o zi deosebit de productivă. Reușești să acumulezi o mulțime de informații la locul de muncă și simți că faci progrese importante atunci când vine vorba de atribuțiile pe care le ai.

Fecioară, 29 noiembrie

Încearcă să discuți deschis cu oamenii din jurul tău, chiar dacă ai tendința să păstrezi totul pentru tine într-o încercare de a rezolva totul de unul singur. Acordă importanță muncii în echipă.

Balanță, 29 noiembrie

Creativitatea este prezentă cu tine și, astfel, îți îndrepți atenția asupra unor probleme pe care nu ai reușit să le rezolvi în trecut.

Scorpion, 29 noiembrie

Nu reușești să te exprimi așa cum îți dorești, iar de aici ar putea să apară tot felul de conflicte. Încearcă să acorzi mai multă atenție cuvintelor pe care le arunci în stânga și în dreapta.

Săgetător, 29 noiembrie

Acorzi multă atenție problemelor care țin de casă. Fie că vorbim de redecorări, fie că vorbim de niște discuții pe care trebuie să le ai cu familia, petreci timp de calitate.

Capricorn, 29 noiembrie

Reușești să atragi atenția în manieră pozitivă peste tot pe unde mergi. Astfel, cunoști tot felul de oameni noi care te vor ajuta să crești pe plan profesional.

Vărsător

Situația materială începe să se îmbunătățească și, astfel, acum reușești să acorzi mai multă atenție relaxării și sănătății. Poate ar fi indicat să faci chiar și o vizită unui medic.

Pești

Ai parte de o zi destul de agitată și, totuși, finalul zilei vine cu o nouă idee pentru un proiect care te-ar putea ajuta să faci bani cu ajutorul pasiunilor pe care le ai.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop zilnic 29 noiembrie