x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

09 Ian 2007   •   00:00
TEHNOLOGIE - Bluetooth Headset
Sony Ericsson a lansat in cadrul CES (Consumer Electronics Show), Bluetooth Headset HBH-PV705 Style Edition. Cantarind 14 grame, casca asigura 12 ore de convorbiri, respectiv 300 de ore in stand-by. Modelul este compatibil atat cu telefoane Sony Ericsson, cat si cu terminalele altor producatori de telefonie mobile. (Alexandru Radescu)

CELULARE - Noi modele in seria N
Nokia a prezentat la Las Vegas trei modele noi de telefoane multimedia din seria N. N76 si N93i vor fi disponibile incepand cu primul trimestru al acestui an, la pretul de aproximativ 390 de euro, respectiv 600 de euro, fara taxe sau reduceri oferite de operatorii de servicii de telefonie. Compania a prezentat, de asemenea, telefonul N800, de tip Internet tablet, care va utiliza sistemul de operare Linux si va avea o camera web integrate.

ALIANTA - Echipamente WiMAX
Alvarion, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente WiMAX, si Accton Technology au format un joint venture pentru a dezvolta produse electronice care sa foloseasca retele WiMAX. Accton Wireless Broadband va fi localizata in Taiwan si va dezvolta dispozitive care sa se bazeze pe specificatiile WiMAX 802.16e, standard cunoscut si sub numele de WiMAX mobil. (Alexandru Radescu)

CES - Traducator vocal
Compania americana SpeechGear a prezentat in cadrul CES (Las Vegas) un traducator vocal simultan, care combina recunoasterea vocala, traducerea automata si sintetizarea vocii. Programul, denumit Compadre Interact, poate fi instalat pe computerele obisnuite sau PDA si permite utilizatorului sa vorbeasca aparatului si sa auda traducerea in mai multe limbi diferite in timp real.

×
Subiecte în articol: IT