x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ajutor de la Primărie

Ajutor de la Primărie

de Mario Morcov    |    19 Mar 2009   •   00:00

După ani de zile în care autorităţile locale din Craiova au ignorat complet echipa de fotbal, Universitatea va primi un sprijin material de la municipalitate, în valoare de un milion de euro.



Primarul Antonie Solomon a anunţat ieri că va propune Consiliului Local alocarea în două tranşe a acestor bani. "Nu ştiu dacă este mult sau puţin, dar voi propune să dăm un milion de euro pentru Universitatea Craiova. Vom face această finanţare după modelul de la Timişoara, în funcţie de poziţia în clasament. Nu dau aceşti bani pentru Adrian Mititelu, ci pentru echipă. De ce o fac acum? Nu ştiu! Poate pentru că acum am înţeles că această echipă este a oraşului şi poate face imagine Craiovei", a declarat Solomon.

BANI DOAR LA FOTBAL

Edilul oltean a precizat că aceşti bani vor fi daţi exclusiv echipei de fotbal şi nu patronului Adrian Mititelu, cu care s-a tot aflat în contre de mai mulţi ani: "Despre mine puteţi să scrieţi ce vreţi voi. Că sunt ţigan, că sunt hoţ, că sunt lăutar, dar lăsaţi Craiova în pace. Când văd că se scrie rău despre echipa de fotbal, înnebunesc". Solomon a mai declarat că va încerca să convingă şi CJ să sprijine în acelaşi fel formaţia din Bănie, mai ales că oltenii au şanse reale ca anul acesta să revină în cupele europene.

×
Subiecte în articol: sport