x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Reportaje ”Bisexual_girl4u mi-a luat fetița”

”Bisexual_girl4u mi-a luat fetița”

de Alex Nedea    |    15 Dec 2015   •   17:35
”Bisexual_girl4u mi-a luat fetița”

Într-o bună zi, bucureșteanul „Andrei C.” ar fi aflat că pe soția sa o mai cheamă și Isabelle_ Merlot, katyforyou2001, bisexual_girl4u și că e mai mult decât mama fetiței lui: e o prostituată care își vindea serviciile sexuale pe mii de euro.

Versiunea domnului Andrei începe obișnuit: și-a cunoscut viitoarea nevastă pe un site de matrimoniale. S-au întâlnit și a plăcut-o pe loc: „Era o femeie sensibilă”. Mai mult, împărtășeau aceeași pasiune: motocicletele. S-au văzut doar de vreo câteva ori până să ia o decizie extrem de serioasă pentru un cuplu: să aibă un copil. Așa se face că la doar câteva luni după ce s-au întâlnit, „Isabelle_ Merlot” a rămas însărcinată cu o fetiță și el i-a făcut cadou o excursie la Las Vegas. Acolo, în luminile orașului cu cazinouri deschise non-stop, a cerut-o în căsătorie.

„Jan. La hotel. Nașpa”
Dar nu a fost să fie o poveste de dragoste ca în filmele americane: la doar o lună de la căsătorie, cei doi au divorțat, dar omul a acceptat, pentru a o avea pe fetiță aproape, să o lase pe femeie să locuiască într-una din casele pe care le deținea în București. Așa s-au scurs trei ani în care totul părea să intre pe făgașul normal, ei continuând să iasă împreună la diverse întâlniri cu prietenii și sperând la o refacere a relației. Numai că lucrurile erau departe de a se fi încheiat. Iar varianta bărbatului e greu de crezut: Andrei ar fi dat în casă peste o agendă a soției sale despre care se jură că nu avea habar și unde mama copilului său își nota întâlnirile: „Azi,18 feb. Jean Luc. Ok”, „Mâine, 19 feb. În jur de 19.00, 3 ore 450 euro”, „25 oct, Jan, la hotel, anulat”, „28 oct, Dorian. Nașpa” . Apoi a continuat, spune el, să culeagă probe din care reieșea că femeia practica prostituția de dinainte de a o cunoaște. A găsit-o sub diferite nume pe site-uri unde își racola clienții. Dar surpriza maximă ar fi venit atunci când s-a uitat pe înregistrările camerei de supraveghere pe care o avea în biroul firmei sale. Pe imagini se vede cum Isabelle_ Merlot intră în încăpere cu un cuplu. După o scurtă discuție de acomodare, fosta soție iese din cameră, și intră din nou, echipată într-un costum de piele, negru, specific cuplurilor de lesbiene. Apoi urmează un act sexual în trei chiar pe biroul de lucru al domnului Andrei.

„Nu îmi pot vedea fetița”
Această filmare ar fi fost picătura care a umplut paharul. Bărbatul susține că și-ar fi confruntat mai apoi soția arătându-i toate dovezile care îi indicau că ea nu a renunțat la prostituție, ba chiar o practica cu rigoare chiar în sediul firmei sale. A izbucnit un scandal în urma căruia Isabelle ar fi plecat de acasă cu tot cu copil și nu s-ar mai fi întors.

Numai că lucrurile ar fi fost mai simple dacă toată această poveste nu s-ar fi întâmplat în România, unde autoritățile par să aibă un adevărat talent în a complica problemele propriilor cetățeni. Prima problemă era că, potrivit hotărârilor din instanță, omul ar fi avut dreptul să-și vadă copila după divorț în fiecare weekend. Și acuză autorități le că s-ar face vinovate că nu și-a putut vizita fetița de aproape șapte ani. Contactați de Jurnalul Național, reprezentații Direcției Generale pentru Protecția Copilului (DGASPC) ne-au spus că omul ar fi putut să-și vadă fetița printr-o simplă cerere de monitorizare a programului de vizită, lucru pe care nu l-a făcut niciodată. Omul însă îi acuză pe cei de la DGASPC de complicitate cu mama, mai ales că de puțin timp a descoperit că instituția cu pricina ar fi depus la dosarul din instanță o anchetă socială realizată la locuința femeii din care lipsește un pasaj defavorabil mamei: „singurul punct discutabil fiind sursa neprecizată a veniturilor doamnei”. O reprezentanță de la DGASPC ne-a spus că a scos din document acel „punct discutabil” pentru că: „nu mi s-a părut relevant. Nu ăsta era singurul punct discu-tabil, mai era și altul, acela cu prostituția, care era prins în ancheta socială”. Totuși Andrei crede că această omisiune din ancheta socială ar fi cântărit mult la proces: „Dacă ar fi fost depusă ancheta inițială, cred că aș fi avut mai multe șanse de a mi se încredința copila, aș fi putut combate faptul că nu poate fi încredințat un copil unei mame care nu are venituri să-l întrețină”.

Bărbatul spune că sursa actuală a banilor lui Isabelle e de fapt un fost client al ei, devenit iubit, care ar locui în aceeași casă cu fiica lui, lucru care lui Andrei îi provoacă angoase: „Dacă o abuzează?”.

Soţia prostituată de lux sau soţul proxenet? Un cuplu de „swing-eri”? Oricare ar fi adevărul, povestea celor doi pare a avea multe necunoscute. Un lucru este cert: fiecare ar vrea să aibă grijă de fetiţa rezultată din dragostea lor

Versiunea mamei: soţul complice

Până acum Isabelle nu a dorit să discute cu presa despre caz. Dar declarațiile date în fața instanței ridică semne de întrebare asupra variantei bărbatului. Mama susține că tot ceea ce făcea era cu acordul și chiar participarea soțului ei. Cei doi mergeau la întâlniri de tip „swing”, unde două sau mai multe cupluri acceptă să participe la o orgie sexuală în care partenerii sunt schimbați. „Am făcut împreună swing pentru a găsi potențiali clienți care să îl ajute în obținerea unor contracte”. La întrebarea pusă într-un interogatoriu depus în instanță „recunoașteți că singurul dumneavoastră venit pe care îl aveați era obținut din prestarea serviciilor de escort?”, Isabelle a răspuns: „Nu. Făceam fotografii pentru diverse evenimente, aveam vreo 20 de costume de carnaval, am fost și bonă aproximativ un an. Nu mă lăsa să lucrez deoarece îmi cerea să-i găsesc clienți, firme cu care să încheie contracte de publicitate”.

 

×