x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Tarife speciale de roaming de la Vodafone România, începând cu 1 iulie

Tarife speciale de roaming de la Vodafone România, începând cu 1 iulie

de Alexandru Radescu    |    30 Iun 2014   •   15:45
Tarife speciale de roaming de la Vodafone România, începând cu 1 iulie

De la 1 iulie, utilizatorii români de telefonie mobilă şi internet mobil beneficiaza de tarife mai mici pentru serviciile de roaming în călătoriile din spaţiul Uniunii Europene, în cazul utilizării planului tarifar de bază (Eurotarif). Scăderile tarifare sunt între 20-55% faţă de tarifele aplicabile în prezent.

Cu această ocazie, Vodafone România lansează opţiunea "Roaming pe zi" şi reduce tarifele zilnice cu 50%, ofertă care permite abonatilor săi sa foloseasca minutele, SMS-urile si traficul de date incluse in abonament atunci cand calatoresc in strainatate. În iulie si august 2014, abonatii Vodafone, clienti noi si existenti, atât persoane fizice cat si clienti business, pot vorbi în roaming cu o taxă zilnică redusă de la 3,99 Euro/zi la 1,99 Euro/zi. Si clientii Vodafone RED care nu au beneficii de roaming în abonament beneficiază de costuri reduse pentru optiunea "Roaming pe zi".Astfel, clientii pachetelor RED pot vorbi nelimitat si pot folosi traficul de internet inclus ori de câte ori călătoresc în Europa, la o taxă zilnică redusa de la 3 Euro la 1,5 Euro (TVA inclus).

Tarife speciale de roaming cu “Travel & Surf”

“Roaming pe zi” este valabilă şi pentru alte 12 destinaţii din afara Europei, dintre care si SUA, pentru o taxă zilnică de 6 Euro (TVA inclus)/ zi (pentru clientii Vodafone RED care nu au beneficii de roaming incluse), respectiv 8 euro (TVA inclus)/ zi (pentru clienţii altor tipuri de abonamente decât Vodafone RED). Cele 12 destinaţii din afara Europei sunt SUA, Singapore, Hong Kong, Malaezia, Egipt, Australia, Ghana, Qatar, Japonia, Africa de Sud, India si Noua Zeelanda.

Tarifele de roaming mai au câteva luni de trăit. Declaraţii INCENDIARE ale oficialilor europeni

De la 1 iulie, în conformitate cu Regulamentul de Roaming International impus în UE, prin serviciul de roaming Vodafone World clienţii operatorului vor plăti 0,24Euro/ minut (TVA inclus), pentru un apel efectuat, 0,06 Euro/ minut (TVA inclus) pentru un apel primit, 0,07 Euro (TVA inclus) pentru trimiterea unui mesaj text. Si traficul de date este redus la 0,25 Euro/ MB (TVA inclus).

 

 

 

×