x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Campioni de legenda - Serveste Ilie Nastase!

Campioni de legenda - Serveste Ilie Nastase!

de Madalina Corbeanu    |    28 Feb 2007   •   00:00
Campioni de legenda - Serveste Ilie Nastase!

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ilie Nastase, a primit trofeul Campioni de Legenda din partea Fundatiei Casa Campionilor. Distinctia i-a fost inmanata fostului numar 1 mondial de catre fiica lui, Alessia.

Alessia, fiica in varsta de 4 ani a lui Ilie Nastase, a reusit sa-si intreaca tatal la capitolul popularitate, micuta fiind centrul atentiei in cadrul ceremoniei de decernare a trofeului Campioni de Legenda. Presedintele Fundatiei Casa Campionilor, Mariana Bitang, a invitat-o pe Alessia sa faca onorurile de deschidere si sa se adreseze invitatilor, cu: "Bine ati venit la o noua actiune, unde-l premiem pe tata". Fata lui Nastase a punctat imediat: "Uite, aici", spre amuzamentul celor din sala. Nastase a primit trofeul in genunchi si si-a sarutat fiica. Pentru a-si indeplini sarcinile pana la capat, micuta Alessia Nastase s-a straduit, fara succes, sa ridice o sticla de sampanie de cinci litri, pe care sa i-o ofere tatalui sau.

SENTIMENTAL. In prezenta unor nume mari ale sportului, Ilie Nastase a fost sarbatorit asa cum merita un mare campion. "Trofeul asta e mult mai important decat celelalte, pentru ca este acordat de niste mari campioni. Sentimental este cel mai important. Este un lucru extraordinar sa vina din mana lor. Daca ar fi sa o iau de la inceput, as face acelasi lucru. N-as putea sa ma schimb", a spus "Nasty", care a facut mai multe schimburi de mingi, peste un fileu de tenis care se afla intins in sala, cu Octavian Belu, Florin Segarceanu, Bogdan Enoiu, Cristian Topescu, dar si cu sotia sa, Amalia. "Jumatatea" lui Nastase i-a reprosat acestuia faptul ca nu poate sa raspunda invitatiei de a juca la fileu asa cum trebuie, pentru ca sotul sau nu a invatat-o tenis.

IRONIC. Nastase a sustinut ca este foarte importanta numirea lui Octavian Belu in functia de presedinte al Agentiei Nationale pentru Sport: "ANS ar trebui sa fie Ministerul Tineretului si Sportului. Daca o sa continuam asa, in curand o sa fie agentie de turism. Ar trebui sa avem un buget de zece ori mai mare pentru performanta".

PUNCT OCHIT
"Nu stiu daca Gigi Becali intelege atat de mult fotbal ca Olaroiu. E pacat sa iti lasi echipa cand vezi ca nu poate sa castige un meci. Nu cred ca a procedat corect, dar el e patronul si nu putem sa-l criticam pentru ca nu avem voie, ca dupa aia ne cearta"
Ilie Nastase
presedintele FRT

PE MANA LUI OLI
Ilie Nastase, care se afla la Steaua de 50 de ani, in conditiile in care gruparea militara implineste in acest an 60 de ani de la infiintare, a declarat ca Steaua a patit-o mai rau in dubla cu FC Sevilla, decat cu UTA. Cu toate acestea, Nastase merge in continuare pe mana lui Olaroiu, "pentru ca el a castigat campionatul anul trecut. E o problema in Romania, ca sportivii au suferit. Daca esti bun si castigi 100 de meciuri si il pierzi pe al 101-lea, te judeca pentru ala pierdut. In Romania nu se cunoaste contraperformanta".
×
Subiecte în articol: sport nastase ilie ilie năstase