x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget realme anunţă Fan Festival: Cinci telefoane realme cu prețuri reduse

realme anunţă Fan Festival: Cinci telefoane realme cu prețuri reduse

24 Aug 2021   •   11:33
realme anunţă Fan Festival: Cinci telefoane realme cu prețuri reduse

23 august 2021 – București, România  - realme, producătorul de smartphone-uri şi produse AIoT cu una dintre cele mai rapide ascensiuni de pe piață, anunță o campanie cu reduceri impresionante pentru cinci telefoane foarte populare. Astfel, terminale precum realme GT, realme 8, realme 8 5G, realme 7i și realme C21 sunt acum disponibile la prețuri mult mai avantajoase.

În cadrul Fan Festival, realme scade prețurile telefoanelor oferind acum șansa de a cumpăra un telefon accesibil la un preț și mai bun. Recunoscuți pentru telefoanele cu un raport calitate-preț imbatabil, realme dovedește încă o dată că tehnologia poate fi accesibilă tuturor.

realme Fan Festival are loc în perioada 23-31 august 2021, la magazinele partenere(Altex, Emag, Flanco, Evomag şi PC Garage), unde veţi găsi o selecție de cinci telefoane cu prețuri reduse, pentru toate buzunarele şi pentru toate gusturile. În ofertă sunt incluse atât telefoane flagship (realmeGT) cât și telefoane entry level sau mid-range.

Recent lansat și cu o popularitate foarte mare, realme GT este disponibil în ambele versiuni de memorie. Flagship-ul companiei care a demonstrat faptul că un telefon performant nu trebuie să fie neapărat scump, este echipat cu cel mai nou procesor Snapdragon 888, cea mai rapidă memorie din piață UFS 3.1 și un setup de camere foarte performant format dintr-un senzor principal de 64MP, un senzor ultrawide de 8MP și un senzor macro de 2MP. De asemenea, bateria de 4500mAh dispune de Fast Charge la 65W.

realme 8 5G, un alt telefon proaspăt lansat ce oferă tehnologia 5G la un preț mic, este acum la preţ redus pentru versiunea de 4GB RAM și 64GB stocare. realme 8 5G a fost încă de la lansare un telefon impresionant datorită specificațiilor moderne. Echipat cu procesor Mediatek Helio G95, ecran AMOLED de 6.4 inch și baterie generoasă de 5000mAh, realme 8 5G este un telefon cu adevărat performant pentru segmentul său de preț.

realme 8 vine disponibil în ofertă pentru ambele versiuni de memorie, 64GB şi respectiv 128GB stocare. Telefonul adoptă procesorul Mediatek G95, ecran Super AMOLED, baterie de 5000mAh și un setup de camere foto format dintr-un senzor principal de 64MP, 8MP ultrawide, 2MP macro si 2MP Depth.

realme 7i este un telefon entry level adresat persoanelor în căutare de autonomie. Cu o baterie generoasă de 6000mAh, telefonul oferă ore întregi de utilizare în aplicații precum Netflix, Youtube sau Facebook, fiind ideal pentru filme, rețele sociale sau lite gaming. Ecranul generos de 6.5 inch IPS HD încurajează activitățile multimedia prin culorile vibrante și rezoluția HD, iar procesorul MediaTek G85 are grijă ca orice activitate să se desfășoare fără întreruperi.

Ultimul din lista este și cel mai ieftin. realme C21 în versiunea de 3GB RAM și 32GB de stocare este cel mai accesibil telefon realme. Mizează pe un preț foarte mic oferind în același timp un senzor de amprentă rapid, ecran HD generos precum și o baterie de 5000mAh.

Campania se desfăşoară prin magazinele partenere, iar oferta este valabilă în limita stocului disponibil în perioada 23-31 august 2021.

 

×