x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dan Petrescu rămâne antrenor la CFR Cluj

Dan Petrescu rămâne antrenor la CFR Cluj

21 Sep 2022   •   17:11
Dan Petrescu rămâne antrenor la CFR Cluj
Sursa foto: Hepta

Campioana României la fotbal, CFR Cluj, a dat publicității miercuri un anunț prin care menționează că Dan Petrescu nu va părăsi stafful echipei, așa cum s-a vehiculat în presa de specialitate în ultimele zile.

„În urma ultimelor speculații apărute în mass-media cu privire la posibila schimbare de pe banca tehnică a antrenorului echipei noastre, clubul CFR 1907 Cluj dorește să facă anumite precizări.

Dan Petrescu are parte de încrederea conducerii clubului și rămâne în continuare antrenorul echipei CFR 1907 Cluj. Tehnicianul echipei noastre a avut o discuție cu patronul clubului, una bazată pe maturitate și respect, iar scopul ambelor părți s-a dovedit a fi, așa cum era de așteptat, unul comun: acela de a avea continuitate pe banca tehnică și de a avea rezultate importante.”, se spune în comunicatul clubului.

„Rămânem o familie unită, așa cum am fost mereu, iar pentru asta avem nevoie ca și suporterii să fie în continuare alături de jucători, dar și de staff-ul tehnic, pentru că doar împreună vom reuși să obținem rezultate importante, așa cum am făcut-o mereu în ultimii ani.”, se mai spune în îcheiere.

CFR Cluj este calificată în faza Grupelor Conference League, unde a suferit o înfrângere pe teren propriu și a obținut o remiză în deplasare.

În Superligă, ardelenii ocupă locul 4, cu 18 puncte, dar cu 2 meciuri mai puțin jucate, având 6 victorii și 3 înfrângeri, din care 2 pe teren propriu.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: dan petrescu