x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Lumea fotbalului, acum şi printr-o aplicaţie de la Cosmote

Lumea fotbalului, acum şi printr-o aplicaţie de la Cosmote

de Alexandru Radescu    |    13 Iun 2014   •   16:29
 Lumea fotbalului, acum şi printr-o aplicaţie de la Cosmote

Onefootball powered by Cosmote este o aplicaţie ce îi ţine pe fani la curent cu noutăţile despre Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia şi, de asemenea, despre meciurile locale şi internaţionale, direct pe smartphone.

Fotbal pe smartphone, cu aplicaţia Vodafone la Mondiale

Onefootball permite clienţilor Cosmote să fie conectaţi cu peste 14 milioane de fani din peste 200 de ţări şi să distribute noutăţile despre echipa sau campionatul favorit. Aplicaţia oferă acces la programele meciurilor, rezultatele, statisticile şi înregistrările conferinţelor de presă pe care utilizatorii să le poată comenta împreună cu ceilalţi fani ai fotbalului din întreaga lume.

Mai mult, suporterii români şi clienţii Cosmote vor primi notificări în timp real de la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia despre evoluţia şi performanţele care au loc în timpul campionatului. De asemenea, utilizatorii aplicaţiei pot seta notificări personalizate astfel încât să nu piardă nimic din ceea ce este important pentru ei.

Onefootball este disponibilă gratuit în Google Play Store şi, în curând, în App Store şi Windows Phone Store. Traficul de date utilizat în cadrul aplicaţiei va fi taxat conform planului tarifar sau a extraopţiunii prepaid alese de fiecare client. Tot ceea ce utilizatorii trebuie să facă este să activeze serviciul de date mobile şi să configureze setările necesare pe telefon.

×