x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Declaratii DURE ale lui Reghecampf dupa meciul Dinamo - Steaua

Declaratii DURE ale lui Reghecampf dupa meciul Dinamo - Steaua

07 Mar 2016   •   08:19
Declaratii DURE ale lui Reghecampf dupa meciul Dinamo - Steaua

Antrenorul echipei de fotbal Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, duminică seara, că rezultatul de egalitate din derby-ul cu Dinamo nu ajută deloc formaţia roş-albastră în lupta pentru titlu, precizând că a fost deranjat de atitudinea jucătorilor săi în acest meci.

"E un rezultat care pe noi nu ne ajută deloc. Am pierdut două puncte importante azi. Noi le-am făcut acel gol celor de la Dinamo. Dacă Papp ataca acea minge, acel gol nu venea niciodată. M-a deranjat atitudinea jucătorilor şi rezultatul. Am venit aici să câştigăm. Trebuie să fim mult mai bărbaţi în faţa porţii pentru că ratăm foarte mult. Trebuie să ne concentrăm mai mult, am impresia că sunt jucători care nu ştiu ce înseamnă o finală. Trebuie să reacţioneze altfel, să alerge mai mult, să pună mai multă presiune. Nu înţeleg repriza a doua, nu înţeleg de ce ne-am retras aşa de mult. Eu le-am spus să urce cât mai mult. Probabil că au crezut că pot să ducă acel 1-0 până la sfârşit, fără atitudine, fără să lupte. E păcat că am primit gol aşa de uşor, chiar dacă cei de la Dinamo au mai avut câteva ocazii unde Niţă a scos incredibil. Papp e un jucător important şi nu poate să se comporte aşa, să nu atace mingea, să nu degajeze şi să primim gol aşa de uşor", a spus el.

Antrenorul este convins că echipa sa nu va pierde meciul din etapa următoare cu liderul clasamentului, Astra Giurgiu. "Trebuie să mergem mai departe, nu avem timp să ne plângem. Mai sunt nouă meciuri, vor fi meciuri interesante, ne întâlnim cu Astra de două ori, cu Dinamo în retur. Deci mai sunt meciuri. Iar cu Astra vă promit eu că nu pierdem", a adăugat Reghecampf.

Tehncianul a afirmat că nu ştie cât de gravă este accidentarea lui Ciprian Marica, înlocuit în minutul 40 al partidei. "Azi am pierdut doi jucători, pe Ciprian Marica (n.r. - accidentat) şi pe Hamroun (n.r. - eliminat). În ceea ce priveşte accidentarea lui Marica nu pot să spun nimic acum, vedem ce ne va zice doctorul mâine. Acum, că s-a accidentat el, o să avem o problemă în ofensivă, dar să vedem mâine. Avem totuşi 26 de jucători în lot şi toţi trebuie să se ridice la nivelul echipei", a explicat Reghecampf.

Dinamo Bucureşti şi Steaua Bucureşti au terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), duminică seara, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, în prima etapă a play-off-ului Ligii I. Steaua a deschis scorul prin Jugurtha Hamroun (minutul 10), iar Dinamo a egalat prin fostul stelist Erik Bicfalvi (minutul 81).  

AGerpres

×
Subiecte în articol: steaua reghecampf