x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro România inteligentă LIVE: Conferința națională „Ghidul campaniilor și programelor de sănătate 2023 - ajutor real pentru pacienții din Ilfov”

LIVE: Conferința națională „Ghidul campaniilor și programelor de sănătate 2023 - ajutor real pentru pacienții din Ilfov”

de Redacția Jurnalul    |    27 Feb 2023   •   07:30
LIVE: Conferința națională „Ghidul campaniilor și programelor de sănătate 2023 - ajutor real pentru pacienții din Ilfov”
Sursa foto: Lucian Alecu

Antena 3 CNN și cotidianul național Jurnalul organizează astăzi conferința națională „Ghidul campaniilor și programelor de sănătate 2023 - ajutor real pentru pacienții din Ilfov”.

Conferința, care se înscrie în proiectul editorial  „România Inteligentă”, va aduce în atenția opiniei publice teme de maximă importanță privind sistemul de sănătate din Ilfov, județul cu cea mai dinamică majorare a numărului de locuitori din ultimii anii. De asemenea, tot ca o caracteristică, acesta este județul cu cea mai tânără populație din România, având cea mai mică vârstă medie din țară, de 38,6 ani, potrivit recensământului realizat anul trecut. 

Conferinta Romania Inteligenta

 

Conferinta Romania Inteligenta
Prezentările, dezbaterile și schimbul de informații vor oferi o perspectivă clară și completă asupra campaniilor active în domeniul sănătății în Ilfov, campanii care se desfășoară în prezent, cât și asupra planurilor pentru perioada 2023 și 2024.  Printre speakerii conferinței se vor număra Hubert Thuma, președintele  Consiliului Județean Ilfov, Adela Cojan, președintele C.N.A.S., dr. Andrei Baciu, Secretar de Stat Ministerul Sănătății, Nicoleta Pauliuc, senator PNL, Vincențiu Voicu, vicepreședinte Consiliul Județean Ilfov, Florentina Rudeanu, manager Spitalului de Obstetrică-Ginecologie Buftea, Andrei Robert Mihai, administrator public Consiliul Județean Ilfov, și Radu Gănescu, președintele Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România (C.O.P.A.C). Conferința va fi transmisă live pe site-urile antena3.ro, jurnalul.ro și pe paginile de Facebook ale Antenei 3 CNN https://www.facebook.com/Antena3Oficial și Jurnalul https://www.facebook.com/jurnalulro , iar tronsoane ale dezbaterii vor fi preluate live pe postul TV Antena 3 CNN începând cu ora 9.30.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×