x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

15 Mar 2006   •   00:00
ABONAMENT ORANGE. Orange a lansat Business Flexibil Grup: un singur abonament cu credit inclus poate fi folosit de catre 2 pana la 10 utilizatori, fiecare avand propriul sau numar de telefon. Creditul inclus in abonament poate fi folosit pentru a suna in tara sau in strainatate, pentru a trimite mesaje scrise sau mesaje multimedia, pentru a naviga pe wap sau pe internet, in functie de necesitatile de comunicare ale companiei. Clientii au la dispozitie noua tipuri de abonamente Business Flexibil Grup, creditul inclus variind de la 33 dolari la 980 dolari. Utilizatorii au 50% reducere la tarifele pentru convorbiri si mesaje scrise intre membrii grupului si de bonus lunar de pana la 1.500 de minute nationale pentru fiecare abonament. Pentru fiecare utilizator in plus se plateste o taxa lunara de 7 dolari.

PLASMA TV CU DVR. LG a lansat la CeBIT un model de plasma TV de 42 inci cu Digital Video Recorder (DVR) incorporat. Utilizatorii au posibilitatea de a opri, derula inapoi si revedea emisiuni TV live, de a "sari" peste pauzele comerciale (are hard disc 80GB). Aparatul beneficiaza de interfata HDMI (High Definition Multimedia Interface). Cu acest sistem, utilizatorii au nevoie de un singur cablu in locul numeroaselor fire destinate diferitelor functii.

TELECOMANDA HARMONY. Logitech a lansat la targul Cebit (Hanovra) doua noi modele de telecomanda Harmony. Ca si celelalte dispozitive din seria Harmony, modelele 785 si 555 contin Smart State Technology. Aceasta platforma permite telecomenzii sa comande un sis-tem de entertainment stiind cum sa controleze fiecare componenta, cum sunt conectate dispozitivele si starea tuturor dispozitivelor la orice timp dat. Fiecare telecomanda necesita o configurare pe internet.

CITITOR RFID. Symbol Technologies a lansat pe piata europeana cititorul RFID XR480, care ruleaza pe sistemul de operare Windows CE. Noul dispozitiv ofera suport pentru un numar de pana la opt puncte de citire, utilizand antene monostatice. Acest model prezinta interfete Control I/O si USB, pentru gestionarea unei game largi de dispozitive, de la senzori de miscare si lumina pana la cartele de memorie si afisaje.

×
Subiecte în articol: IT