x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

25 Mar 2006   •   00:00
PROGRAMATORI IN TIMISOARA. BitDefender, divizia de securitate a datelor din cadrul Softwin, a anuntat ca va deschide un laborator de cercetare-dezvoltare in domeniul securitatii datelor la Timisoara. Deocamdata, proiectul se afla in faza de recrutare a programatorilor. Interviurile si testele au loc la Universitatea Politehnica Timisoara.

STOCARE SI DIVERTISMENT. K Tech a lansat pe piata romaneasca dispozitivul Packard Bell Store&Play, un hard disk portabil care indeplineste toate functiile unui player DivX. Ofera suport atat pentru fisierele MPEG 1 si MPEG 4, cat si pentru formatele Xvid si DivX, plus subtitrare. Capacitatea de stocare este de 80 GB.

GPS MINUSCUL. Garmin a lansat in Romania StreetPilot i3, de dimensiuni extrem de reduse. Adresele pot fi introduse cu ajutorul unei rotite de baleiere. Dispozitivul asigura ghidare vocala si vizuala pas cu pas prin intermediul unui difuzor incorporat, iar unitatea poate fi montata pe parbrizul masinii cu ajutorul suportului de prindere cu ventuza.

PLACI VIDEO. Flamingo a prezentat ultimele placi grafice bazate pe chipseturile nVidia NX7900GTX/GT. Seria este destinata utilizatorilor care vor rezolutii si efecte HD (High Definition) in jocuri si imagini cu rezolutii de pana la 2.560x1.600.

Grupaj realizat de Cristian Ionita

×
Subiecte în articol: IT