x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinu Gheorghe: Nişte oameni de afaceri din India vor să vină la Dinamo şi ar prelua 50% din acţiunile clubului

Dinu Gheorghe: Nişte oameni de afaceri din India vor să vină la Dinamo şi ar prelua 50% din acţiunile clubului

22 Oct 2016   •   18:05
Dinu Gheorghe: Nişte oameni de afaceri din India vor să vină la Dinamo şi ar prelua 50% din acţiunile clubului
Sursa foto: wikipedia.org

Adrian Mutu a revenit la formaţia care l-a lansat în arena fotbalului mare. Fostul atacant, ajuns la vârsta de 37 de ani, este acum manager la Dinamo. 

Noul conducător al grupării din Ştefan cel Mare i-a dat un ultimatum lui Ioan Andone, înaintea meciului cu Pandurii, din această etapă. Tehnicianul s-a declarat deranjat de afirmaţiile lui Mutu şi a contraatacat: "E aici să aducă bani!". 

Spusele lui Andone au fost confirmate ulterior şi de fostul preşedinte al roş-albilor, Dinu Gheorghe. Acesta a dezvăluit, în direct la Digi Sport, că nişte oameni de afaceri din India vor prelua 50% din acţiunile clubului. "E vorba despre nişte oameni de afaceri din India, ce au deja afaceri în Romania, la Cluj, unde se ocupă cu jumulitul găinilor. Sunt niste oameni cu o forţă financiară considerabilă. Sunt implicati în fotbal şi în India, unde au academii de fotbal.

Vor să vină la Dinamo şi ar prelua 50% din acţiunile clubului, iar Ionuţ Negoiţă şi-a dat acordul să vândă", a spus Dinu Gheorghe.

Ionuţ Negoiţă a afirmat în mai multe rânduri, în ultimul timp, că este dispus să cedeze acţiunile clubului. Finanţatorul grupării din Ştefan cel Mare a fost contestat dur de către fani, care i-au cerut să plece, deoarece nu face investiţii la nivelul pretenţiilor unui club ca Dinamo.

Citeşte şi Cum a fost salvată Dinamo de la retrogradare. Declaraţiile unui fost impresar al clubului

Adrian Mutu, noul manager al clubului Dinamo

Doliu in fotbalul romanesc. A MURIT unul dintre cei mai mari fotbalisti din istoria lui Dinamo

×
Subiecte în articol: dinamo dinu gheorghe adrian mutu