x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Gamerii români în alertă: Shogun 2 şi Crysis 2

Gamerii români în alertă: Shogun 2 şi Crysis 2

de Alexandru Radescu    |    23 Mar 2011   •   19:20
Gamerii români în alertă: Shogun 2 şi Crysis 2

Lansări importante, în această lună, pentru gamerii din România: Shogun 2 şi Crysis 2. De asemenea, posesorii de PC-uri se pot bucura şi ei de versiunea Assassin’s Creed Brotherhood, dedicată platformei lor.

Fanii seriei Total War, dar şi cei pasionaţi în general de strategie şi tactică, au din nou de lucru. Acţiunea din “Shogun 2” are loc la jumătatea secolului al XVI-lea, în Japonia medievală. Ţara nu se mai află sub o singură conducere şi este fragmentată într-o mulţime de clanuri în permanentă stare de război. Jucătorul intră în rolul unui Daimyo - lider de clan - şi va ţinti spre un singur mare scop: reunificarea Japoniei sub un singur stindard, al său. Jucătorul va deveni noul Shogun - conducătorul absolut al Japoniei - dacă va reuşi să iasă învingător în bătălii, atât cele militare, cât si cele economice si diplomatice.

Echipa The Creative Assembly a reuşit să perfecţioneze toate aspectele jocului, de la grafica DX11 la noua inteligenţă artificială, la bătăliile 3D realiste, pe timp de zi si de noapte, atât pe mare, cât şi pe uscat, până la campaniile multiplayer şi conflictele la scară largă între clanurile jucătorilor. Shogun 2 poate fi achiziţionat la un preţ de 160 lei.

Crysis 2

Din 25 martie vom la găsi la rafturi şi Crysis 2, atât variante pentru console, cât şi cea pentru PC. Crysis 2 pe duce într-un New York din anul 2023, devastat de un atac extraterestru. Jucatorii se vor folosi de puterile costumului Nanosuit 2 pentru a fi rapizi, puternici si “invizibili”, în incercarea de a salva umanitatea din calea acestei invazii. Crysis 2 este construit pe noul motor de joc, CryENGINE 3, pentru toate platformele şi poate fi jucat in mod high-definition, 2D sau 3D stereoscopic. Crysis 2 include şi o campanie multiplayer rapidă, cu şase moduri gameplay şi 12 hărţi situate în zone cunoscute din New York City.

Versiunea pentru PlayStation 3 şi Xbox 360 va costa 280 de lei, iar versiunea de PC costă 160 de lei.

Assassin’s Creed Brotherhood

Versiunea pentru console a fost lansată şi în România în ultima parte a anului trecut, iar din 19 martie este disponibilă oficial şi versiunea de PC. În centrul atenţiei rămâne în continuare conflictul dintre asasini şi templieri, protagonistul fiind şi de această dată Ezio Auditore da Firenze. Pe partea de multiplayer jucătorii vor putea să-i ajute pe templieri folosind resursele Abstergo pentru a se antrena în arta asasinării şi pentru a-şi elimina oponenţii odată şi pentru totdeauna.

×