x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport (P) Cote pariuri pentru semifinalele UEFA Champions League și Europa League 9-11 mai

(P) Cote pariuri pentru semifinalele UEFA Champions League și Europa League 9-11 mai

09 Mai 2023   •   14:30
(P) Cote pariuri pentru semifinalele UEFA Champions League și Europa League 9-11 mai

Marți și miercuri spectacolul fotbalistic vizează semifinalele Champions League și Europa League, iar joi acțiunea se mută în Europa League, de asemenea cu faza semifinalelor. Real Madrid evoluează contra Manchester City, iar AC Milan și Inter Milano decid care echipă milaneză merge în Finala Champions League de la Istanbul.

În Europa League, Roma – Leverkusen și Juventus Torino – Sevilla sunt duelurile în urma cărora se va afla cum va arăta ultimul meci din actualul sezon al acestei competiții.

Real Madrid vs. Manchester City, o semifinală 2.0.

De inserat foto: Manchester City câștigă și peste 2,5 goluri – cota 3.10

În sezonul trecut, Real Madrid și Manchester City s-au întâlnit în Liga Campionilor exact în aceeași fază a semifinalelor. Atunci, Real Madrid a trecut mai departe, însă cu mari emoții, urmând să cucerească trofeul pentru a 14-a oară.

Manchester City nu a reușit până acum o performanță mai bună decât participarea în finala din urmă cu două sezoane, când a fost învinsă de Chelsea cu 1-0. Acum este însă în super formă, acumulând 18 victorii în ultimele 20 de meciuri oficiale.

Implicit, “cetățenii” sunt favoriți la pariuri Champions League în meciul de la Madrid. La Unibet, au cotă 2.30, iar cota lor pentru calificare este 1.35. Mai mult decât atât, sunt considerați a avea prima șansă la trofeu – cotă 1.70 la aceeași casă de pariuri online unde se poate participa în prezent și la un concurs de predicții gratuit cu un mare premiu de 125.000 RON.

Va juca Real Madrid a 18-a finală a Ligii Campionilor? Cota este 3.20 pentru o astfel de realizare, similară cotei pentru victoria din primul meci cu Manchester City. Fără șanse la titlu în La Liga, Realul este focusată 100% pe un nou trofeu UCL, astfel că nu este deloc exclus să asistăm la o nouă surpriză în semifinale.

Cote Champions League pentru AC Milan vs. Inter Milano

De inserat foto: Ambele echipe vor înscrie – cota 1.95

Miercuri, 10 mai, Milano este scena celei de-a doua semifinale Champions League – partida tur. Pe 10 mai este programat returul. AC Milan și Inter Milano, care ocupă locurile 5 și respectiv 4 în Serie A, joacă pentru a decide reprezentanta orașului italian în finala competiției.

La pariuri online, Inter este favorită – cotă 2.30 pentru victorie, față de cotă 3.25 în dreptul lui AC Milan. Interesantă este și opțiunea de pariere conform căreia ambele formații vor marca miercuri seară - cotă 1.93. Inter are întâietate și la oferta antepost de pariuri Champions League la Unibet: cotă 7.00 pentru câștigarea trofeului, față de cota 9.00 pentru AC Milan.

Semifinalele Europa League pot determina o finală 100% italiană

De inserat foto: AS Roma câștigă – cota 2.20

Cele două semifinale ale Europa League propun meciuri echilibrate. Joi seară sunt programate partidele AS Roma – Bayer Leverkusen și Juventus – Sevilla.

Să nu uităm că AS Roma este prima câștigătoare a trofeului Conference League, iar Jose Mourinho este obișnuit cu performanța la un asemenea nivel. Echipa sa este favorită în meciul tur (cotă 2.20), dar oaspeții au prima șansă la calificare (cotă 1.80).

Italia are deja garantată prezența în Finala Champions League din acest an, iar în Europa League ar putea chiar monopoliza ultimul act al competiției, dacă Roma și Juventus se vor califica împreună.

Sevilla este abia pe locul 11 în La Liga și nu pare în formă pentru a trece de Juventus, ceea ce se reflectă și în cotele de la pariuri. Astfel, Juventus are prima șansă la câștigarea trofeului (cotă 2.90), în timp ce Sevilla doar cotă 4.75 pentru al 7-lea trofeu Europa League din vitrina clubului.

Cotele afișate pot fi modificate în orice moment.

 

×