x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

06 Ian 2007   •   00:00
PROCES - Sony are probleme
Diviziile din Franta si din Marea Britanie ale grupului Sony au fost condamnate de o instanta din Franta sa plateasca 10.000 de euro si sa informeze publicul cu privire la compatibilitatea cu platforma de muzica online Connect. Datorita masurilor de siguranta, piesele incarcate de pe Connect Europe (editate de divizia britanica) nu pot fi citite decat de un player Sony compatibil (distribuit de divizia franceza). (Alina Munteanu)

SINUCIDERE - Realitatea bate chat-ul
O relatie inceputa si intretinuta pe internet s-a incheiat tragic in confruntarea cu realitatea. Un tanar chinez de numai 17 ani a devenit dependent de una din cele mai populare camere de chat din China, prin intermediul careia credea ca si-a descoperit aleasa inimii. Aceasta se prezenta ca o frumoasa tanara de 19 ani. Dupa cateva saptamani de conversatii online a avut loc si prima intalnire, prilej de mare dezamagire pentru tanar: fata era cu zece ani mai mare decat el si era usor supraponderala. La scurt timp dupa intalnire, baiatul a fost gasit spanzurat. (M.M.)

CONDAMNARE - Experti it inculpati
Justitia sud-coreeana a condamnat trei experti IT acuzati ca au comercializat tehnologie care permitea utilizatorilor ei din Orientul Mijlociu si Europa sa vizioneze gratuit programe tv pentru care ar fi trebuit in mod obisnuit sa plateasca taxe, prin decodarea semnalelor prin satelit. Aproape 40.000 de astfel de dispozitive au fost vandute de cei trei specialisti. Inculpatii au fost de asemenea obligati la plata unei amenzi de 32,190$. (Mihai Manole)

×
Subiecte în articol: IT