x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Acelaşi etern Pantelis Kapetanos

Acelaşi etern Pantelis Kapetanos

de Mihai Igirosanu    |    09 Mar 2010   •   00:00
Acelaşi etern Pantelis Kapetanos
Sursa foto: Mihai Şteţcu/Gazeta Sporturilor/intact images

Golgeterul Ligii 1, Pantelis Kapetanos, a salvat corabia stelistă şi în fief-ul campioanei en-titre. Era minutul doi al prelungirilor când atacantul grec a speculat în stilu-i caracteristic o minge aruncată la disperare în careul Unirii, egalând când nici un stelist nu mai spera.

Remiza de la Urziceni strânge şi mai mult ierarhia în vârful clasamentului, iar steliştii au trecut şi peste cel de-al doilea derby al returului.
"Vreau să felicit pe Urziceni. Este pentru prima oară când joc împotriva lor. Am jucat într-un sistem 4-4-2, dar când am fost conduşi am schimbat în 3-4-3 şi mi-a ieşit. Steaua a avut două deplasări grele şi a obţinut două puncte şi se mai întâmplă să pierzi şi cu ultima clasată. Prin inspiraţia lui Pepe Moreno şi a lui Kapetanos am reuşit să egalăm", a spus, după meci, antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă.

"MM": "SUNT DEJA IMUN"
De partea cealaltă, managerul general al Unirii, Mihai Stoica, părea resemnat: "Campionatul trecut am pierdut pe terenul Stelei din cauza unui gol marcat cu fundul de Kapetanos, iar acum am primit gol după ce mingea l-a lovit în spate pe Pepe Moreno. În acest campionat se poate întâmpla orice, dar am pierdut două puncte uriaşe. A fost un meci spectaculos, cu patru goluri, iar câţiva jucători au fost formidabili. Eu am trăit experienţe mult mai ciudate decât aceasta şi deja sunt imun".

 

Onofraş, distrus
Autorul golului de 2-1 pentru Unirea, Marius Onofraş, era şi el distrus după ultimul fluier al centralului Cristian Balaj: "Este frustrant pentru că am pierdut două puncte şi încă nu pot să cred asta. În această etapă ne-au ajutat şi Ceahlăul, şi Oţelul şi e păcat că nu am profitat. Mi-e foarte greu să vorbesc după un asemenea ghinion. Îmi vine să mă las de fotbal". Altfel, tehnicianul roş-albaştrilor, Mihai Stoichiţă, a explicat: "Nu am de ce să-l cert pe Tudose, a avut o stângăcie la primul gol. Nu caut vinovaţi, aştept să văd DVD-ul şi apoi voi trage concluziile. Pe Szekely l-am schimbat, pentru că a avut o stare de nervozitate accentuată, iar la faultul de dinaintea schimbării meritam să rămânem în zece".

"Nu a fost noroc. Urziceni a scăpat foarte ieftin. Am ratat două-trei mari ocazii. Nu avem nici o scuză că am ratat victoria. Am fost foarte nervos din cauza presiunii mari care este asupra echipei"
Janos Szekely, Steaua

×
Subiecte în articol: sport steaua - urziceni