x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Fost fotbalist din Premier League, mort la 31 de ani

Fost fotbalist din Premier League, mort la 31 de ani

de Redacția Jurnalul    |    10 Oct 2024   •   10:45
Fost fotbalist din Premier League, mort la 31 de ani
Sursa foto: Hepta

George Baldock, fost jucător la Sheffield United și Panathinaikos, a fost găsit fără viață într-o piscină din sudul Atenei, scrie Sky News.

Baldock, care juca pentru echipa greacă Panathinaikos, a fost găsit fără viață miercuri într-o piscină din Glyfada, un cartier din sudul Atenei, au declarat surse din cadrul poliției pentru Reuters. Cauza decesului rămâne necunoscută.

Baldock și-a petrecut șapte ani la Sheffield United, unde a evoluat în peste 200 de meciuri, înainte de a se transfera la Panathinaikos la începutul acestui an. Reprezentanții clubului din Sheffield au declarat că sunt „șocați și extrem de întristți” de vestea decesului, adăugând că jucătorul a fost „foarte apreciat de suporteri, colegi și staff”.

Panathinaikos și echipa națională a Greciei și-au schimbat fotografiile de profil în negru pe rețelele de socializare în semn de doliu.

Baldock, care nu a fost convocat pentru meciul Greciei împotriva Angliei de joi, a evoluat duminică într-un meci din campionat împotriva lui Olympiacos.

Federația Greacă de Fotbal și Superliga Greacă și-au exprimat regretul pentru pierderea fotbalistului, transmițând condoleanțe familiei și apropiaților săi.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×