x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Influența aglomerației de planete din Vărsător asupra fiecărei zodii

Influența aglomerației de planete din Vărsător asupra fiecărei zodii

de Moira Dună    |    16 Feb 2024   •   21:15
Influența aglomerației de planete din Vărsător asupra fiecărei zodii
Sursa foto: Hepta

În zodia Vărsătorului se află 5 planete, creând o forță extraordinară care influențează fiecare semn zodiacal, începând din 16 februarie 2024.

Energia Vărsătorului va modela acest an deoarece Pluto, marele Phoenix, sa mutat recent în acest semn de aer, încheiend perioada destul de dificilă în Capricorn. De când Pluto s-a mutat pentru prima dată în Vărsător i s-au alăturat Soarele, Mercur, Marte și, în cele din urmă ,Venus, creând o aglomerație puternică de planete în Vărsător, în perioada 16-18 februarie 2024.

Fenomenul se numește stellium și este atunci când 5 sau mai multe planete ocupă toate un semn zodiacal, creând o forță puternică. În timp ce uneori asteroizii sau chiar Luna pot fi considerați parte a unui stellium. În acest caz, cu 5 planete majore în Vărsător, va fi simțit și mai intens. Și pentru că planeta exterioară Pluto va rămâne aici mulți ani, este, de asemenea, o energie care va afecta tot anul 2024.

Vărsătorul este un semn de aer cunoscut pentru independența și neconvenționalismul său. Vorbește despre dorințele tale interioare și te ajută să onorezi ceea ce îți dorești sau ai nevoie, mai presus de ceea ce cred alții sau chiar dincolo de ceea ce poate părea posibil. Vărsătorul este cunoscut ca rebelul cu o cauză. Deși acest semn zodiacal te poate face să acționezi în moduri neașteptate, nu este din cauza motivației egoiste, ci îsă te concentrezi asupra binelui mai mare.

Acest fenomen aduce un impuls de motivație într-un anumit domeniu al vieții tale, pe care te vei concentra apoi pentru tot restul anului 2024. Deoarece Pluto va ocupa de două ori gradul critic 0 și primul al Vărsător în acest an, va aduce începuturi amplificate, schimbări și o motivație profundă de a începe ceva nou în orice domeniu al vieții tale guvernează acest semn de aer. Poți obține, de asemenea, un indiciu despre ceea ce va avea întregul an, oferind ocazia  de a profita la maximum de fiecare oportunitate divină și de a învăța cum să îmbrățișezi rebelul interior cu o cauză.

Berbec: Noi conexiuni sociale și manifestarea dorințelor
Vei avea oportunități neașteptate în cercul tău interior. În timp ce prieteniile și conexiunile cu ceilalți sunt întotdeauna importante pentru tine, ai învățat recent că persoanele apropiate creează o diferență enormă pe drumul vieții tale. Așteaptă-te la o libertate mai mare, la noi conexiuni transformatoare și chiar la capacitatea de a manifesta unele dorințe la care te gândești de mult timp.

Poate că trebuie să iei o pauză de la ceea ce se simte confortabil sau cunoscut,dar ai încredere că, pe măsură ce creezi acel spațiu în viața ta, universul va interveni și va dezvălui care ar trebui să fie următorii pași. Încearcă să nu te gândești că această nouă eră trebuie să fie ca cele anterioare din viața ta. Este șansa ta de a te conecta cu adevărat cu cei care te vor sprijini, indiferent de ceea ce ți-ar aduce viața.

Taur: Libertate și oportunități în cariera ta
Sunt evidențiate aspecte din jurul carierei și reputației tale, îndreptându-te spre a face câteva mișcări mari în viața ta profesională în acest an. Deoarece energia Vărsătorului guvernează noul, s-ar putea să fii împins să-ți începi propria afacere sau chiar să lucrezi de la distanță. Ideea este că orice ai face în cariera ta ar trebui să creeze mai mult spațiu pentru a-ți trăi viața pe care ți-o dorești.

S-ar putea să descoperi că simțiți o chemare mai înaltă spre a fi de folos altora. S-ar putea să doriți să faci  voluntariat sau poate că, în sfârșit, decizi să-ți folosiți propriul succes pentru un scop superior. Concentrează-te pe a îmbrățișa mai multă libertate, autonomie și oportunități pentru a face diferența în lumea din jurul tău.

Gemeni: Activități educaționale, spirituale și de călătorie
Energia Vărsătorului conduce cea mai norocoasă și mai abundentă parte a vieții tale. O mare parte din această energie va fi centrată în jurul expansiunii educaționale sau spirituale. S-ar putea să descoperi că trebuie să călătorești.

Nimic din ceea ce simțiți în această perioadă nu este întâmplător dar, în schimb, este legat de faptul că pășești în sinele tău superior. Rămâi deschis la ceea ce apare și încearcă să accesez acele părți ale tale pe care este posibil să le fi redus la tăcere anterior, astfel încât să te poți deschide spre moduri miraculoase și abundente.

Rac: Transformare completă și intimitate profundă
Acest fenoment este un fel de unguent pentru sufletul tău obosit. Pluto în Capricorn a urmărit din plin viața ta romantică, totul într-un efort de a demonta ceea ce nu funcționa. Deși a fost necesar, există probabil un sentiment de epuizare sau chiar speranță că lucrurile se vor îmbunătăți de acum înainte. Vărsătorul guvernează transformarea, creând relații cu o intimitate mai profundă.

Pluto conduce această zonă, astfel încât energia va fi simțită și mai puternică pentru tine. Lasă-l să înceapă să te îndrepte către viitorul în care ești menit să trăiești și să te simți suficient de în siguranță pentru a lăsa în sfârșit trecutul în urmă.

Leu: Un nou capitol romantic care îți onorează autenticitatea
Energia Vărsătorului este despre dragoste și relații. Deși nu înseamnă neapărat căsătorie sau angajament, cu Pluto aici, probabil că vei descoperi în sfârșit curajul de a îmbrățișa tipul de relație care se aliniază cu sufletul tău.

Dacă ești singur, îmntâlnește-te cu cineva nou sau chiar cu un iubit din trecutul tău. Vei avea puterea de a cunoaște pe cineva nou și vei pune bazele pentru o mai mare autenticitate în relația ta, care poate beneficia și de o relație existentă. Ideea este să construiești o relație care se aliniază cu adevărat cu ceea ce îți dorești și cu ceea ce ai nevoie, și nu cum spune altcineva că ar trebui să arate dragostea.

Fecioară: Bunăstare și rutine zilnice
Îți vor fi activate chestiunile de bunăstare, sănătate, rutină și chiar sentimentul interior de determinare. Fă-ți timp pentru a reflecta la ceea ce ai nevoie pentru a te simți cel mai bun, indiferent dacă asta înseamnă încetinirea vitezei, un curs de yoga sau chiar programarea oricăror întâlniri necesare pentru sănătate. Cu cât te simți mai bine din punct de vedere fizic, cu atât mai mult îți poți crea viața pentru a susține asta.

Ai grijă de tine în toate modurile de care ai nevoie.

Balanță: Bucurie, fericire și angajament romantic 
Acest sellium va activa teme legate de a te bucura mai mult de viață, de a găsi mai mult timp pentru a fi creativ, de familie și chiar de căsătorie. Acest lucru vine pentru a ajuta la continuarea construirii unei relații existente într-un angajament pe viață sau chiar pentru a te conecta cu cineva care va ajunge să fie acea iubire pentru totdeauna.

Vărsătorul stăpânește asupra domeniului vieții tale care guvernează sarcina și copiii, ceea ce te poate ajuta să te adaptezi înapoi la dorințele pe care le aveai în copilărie. Orice ți se pare mai potrivit îți va servi drept o oportunitate pentru a te reconecta cu ceea ce îți aduce cu adevărat cea mai mare bucurie. Fie că vrei să-ți construiești o viață plină de fericire sau să-ți creezi propria familie cu persoana iubită, ești în pragul de a manifesta în sfârșit ceea ce ai visat mereu.

Scorpion: Relocare, vindecare și îmbrățișare a sentimentului de acasă
Energia Vărsătorului va aduce în discuție teme importante de vindecare, relocare și chiar și, în cele din urmă, te simți ca și cum construiești casa pe care ai dorit-o întotdeauna. Această energie va fi deosebit de intensă în acest an și, din această cauză, s-ar putea să descoperi că apar oportunități semnificative care te fac să te muți din cauza muncii sau a propriilor vise.

Pluto îți guvernează zodia, așa că acest stellium Vărsător va fi simțit mai intens pentru tine. În aceste momente, poate să pară un punct de tensiune sau stres, dar acesta poate fi folosit ca un catalizator pentru genul de schimbare pe care o cauți. Încearcă să ai încredere în ceea ce apare și asumă-ți un rol activ în crearea vieții pe care ți-o dorești. Nimic nu se întâmplă pur și simplu, este rezultatul fiecărei decizii pe care o iei.

Săgetător: Mai mare transparență și onestitate
Vor fi momente importante pentru conversații, acorduri și reconectarea cu lumea. Vărsătorul domnește asupra tuturor aspectelor comunicării, ceea ce înseamnă că în acest timp ți se va cere să vorbești cu tine însuți și cu ceilalți. Asumă-ți riscuri, abordează situațiile într-un mod nou și amintește-ți că vulnerabilitatea deschide calea pentru creșterea abundenței pe care o dorești în viață.

Odată cu afluxul de energie, acordă o atenție sporită conversațiilor pe care le ai cu ceilalți. Oportunitățile pentru tine vor exista fie în oferte scrise, fie în conversații cu alții, dar vor fi un rezultat direct al faptului că acum poți să-ți cunoști și să-ți exersezi valoarea. Păstrează-ți stima de sine în fruntea oricăror decizii și ai încredere că ești gata să folosești ceea ce este îți este destinat.

Capricorn: Sentimente profunde de valoare de sine și bogăție

Îmbrățișează ceea ce meriți de la viață, astfel încât să te poți bucura mai mult din fiecare moment. Vărsătorul stăpânește nu numai asupra modului în care te simți ci și asupra a ceea ce aduce cea mai mare valoare în viața ta. Acest lucru te poate ajuta să obții un echilibru mai mare între investiția în obiective financiare și asigurarea investiției în acele relații apropiate.

Pot exista oportunități pentru o bogăție mai mare sau chiar un bonus financiar primit în această perioadă, dar oricât de mare crește contul tău bancar, nu va putea niciodată să ia locul celor din viața ta care fac ca fiecare moment să merite.

Vărsător: Atrage magnetic tot ce îți dorești 
Este eveniment cu adevărat special pentru tine deoarece îți evidențiază sentimentul de sine și începe să schimbe lucrurile în mod favorabil în viața ta. Vărsătorul reprezintă convingerile tale personale și chiar identitatea, așa că s-ar putea să simți o mai mare încredere și motivație pentru a păși în adevăratul tău sine și a elibera orice din trecutul tău care te-a îngreunat.

Pluto va rămâne în Vărsător și te va ajuta să începi să atragi magnetic tot ce îți dorești în viața ta, dar stellium-ul îți oferă o șansă incredibilă de a renegocia modul în care îți trăiești viața. Gândește-te cât de autentic trăiești și cât de mult din adevăratul tău sine permiți să fie văzut de ceilalți. A trăi fără scuze înseamnă că te lași să fii cine eștii. Onorând acest adevăr interior, vei începe să atragi și să manifesti tot ceea ce îți dorești în viața ta.

Pești: Creșterea intuiției și a spiritualității
Aplecă-te în liniștea care te înconjoară în timp ce stelliumul Vărsător atinge vârfurile și te atrage către darurile tale divine. Vărsătorul reprezintă părțile nevăzute din tine care îți guvernează intuiția, spiritualitatea, și chiar te vindeci. Cu Pluto, Soare, Mercur, Marte și Venus, toate adunându-se în Vărsător, este posibil să primieștio descărcare imensă care te va ajuta să creezi un plan pentru acest nou capitol din viața ta.

Energia Vărsătorului te motivează să te asculți mai profund și să recunoști că ești mereu ghidat de univers, chiar și în momentele care se simt cele mai provocatoare. În acest spațiu, te poțiconcentra asupra vindecării sau blocajelor energetice care te-au împiedicat să te ocupi și să acționezi pe baza inspirației tale intuitive. În momentele de liniște, ascultă și vei primi îndrumări divine, notează yourtango.com.


 

×
Subiecte în articol: zodii varsator