x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Canon Pixma MG8150, laboratorul tău foto Wi-Fi

Canon Pixma MG8150, laboratorul tău foto Wi-Fi

de Alexandru Radescu    |    18 Noi 2011   •   21:00
Canon Pixma MG8150, laboratorul tău foto Wi-Fi

Performantele imprimantelor foto "pentru acasa" au ajuns la un nivel care face practic inutil drumul la traditionalul studio, fie si cu reducerile de pret aplicate la un volum de peste 50-60 de fotografii, format 9x13 sau 10x15.

Ultimul model testat, Canon Pixma MG8150, s-a dovedit a fi o multifuntionala care a combinat intr-un mod optim atat detaliile tehnologice, cat si designul, evidentiind finisarile lucioase pe un negru clasic. Concret, modelul MG8150 foloseste 6 cartuse de cerneala, printre care si unul cu cerneala gri (tehnologia de imprimare Canon FINE), oferind imprimare foto la calitate profesionala. Am utilizat la teste atat hartie de la producator, dar si de la concurenta, pentru format 10x15 timpul prelucrarii fotografiei variind intre 45 si 50 de secunde. Chiar daca pretul unui pachet de 50 de hartii foto (10x15) de calitate poate ajunge si la 30 de lei, nu riscati "superofertele" de hypermarket la hartia unor producatori nespecializati in acest domeniu. Nu veti obtine nici un avantaj in final, avem nevoie de o calitate ridicata a produsului dupa imprimare, fie ca e vorba de fotografii de vacanta sau de la evenimente importante din viata fiecaruia.

Revenind la modelul de fata, producatorul ofera multiple optiuni de citire a fisierelor, fiind echipat atat cu port USB, cat si cu cititor de carduri (SD, MS Duo).

Pixma MG8150 este echipat cu o interfata tactila, inclusiv un ecran color pentru comenzi si editare (TFT de 8,8 cm), fiind vorba de noul sistem Intelligent Touch. Avertismentele in procesul de imprimare sunt bine semnalizate pe ecranul TFT, dar un cartus la ultima "liniuta" asigura imprimarea a inca cel putin 30 de fotografii. In ceea ce priveste alimentarea cu hartie, tava pozitionata in partea posterioara suporta maximum 150 de coli (A4, A5, 10 x 15 cm, 13 x 18, 20 x 25 cm).

Modelul testat asigura si conectivitate Ethernet/Wi-Fi, scaneaza si imprima de pe filme de 35 mm, putand tipari direct pe discuri DVD, CD sau Blu-ray.

Multifunctionala Canon Pixma MG8150 poate fi achizitionata la pret de 1.250 lei.

×
Subiecte în articol: canon