x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget De la profesionişti pentru amatori

De la profesionişti pentru amatori

22 Mai 2007   •   00:00

Noile modele din gamele NV, VDR şi SDR de camere foto digitale de la Panasonic oferă noi performanţe in materie de calitate şi design. Modele NV GS320 şi GS 230, adresate profesioniştilor din radioteleviziune, sunt prevăzute cu un sistem 3CCD, Stabilizator Optic de Imagine unic şi obiectiv Leica Dicomar

Noile modele din gamele NV, VDR şi SDR de camere foto digitale de la Panasonic oferă noi performanţe in materie de calitate şi design. Modele NV GS320 şi GS 230, adresate profesioniştilor din radioteleviziune, sunt prevăzute cu un sistem 3CCD, Stabilizator Optic de Imagine unic şi obiectiv Leica Dicomar. Modelul GS80 este unul super-telescopic, cu un zoom optic 32x, iar GS60 pune accent pe reducerea greutăţii.

Noile camere video DVD acceptă o gamă largă de medii de inregistrare. Modelul VDR-D310 este prevăzut cu un sistem 3CCD, Obiectivul Leica Dicomar şi Stabilizator Optic de Imagine OIS. Pe lăngă mediile tradiţionale de inregistrare, noile camere acceptă şi discuri cu strat dublu (Dual Layer) DVD-R şi o capacitate de stocare de 2.6GB.

In gama camerelor care acceptă carduri de memorie SD/SDHC, modelul SDR-S10 dispune de un card SDHC de 4GB, care permite pănă la 100 de minute de inregistrare şi un card SD de 2GB care permite pănă la 50 de minute in format MPEG-2 şi mod SP.

Modelul super-telescopic SDR-H20 incorporează o unitate hard-disk de 30 GB (pănă la 27 de ore de inregistrare continuă). HDD-ul este dotat cu protecţie antişoc, care include o funcţie pentru depistarea căderii de la o inălţime de circa 20 cm.

Â

Â

SE VEDE MAI CLAR CU ZOOM 35X

O nouă serie de camere video digitale, MD, este oferită de Canon. Modelele MD 160, MD 150, MD 130 au cel mai mare zoom optic pentru un model destinat utilizatorilor individuali - 35x.

Un stabilizator electronic de imagine reduce tremurul camerei, fiind disponibil şi un zoom digital de mare capacitate 1.000x. Modelele includ un Joystick, situat pe marginea ecranului LCD, care permite selectarea opţiunilor de filmare de pe meniul afişat pe ecran. Este permisă accesarea Easy Shooting mode, modelele fiind echipate cu un ecran LCD de 2,7" şi un ecran mare EVF (Electronic Viewfinder) de 0,35". Funcţia Quick Start permite inceperea imediată a filmării. Fotografiile sunt salvate pe cardurile de memorie SD sau SDHC. Atăt MD160, căt şi MD150 oferă performanţa sporită a unui Megapixel CCD, iar MD160 o conexiune DV input. (MihaiVManole)

Â

×
Subiecte în articol: gadget