x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Anunț al lui Nicolae Dică despre Alibec. Când va reveni atacantul la antrenamentele echipei

Anunț al lui Nicolae Dică despre Alibec. Când va reveni atacantul la antrenamentele echipei

23 Oct 2017   •   08:38
Anunț al lui Nicolae Dică despre Alibec. Când va reveni atacantul la antrenamentele echipei

Denis Alibec va reveni la antrenamente începând de luni. Anunțul a fost făcut chiar de Nicolae Dică, în conferința de presă de la finalul meciului cu ACS Poli Timișoara (7-0).

”Alibec, de luni va fi cu echipa, va fi la antrenament și voi vedea ce se va întâmpla cu el, dacă va juca din primul 11 sau dacă va intra pe parcurs, depinde de cum se va antrena, cum va fi în fiecare zi la antrenamente. Și asta contează foarte mult.

- Deci faceți primul pas spre o împăcare?

- Da, am avut o discuție cu el ieri, știe foarte bine că de mâine va fi la echipă”, a spus Dică.

Pentru Alibec nu va fi ușor să prindă un loc de titular, ținând cont de forma de invidiat pe care o arată Harlem Gnohere. Bizonul a marcat 5 goluri în 4 zile și se înțelege de minune cu Constantin Budescu, care i-a oferit trei assist-uri în ultimele două meciuri.

”Relația cu Alibec este o relație de la antrenor la jucător, o relație normală, pe care o am cu toți jucătorii. Eu nu am nimic cu niciun jucător, eu îmi doresc ca orice jucător, când intră pe teren, să dea totul pentru echipă, să ajute echipa, să reușim să ne îndeplinim obiectivele 

Eu, când am venit la echipă, am cerut două lucruri, muncă și disciplină. Astea sunt lucruri pe care eu le-am cerut la echipă și îmi doresc ca toți jucătorii să respecte aceste lucruri”, a completat Dică.

Sursa Digisport

×
Subiecte în articol: nicolae dica denis alibec