x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Fostul iubit al medicului lui Michael Jackson: "Starul a rămas steril, după ce a fost bătut de tatăl său"

Fostul iubit al medicului lui Michael Jackson: "Starul a rămas steril, după ce a fost bătut de tatăl său"

17 Iul 2009   •   00:00
Fostul iubit al medicului lui Michael Jackson: "Starul a rămas steril, după ce a fost bătut de tatăl său"

Fostul iubit al doctorului lui Michael Jackson, Arnold Klein, susţine că megastarul nu putea să fie tatăl biologic al copiilor, pentru că era steril. Într-un interviu acordat unei reviste din SUA citată de The Sun, Paul Gohranson a declarat că Regele Pop nu putea să conceapă copii din cauza bătăilor pe care i le aplica tatăl său.



Potrivit lui Gohranson, doctorul lui Michael ar fi donat sperma cu ajutorul căreia au fost concepuţi copiii megastarului. "Când l-am întrebat de ce trebuie să doneze spermă, mi-a explicat că Michael nu putea să conceapă copii", a spus fostul iubit al doctorului.

"Mi-a spus de mai multe ori că Michael a fost lovit în zona organelor genitale. Când era mic, Joe (tatăl lui Michael) l-a ridicat de un picior şi a început să dea în el", a adăugat Gohranson. "Când Michael a lansat primul album solo care nu a avut prea mare succes, tatăl său i-a zis ceva de genul: "Eşti un pămpălău şi pămpălăii nu au nevoie de testicule", apoi a început să-l lovească".

Potrivit fostului iubit al doctorului lui Michael Jackson, megastarul ar încercat de mai multe ori să conceapă un copil pe cale naturală, dar nu a putut.

Joe Jackson, de 79 de ani, susţine că nu l-a bătut niciodată pe Michael când era mic. Însă, asupra tatălui Regelui Pop planează de mult timp suspiciunea că şi-ar fi maltratat copiii.

După moartea fiului său, Joe Jackson a apărut în presa din toată lumea. Atitudinea lui relaxată, zâmbetele împărţite cu generozitate în stânga şi în dreapta, precum şi ţinuta lui ostentativă au atras comentarii negative din partea fanilor lui Michael. Megastarul şi fraţii săi au povestit despre abuzurile fizice şi psihice la care îi supunea tatăl lor în copilărie.

antena3.ro

×
Subiecte în articol: special michael