x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC BRAŞOV – STEAUA 1-0/Dayro a dat cu bâta în baltă

FC BRAŞOV – STEAUA 1-0/Dayro a dat cu bâta în baltă

de Marius Mihalcea    |    09 Mar 2009   •   00:00

Mijlocaşul columbian a greşit decisiv la faza singurului gol al partidei, înscris de Abrudan, deviind cu capul, pe spate, o minge pe care ar fi trebuit să o îndepărteze cât mai mult de poarta lui Zapata.



Campioane ale remizelor, fiecare dintre ele având câte nouă în acest sezon, FC Braşov şi Steaua aveau ieri toate şansele să o bifeze pe a zecea. Coordonatele partidei de sub Tâmpa, care duceau spre acest deznodământ, au fost însă date peste cap de sud-americanul Dayro Moreno, piaza rea a "roş-albaştrilor" în această primăvară. După o prestaţie mai mult decât modestă în runda precedentă, cu FC Vaslui, mijlocaşul despre care Gigi Becali spunea că va ajunge să valoreze cel puţin 20 de milioane de euro, s-a umplut de ruşine la Braşov. Şi asta, în condiţiile în care nu a evoluat decât în partea a doua a întâlnirii, el începând meciul pe banca de rezerve.

NERVI MULŢI LA FINAL
Introdus în locul lui Szekely, Dayro a fost în centrul tuturor nereuşitelor Stelei din acest meci, totul culminând cu gafa de proporţii comisă la faza golului Braşovului. Alte momente comice cu Dayro în prim-plan s-au petrecut în timpul în care Steaua forţa egalarea, sud americanul executând lamentabil o lovitură de colţ, după care a scăpat din mâini mingea pe care tocmai se pregătea să o repună în joc, printr-o aruncare de la margine. Finalul jocului a fost extrem de tensionat, Sorin Ghionea având un schimb de replici mai puţin ortodox cu tehnicianul gazdelor, Răzvan Lucescu, iar jucătorii celor două echipe, care au format brusc un meleu, îmbrâncindu-se reciproc.


×
Subiecte în articol: sport