x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Următorul iPhone va fi lansat pe piață în martie

Următorul iPhone va fi lansat pe piață în martie

26 Ian 2016   •   16:13
Următorul iPhone va fi lansat pe piață în martie

Zvonurile au început să circule de câteva luni și, după câte se pare, sunt adevărate. Apple pregătește un telefon care ar putea fi considerat succesorul iPhone-ului 5c, device-ul cu carcasă din policarbonat, lansat pe piață în septembrie 2013.

Potrivit elmundo.es, noul model va fi anunțat la jumătatea lunii martie, sub denumirea de iPhone 5se. Telefonul va fi mai mic decât ultimele modele, iPhone 6 și 6S, dar cel mai probabil va dispune de același procesor ca 6S-ul, A9, iar camera foto va fi similară cu cea de la 6, de 8 megapixeli.

Chiar și designul va aduce aminte de device-urile lansate în 2014 și 2015, grație marginilor rotunjite. Telefonul, disponibil în două versiuni, cu memorie de 16 GB, respectiv de 64 GB, se află în teste în campusul Apple.

Cu un preț mai mic decât modelele actuale, acest telefon ar putea fi soluția de salvare a unui an care se anunță dificil pentru californieni. După trei ani de creșteri importante și cu piețe occidentale care dau semne de saturație, mulți analiști sunt de părere că în 2016 numărul de iPhone-uri vândute se va menține sau chiar va scădea.
 

×
Subiecte în articol: iphone lansare iPhone 5C iphone 5c Apple