x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

04 Mar 2006   •   00:00

4 martie 2006

IMPRIMANTA PENTRU INCEPATORI. HP a lansat pe piata romaneasca o imprimanta destinata "incepatorilor" in ale imprimarii laser color. Modelul Laserjet 1600 are dimensiuni reduse si are patru cartuse de toner foarte simplu de inlocuit. Limbajul de imprimare GDI permite efectuarea tuturor prelucarilor pe calculator si nu in imprimanta, ceea ce inseamna ca aceasta nu necesita memorie suplimentara sau procesor puternic. Se conecteaza la computer prin USB 2.0 si imprima opt pagini pe minut alb-negru sau color, iar prima coala iese dupa 20 de secunde de la comanda "print".

MULTIFUNCTIONAL. Dell a lansat dispozitivul multifunctional AIO 810 si imprimanta Colour Printer 725. Cele doua produse se adreseaza utilizatorilor casnici sau companiilor de mici dimensiuni. Cartusul unic, cu trei culori, poate fi inlocuit rapid si poate imprima atat alb-negru, cat si color. Modelele au o rezolutie de 4.800 x 1.200 dpi, care permite transformarea imaginilor digitale in fotografii de dimensiunea unei coli A4, cu margini zero. AIO 810 face scanare color 48-bit, la rezolutia de 600 x 1.200 dpi si poate copia documente fara ca PC-ul sa fie pornit. Aplicatia Ink Management System monitorizeaza proactiv nivelul cernelii si ii anunta pe utilizatori atunci cand este pe terminate. Capacitatea tavii de alimentare este de 100 de coli.

PEBL PENTRU OSCAR. La cea de-a 78-a editie a Premiilor Oscar, Motorola a anuntat ca le va oferi participantilor telefoane PEBL, editie speciala. Cei mai buni regizori si actorii nominalizati vor primi editia speciala exclusiva a terminalului PEBL, prezentat intr-o carcasa colorata, de metal. In plus, nominalizatii vor primi si o casca Bluetooth si un pachet care include trei luni de servicii gratuite din partea T-Mobile, distribuitorul autorizat exclusiv al terminalului PEBL in Statele Unite. PEBL va fi ambalat intr-o cutie care reprezinta un bilet de cinematograf personalizat, pe care vor fi inscrise categoria si numele filmului. Grupaj realizat de Cristian Ionita

×
Subiecte în articol: IT