x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Djokovic anunță că e recuperat fizic și speră în continuare să concureze în Statele Unite

Djokovic anunță că e recuperat fizic și speră în continuare să concureze în Statele Unite

de Redacția Jurnalul    |    22 Feb 2023   •   22:10
Djokovic anunță că e recuperat fizic și speră în continuare să concureze în Statele Unite
Sursa foto: Hepta

Novak Djokovic a ținut miercuri o conferință de presă, pe care a anunțat-o abia recent și pe care a reprogramat-o cu o oră mai târziu față de ora stabilită inițial. El și-a prezentat programul și a dat fanilor vestea bună că e recuperat fizic.

Sârbul trebuia să se întâlnească cu reporterii la ora 13.00 la Belgrad, dar a reprogramat conferința de presă pentru ora 14.00, după antrenament. Luni, Djokovic a egalat recordul lui Steffi Graf pentru cele mai multe săptămâni petrecute în clasament ca lider mondial, iar anunțul conferinței de presă i-a făcut pe mulți să se întrebe ce vrea să anunțe.

Înaintea conferinței, au circulat zvonuri potrivit cărora Djokovic ar urma să anunțe participarea sa la următoarele ediții ale turneelor Indian Wells și Miami Open sau să dezvăluie amploarea accidentării cu care a jucat la Australian Open la începutul acestui an, pe care a declarat că o va dovedi.

În timpul conferinței de presă, Djokovic a declarat, citat de tennis-infinity.com, că încă așteaptă vești bune din Statele Unite cu privire la posibila sa participare la BNP Paribas Open Indian Wells 2023 și Miami Open 2023.

De asemenea, sârbul a vorbit despre accidentarea sa, despre care a spus că este aproape vindecată acum, și a anunțat că va participa la ediția 2023 a Dubai Championships, eveniment la care este cotat ca principal favorit pe lista de înscrieri.

"Mâine călătoresc spre Dubai. Sunt recuperat și mă apropii de cel mai bun nivel al meu. Încă nu știu dacă voi fi eligibil pentru a juca în SUA", a spus Novak Djokovic.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: djokovic turnee