x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Angelina Jolie vine în România. Actriţa va participa la un bal de caritate

Angelina Jolie vine în România. Actriţa va participa la un bal de caritate

16 Sep 2009   •   00:00
Angelina Jolie vine în România. Actriţa va participa la un bal de caritate

Celebra actriţă Angelina Jolie a confirmat că va da curs invitaţiei la un bal de caritate organizat în România. Iubita lui Brad Pitt va participa la evenimentul ce va avea loc la sfârşitul lunii octombrie. Balul va fi organizat în cadrul campaniei "Spuneţi NU abuzului sexual faţă de minori" a Asociaţiei de Intervenţie Terapeutică în Situaţii de Criză (AITC).



Potrivit Click, Angelina ar putea să se cazeze la hotelul Intercontinental din Capitală. Printre celebrităţile invitate la eveniment se numără Ilie Năstase, Cristi Chivu şi Leonard Doroftei. Aceştia vor licita obiecte personale.

"Am ales-o pe Angelina Jolie pentru că este implicată în mai multe campanii sociale, a înfiat patru copii şi ştie ce presupune un astfel de eveniment. Am apelat şi alte vedete internaţionale, precum Gerard Depardieu sau Steven Seagal, însă unii nu au răspuns sau alţii nu aveau timp în perioada respectivă", a declarat Mirela Zivari, preşedintele AITC, pentru Antena3.ro.

AITC este un ong care se ocupă cu ajutarea şi asistarea persoanelor care se află în dificultate socială, respectiv "victimele excluderii sociale". (V.A.)

×