x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă Creaturi bizare descoperite în Rwanda

Creaturi bizare descoperite în Rwanda

de Anca Aldea    |    27 Iun 2011   •   10:35

Circa 200 de cadavre conservate perfect, apartinand unor creaturi cu capete mari si lunguiete si corpuri lungi de aproximativ trei metri, au fost descoperite in jungla care margineste orasul rwandez Kigali. Potrivit site-ului ziarului rus Pravda, descoperirea a fost facuta de un grup de antropologi necunoscuti, despre a caror identitate nu se vorbeste in articol. Acestia au afirmat ca cele 200 de cadavre, care nu au nici gura, nici nas, nici ochi, ar fi fost ingropate, in 40 de gropi comune, in urma cu cel putin cinci secole. Specialistii citati de Pravda sunt de parere ca repsectivele creaturi au venit de undeva din spatiu si, ajunse pe Terra, ar fi fost distruse de un virus pamantean la care acesti extraterestri nu erau imuni. Antropologii nu au putut explica motivele pentru care nicaieri in perimetrul din jurul gropilor comune nu au fost gasite urme ale unei nave extraterestre.

Cele 200 de corpuri sunt asemanatoare, potrivit Pravda, cu mumia unei creaturi descoperite in Egipt – un trup fara nas si urechi, dar cu o gura foarte mare din care lipsea limba. Arheologul Gaston de Villars a studiat corpul lung de 2,5 metri si a afirmat ca vechimea lui este de aproximativ patru mii de ani. Creatura a fost ingropata conform rigorilor egiptene din acele vremuri – mumifiata corect si inconjurata de servitori, hrana si obiecte de arta decorativa. Cand "egipteanul' a fost gasit, alaturi de el se aflau, intre altele, un disc din metal inscriptionat cu mai multe simboluri ciudate, un costum din metal, o pereche de incaltari necunoscute in acea perioada si numeroase tablete din piatra pe care erau desenate stele, planete si masinarii bizare.

Pravda aminteste ca asemenea descoperiri nu sunt unice pe planeta noastra. In 1937, mai multi oameni de stiinta condusi de profesorul Chi Putei cercetau mai multe grote din Muntii Bayan-Kara-Ula (China) cand au gasit cateva schelete neobisnuite si 176 de pietre turtite si acoperite cu semne ciudate. Mai mult, oamenii au observat ca pe peretii grotelor se aflau desene reprezentand Soarele, Luna, stelele si cateva obiecte colorate care "survolau' indeaproape crestele muntilor. Dupa doua decenii, profesorul Zum Umniu de la Universitatea din Beijing a reusit sa descrifreze cateva dintre simboluri, iar rezultatul sau a fost uluitor: desenele, rocile si scheletele gasite acolo sunt vechi de aproximativ 12.000 de ani. Profesorul sustinea, in 1958, ca acele schelete neobisnuite au apartinut unor creaturi care aveau capete foarte mari, disproportionate de restul trupului, care nu avea mai mult de 1,40 metri lungime si oase firave. Iar desenele reprezentau, de fapt, scena prabusirii unor farfurii zburatoare, probabil cele cu care au venit pe Pamant creaturile descoperite secolul trecut la in Muntii Bayan-Kara-Ula.

Si in Turcia – sustin unii cercetatori – se afla urme ale unui nepamantean. Mumia unei creaturi de un metru si 20 de centimetri lungime a fost gasita intr-un sarcofag construit dintr-un soi de cristale. Desi avea pielea verde deschis, creatura semana foarte mult cu un om – avea buze, nas, urechi, brate, picioare si unghii. Doar ochii erau diferiti – de circa trei ori mai mari decat ai nostri si nu erau colorati.

×
Subiecte în articol: extraterestrii creaturi