x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Ce este un Trio SIM şi cu ce ne ajută

Ce este un Trio SIM şi cu ce ne ajută

de Alexandru Radescu    |    09 Oct 2014   •   14:37
 Ce este un Trio SIM şi cu ce ne ajută

În funcţie de telefonul mobil pe care îl folosim, o să avem nevoie de SIM standard, nano sau microSIM. Ca atare, dacă e mobil de serviciu „facem o cerere”, dacă e personal ne deplasăm la vreun magazin de-al operatorului care ne interesează. Iată că Telekom România ne scapă de această bătaie de cap şi anunţă, în premieră, disponibilitatea Trio SIM-ului compatibil 4G.

Trio SIM-ul este o cartelă SIM personalizată care poate fi folosită fie ca SIM standard, nanoSIM sau microSIM, în funcţie de telefon. Acest design elimină necesitatea utilizatorului de a solicita în magazine ajustarea cardurilor – de acum înainte, tot ce au de făcut utilizatorii este să parcurgă cu atenţie instrucţiunile şi să decupeze cartela SIM la dimensiunea potrivită pentru slot-ul telefonului: standard, micro sau nano.

De la introducerea sloturilor pentru nanoSIM-uri în smartphone-uri, atât utilizatorii, cât şi comercianţii s-au confruntat cu incompatibilitatea cartelelor SIM potrivite cu noile telefoane. Noul Trio SIM rezolvă acest aspect prin caracterul său modular.





 

 

×