x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Vertu pentru doamne

Vertu pentru doamne

de Ema-Augusta Banu    |    05 Mar 2010   •   00:00

Vertu, liderul în producţia de telefoane mobile realizate manual pentru piaţa de lux a deschis seria de comunicări speciale în România printr-un eveniment dedicat doamnelor care a avut loc joi, 4 martie.

Astfel, au fost prezentate telefoane Vertu din colecţiile Cosntellation C Design, Constellation Ayxta, Constellation Pure, Constellation Exotic, Constellation Vivre, Constellation Monogram. Surpriza serii a constat în prezentarea Constellation Ayxta Pink, un model nou al brandului exclusivist.

În completarea evenimentului, George Neagu a creat o colecţie din mătase şi materiale fluide, dorind să surprindă personalitatea "sofisticată" a femeii posesoare de telefoane Vertu. Pornind de la nuanţe de verde şi terminând cu nuanţe de lila, modelele expuse sunt piese unicat. Aghatha Blanck a realizat stylingul iar încaltarile au purtat semnatura Mihaela Glavan - Sepala.

"Vertu pregăteşte numeroase surprize în acest an pentru clienţii din România. Doua lansări de noi modele, un magazin propriu dar şi implicarea în acţiuni care ţin de eleganţă, stil, rafinament - valorile recunoscute ale brandului Vertu. Novicio reprezintă unicul importator Vertu şi începând cu acest an dorim să comunicăm mai mult acest aspect!", declară Nicolas Saikaly, General Manager Novicio.
    
Vertu a fost înfiinţat în anul 1998 şi, după patru ani de cercetare şi dezvoltare intensivă, a prezentat primul său produs în 2002. Fiecare telefon Vertu din cele trei colecţii distincte ­ Vertu Signature, Vertu Ascent Ti şi Vertu Constellation ­ este asamblat de mână, la sediul companiei din Anglia. Vertu este disponibil exclusiv în peste 60 de ţări şi în peste 600 de magazine şi buticuri de lux.

×
Subiecte în articol: telecom